Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś dobry cukier 85, juhu! Może dlatego ze 21:30 zjadłam a o 7 mierzyłam czyli prawie 10godzin różnicy
miłego dnia dziewuszki
u nas mimo święta remontujemy dalej, dziś sufity z karton gipsu będzie mąż z kolegą robił. Jeszcze tylko wygładzić ściany i sufity, wylać wylewki, pomalować ściany i położyć panele 😁 ale światełko w tunelu widać
Biegającą-mama lubi tę wiadomość
-
A wczoraj wieczorem jeszcze troszkę poszalałam i dla Alusia kupiłam lampkę nocną na Allegro, mam nadzieje ze mąż się nie dopatrzy ze ponad 200zl uciekło. Ale ona taka piękna jest😍 zdjęcia z aukcji. Wpisałam lampa lisek jak coś
Nikodemka, alex0806, tere-fere, Meggs, tęczova, Beti82, sunshine03, Niezapominajka2, Lami, Kijanka, Szczęściara, Słoneczko123, madziorek86, Pestkaa, blair., Biegającą-mama, Arashe, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Biegajaca, ja tez podziwiam. Chyba jestem z tych slabych, bo nawet w momencie, w ktorym jestem teraz nie wysiedzialabym na etacie, a na pewno moja praca nie bylaby wydajna.
Juz drugi raz w ciazy mialam meeeega realistyczny sen, ze pozeram wielkie ilosci zarcia z MCdonalda 😳 Normalnie czuje smak.
Ani0nka, tęczova, przedszkolanka:), Lami, Słoneczko123, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Witam się z rana. Ja już chyba przeszłam w tryb dziecko bo pobudki co chwila. Już mi się tak źle śpi, wszystko drętwieje... to noga, to ramię. I w nocy skurcze lekkie miałam Ale dosyć często więc pewnie wczoraj przesadziłam z aktywnością. Dzisiaj w planach lenistwo. Rodzice nas odwiedzają bo moja mama nam robi wałówkę na ten poporodowy czas powoli
Ani0nka, Niezapominajka2, Lami lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hahahha Nikodemko, po takim śnie ja już bym do mc Donalda pędziła 😁😁
Nikodemka lubi tę wiadomość
-
piękna!! a te lampki to ledy czy normalne żarówki tylko mini?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2019, 07:58
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Jak się ubrać na sesję ciazowa w stylu miejskim? Moja fotograf zaproponowała żebyśmy zrobili jednak sesje w mieście (konkretnie w centrum praskim koneser) a nie w lesie i jakoś tego nie czuje.
Chciałam być boho kwiecista rusałkaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2019, 08:05
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
[Q
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 15:40
tęczova, tere-fere, przedszkolanka:), Ani0nka, Lami, XxMoniaXx, Kijanka, Słoneczko123, Wik89, madziorek86, Pestkaa, blair., Biegającą-mama, Arashe, Nona lubią tę wiadomość
-
Coma, wczoraj pierwszy raz tam byłam i też nie czułabym tego miejsca na sesję ciążową. Ja bym nalegała na las, w końcu to Twoja sesja!“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
nick nieaktualnyNikodemka wrote:Biegajaca, ja tez podziwiam. Chyba jestem z tych slabych, bo nawet w momencie, w ktorym jestem teraz nie wysiedzialabym na etacie, a na pewno moja praca nie bylaby wydajna.
Juz drugi raz w ciazy mialam meeeega realistyczny sen, ze pozeram wielkie ilosci zarcia z MCdonalda 😳 Normalnie czuje smak.Mi się też w 1.trymestrze ciągle śnił cheeseburger
dopóki go nie zjadłam, nie mogłam przestać o tym myśleć
Co najśmieszniejsze to przed ciążą ich w ogóle nie jadłam, bo zwyczajnie nie lubięale tego jednego musiałam zjeść 😂🙈🙈🙈
I już więcej na cheeseburgerka mnie nie ciągnęło hehWik89 lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Moj teraz twierdzi ,ze to nie jego 😂😂😂Bo babka z diagnostyki czytajac wynik powiedziala ,ze to 3-4 tydzien ciazy a ten sobie policzyl ,ze sie wtedy nie bzyknelismy 🤣🤣🤣🤣
Wytłumaczyłaś swojemu jak to się liczy? Ja mojemu już zrobiłam kiedyś wykład, jak się dziwił skąd 13ty tydzień ciąży u koleżanki, której mąż wrócił z wyjazdu 11 tyg temutere-fere lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
tęczova wrote:Coma, wczoraj pierwszy raz tam byłam i też nie czułabym tego miejsca na sesję ciążową. Ja bym nalegała na las, w końcu to Twoja sesja!
ale to jak manufaktura w Łodzi ma pewnie klimat, co mi w ogóle nie podchodzi.
-
[QU
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 15:41
alex0806, tęczova, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
[Q
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 15:41