Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
[QU
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 15:40
-
Cześć dziewczyny!
Można do Was dołączyć? Podczytuję Was czasami. Przez Was lub dzięki Wam zrobiłam badania z testdna.pl i nawet czegoś się o sobie z nich dowiedziałam
O ciążę staraliśmy się bezskutecznie przez 4 lata, potem w ciągu roku zaszłam w dwie. Pierwszą niestety straciłam w 12 tc, druga szczęśliwie trwa i mam nadzieję, że jeszcze potrwa ze 2,5 miesiąca. Termin porodu mam na dzień przed swoimi urodzinami.Będzie najlepszy prezent EVER
.
Czekamy na dziewczynkę, która nie ma jeszcze imienia, ale roboczo jest zwana skrzatem lub skrzacikiem.
Uwielbiam pizzę, jogę i podróże. Kiedyś były bardziej góry i bieganie, teraz przerzuciliśmy się na nurkowanie. Ale górami też nie pogardzimy. Już mam rozplanowane podróże na pierwszy rok życia skrzacika.tęczova, Beti82, Szczęściara, Wik89, tere-fere, Arashe, madziorek86, Słoneczko123, Niezapominajka2, Magda - mbc, alex0806, Pestkaa, Lami, Dośka, przedszkolanka:), Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Szczęściara wrote:Tęczova lubię za konkretny plan nie za macanie 😂😂
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Beti82 wrote:Dziadziusia mam na 27 sierpnia to bedzie 5+5
ale nie wiem w tej chwili czy moge isc do lekarza na nfz z ciażą
Chodzi o wpisanie w karte bety itd
Poprostu nie moge ze wzgl prywatno -sluzbowych chyba miec w karcie na nfz narazie wpisane cokolwiek o ciazy
Ale dowiem sie wszystkiego w pn
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
[Q
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 15:40
-
Beti moim zdaniem w 5+2 powinnaś już zobaczyć pecherzyk. Ja bym pewnie poszła skonsuktowac dawke heparyny i po recepty i kontrolnie zobaczyc co sie dzieje, ale rozumiem ze boisz sie sie francy, choc wcale nie musi ona byc negatywnie nastawiona i nie musi Cie straszyc.
-
Beti82 wrote:Kijanka witaj
Skad jestes ?Wik89, tere-fere, Arashe, madziorek86, Słoneczko123, Pestkaa, Lami, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Julia ja tez mam gorszy dzień, czasem mnie brzuch pobolewa okresowo ze zmęczenia np odkurzaniem i myciem podłóg, i już 2 wkładkę zalozylam bo była od śluzu mokra. Wiem ze to normalne ale ja już sobie wmawiam ze to czop 🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2019, 18:45
-
Meggs wrote:Beti moim zdaniem w 5+2 powinnaś już zobaczyć pecherzyk. Ja bym pewnie poszła skonsuktowac dawke heparyny i po recepty i kontrolnie zobaczyc co sie dzieje, ale rozumiem ze boisz sie sie francy, choc wcale nie musi ona byc negatywnie nastawiona i nie musi Cie straszyc.
Narazie nigdzie nie dzwonie i nic nie umawiam 5+2 i tak zostaje i nikt mi terminu nie wezmie -
Anionka dopiero co narzekalas na chorobę i czy odpuścić starania a Ty juz w 30 tyg ciąży? Rany kiedy to minęło
Hej Kijankapowiedz jeszcze ze lubisz kielecki
Fiorelko mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie! Dobrze, że fizycznie dobrze znioslas
Beti czasem kartę dopiero na 2 wizycie zakładają, chyba że chodzi Ci o kartoteke, to na pewno coś tam napiszeAni0nka lubi tę wiadomość