Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:Dziewczyny szlam sie kapac i na majtkach zauwazylam krople rozmazanej po bialej bieliznie krwi. Wiecej jej nie bylo . doslownie kropla. Troche od 3 dni mam te biegunke ale tez nie biegunke stulecia, taka lekka. Brzuch nie boli, nie twardnieje. Sluz jest normalny, mleczny .wszystko spoko jest tylko to. Myslicie ze to jakies naczynko peklo czy cos ? Podcieram sie i podcieram i nie ma ani sladu zadnej krwi. Maz poszedl na nockę. A ja leze i rozmyslam.
Chyba że się goliłaś i coś nacięłaś. Ja sobie taką schizę niedawno zapodałam, nawet nie skojarzyłam że to może być toLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
XxMoniaXx wrote:Nie bylo ostatnio zblizenia ani depilacji. Na ip jakos mi sie nie usmiecha bo u nas zaraz zostawiaja. Poczekam co bedzie dalej, mam nadzieje ze nic.
Luteiny nie mam. Duphaston odstawiony w 12 tc.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
No moze od rozwolnienia. Tez najpierw o tym pomyslalam. Wizyte mam 27. Sierpnia.
Mały sie rusza jak zawsze, brzuch nie jest twardy ani nie boli. Nic. I tego było doslownie kropla.
Dobrze ze M w pracy bo by mi tu lamentowal nad glowa bo on panikuje jakos ostatnio.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2019, 21:50
-
Monia, myślę, że to jakiś mini hemoroid. Pewnie większość z nas już na końcówce je ma i nawet nie wie. A przy takim wysiłku pękł. Dzidziusiowi na pewno nic nie grozi. Nie martw się na zapas, jak się powtórzy to sprawdzisz u lekarza.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Dopiero nadrobilam 🙈
Poćwiczylam dzisiaj,ale po tym jak zjadlam 3 kanapki z nutellą sumienie mi ruszylo ;p powiem Wam,że cięźko juź z takim brzuchem wielkim ,ale.moje dziecko tęskniło za tym bo dobre 20 min.ze mna ćwiczyla 😀
Teczova mi sie plan Wasz podoba 😀 i za to polubilam teź a nie jak zboczuch Szczęsciara za macanki 😀
Arashe ja jestem również team dziewczynek 😀
Monia ja tak mialam z Polą i to na tym etapie co Ty. Myślę,że coś tam pękło jednorazowo i nic się nie dzieje, ale jakby sie powtórzylo to na kontrole koniecznie.
Anionka czop poznasz bez obaw ;p co do wkładek to u mnie też hurtowo ida .
Miśka jak 3.5 cm.to super ! Ale oszczedzaj sie i tak.
Lai dzisiaj taki dzień, ja przegięlam ze wszystkim 😂
Kijanka witaj 😊 a jak znosisz ciążę? Wszystko ok ?
Beti u mnie i kolezanki byl pecherzyk przy 4+5 wiec to zalezy teź od bety. Tydzień później miałam zarodek z serduszkiem
Arashe, blair., Wik89, tęczova lubią tę wiadomość
-
Moni ja myślę tak jak dziewczyny, że coś tam się naruszyło w końcu jakby nie patrzeć to rozwolnienie jest bardziej żrące bo te wszystkie enzymy jeszcze się nie usunely, to mogły am coś naruszyc.
Dziewczyny oby byli tak jak mówiciebo bym chciała 2 dziewczynkę ^^
-
Przedszko, zasypiajac parsknęłam śmiechem 😂 dobrze, że mężulek zdaje sobie sprawę, że to przez Was a nie jakiegoś tajnego kochanka jak u Beti
madziorek86, Wik89, Słoneczko123, przedszkolanka:), Beti82 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Podczytuje na bieżąco , Beti super beta niech rośnie mała lok dziewczynka!
Tęczova plan brzmi zacnie idealnie na ciazunie 😘
Anionka ja wkładki cały czas plus czasem i tak mokre gacie bo już pewnie popuszczanie 😭 Wiec to chyba na tym etapie normalne.. z Mikołajem czop mi wcale nie odszedł.
Monia oby tak jak dziewczyny piszą to było jakies naczynko
A mnie od wczoraj trzęsie z nerwów , nie umiem nawet sobie przetłumaczyć czemu, w pracy każdy wkur... juz z 5 razy szlam na zwolnienie wczoraj 😂 ( nieważne ze moja lekarka na urlopie hehe) nawet jak tu pisze to się wkurzam, ze mi słownik ze słowo wstawił, z tego wszystkiego zjadłam w jakimś szale wczoraj cały chlebek i ciastka zostawione przez męża co mnie jeszcze bardziej wkurzyło 😡 Na koniec się popłakałam ... mam tez od wczoraj tez mocne bóle w biodrach i plecach, mam nadzieje ze to rozciągające sie biodra a nie Np szyjkach się rozwiera 🤔 Do tego dziś, sobota i niedziela w pracy , nie ma to jak asertywności ! To sień wyzalilam 😭Ani0nka, tęczova lubią tę wiadomość
-
Biegająca dobrze ze się wyżaliłaś, zawsze lżej na serduchu ❤️ Nasze macice przygotowują się do porodu i dlatego te mokre gacie i bóle różne 😫 ale będzie dobrze 😘 może Snikersa zjedz 😁?
Biegającą-mama lubi tę wiadomość
-
Hej 😊
Blair ciężko było się zebrać bo miałam mega zmulenie i zasypiałam na stojąco,ale dobrze mi to zrobiło 😊
Biegająca piona za to jedzenie , u mnie to samo🙈
A co do pracy to podziwiam za siły i chęci !
Miłego dnia dziewczyny:*blair. lubi tę wiadomość