Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
[QU
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 15:40
-
Cześć dziewczyny!
Można do Was dołączyć? Podczytuję Was czasami. Przez Was lub dzięki Wam zrobiłam badania z testdna.pl i nawet czegoś się o sobie z nich dowiedziałam
O ciążę staraliśmy się bezskutecznie przez 4 lata, potem w ciągu roku zaszłam w dwie. Pierwszą niestety straciłam w 12 tc, druga szczęśliwie trwa i mam nadzieję, że jeszcze potrwa ze 2,5 miesiąca
. Termin porodu mam na dzień przed swoimi urodzinami.Będzie najlepszy prezent EVER
.
Czekamy na dziewczynkę, która nie ma jeszcze imienia, ale roboczo jest zwana skrzatem lub skrzacikiem.
Uwielbiam pizzę, jogę i podróże. Kiedyś były bardziej góry i bieganie, teraz przerzuciliśmy się na nurkowanie. Ale górami też nie pogardzimy. Już mam rozplanowane podróże na pierwszy rok życia skrzacika.
tęczova, Beti82, Szczęściara, Wik89, tere-fere, Arashe, madziorek86, Słoneczko123, Niezapominajka2, Magda - mbc, alex0806, Pestkaa, Lami, Dośka, przedszkolanka:), Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Ja już Cię znam, wiem, że za macanie 😂Szczęściara wrote:Tęczova lubię za konkretny plan nie za macanie 😂😂
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Beti ale lekarz nie musi od razu zakładać kartę ciąży. Po prostu pójdziesz na podgląd a że tam niespodzianka to powiesz ze nie wiedziałaś 😂😂Beti82 wrote:Dziadziusia mam na 27 sierpnia to bedzie 5+5
ale nie wiem w tej chwili czy moge isc do lekarza na nfz z ciażą
Chodzi o wpisanie w karte bety itd
Poprostu nie moge ze wzgl prywatno -sluzbowych chyba miec w karcie na nfz narazie wpisane cokolwiek o ciazy
Ale dowiem sie wszystkiego w pn

11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
[Q
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 15:40
-
Beti moim zdaniem w 5+2 powinnaś już zobaczyć pecherzyk. Ja bym pewnie poszła skonsuktowac dawke heparyny i po recepty i kontrolnie zobaczyc co sie dzieje, ale rozumiem ze boisz sie sie francy, choc wcale nie musi ona byc negatywnie nastawiona i nie musi Cie straszyc.
-
Lubi pizzę i zapewne majonez, widać, że nasza ☺ cześć Kijanka!Beti82 wrote:Kijanka witaj
Skad jestes ?
Wik89, tere-fere, Arashe, madziorek86, Słoneczko123, Pestkaa, Lami, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Julia ja tez mam gorszy dzień, czasem mnie brzuch pobolewa okresowo ze zmęczenia np odkurzaniem i myciem podłóg, i już 2 wkładkę zalozylam bo była od śluzu mokra. Wiem ze to normalne ale ja już sobie wmawiam ze to czop 🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2019, 18:45
-
Ehh chyba poczekam do wtorku zrobie bete i bede myslec dalej hahaMeggs wrote:Beti moim zdaniem w 5+2 powinnaś już zobaczyć pecherzyk. Ja bym pewnie poszła skonsuktowac dawke heparyny i po recepty i kontrolnie zobaczyc co sie dzieje, ale rozumiem ze boisz sie sie francy, choc wcale nie musi ona byc negatywnie nastawiona i nie musi Cie straszyc.
Narazie nigdzie nie dzwonie i nic nie umawiam 5+2 i tak zostaje i nikt mi terminu nie wezmie -
Anionka dopiero co narzekalas na chorobę i czy odpuścić starania a Ty juz w 30 tyg ciąży? Rany kiedy to minęło

Hej Kijanka
powiedz jeszcze ze lubisz kielecki 
Fiorelko mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie! Dobrze, że fizycznie dobrze znioslas
Beti czasem kartę dopiero na 2 wizycie zakładają, chyba że chodzi Ci o kartoteke, to na pewno coś tam napisze
Ani0nka lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH