Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Tere fere nie grube bo już wylewki są ale nierówne wiec aby tylko wyrównać, mysle ze ze 2-3 dni i będą wyschnięte.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2019, 08:38
-
Beti, dopiero zacznie mieć wątpliwości jak się urodzi lokata i cała mama 😁
Biegająca, Ty masz od nas nakaz odpoczynku i pójścia na L4 choćby od internisty w oczekiwaniu na powrót twojego lekarza.
Dzisiaj oficjalnie z Ninką ogłaszam donoszenie! 💪💪💪
37 tygodni temu była mikro kropką czekającą na swoją kolej, aby zacząć wędrówkę, a teraz pewnie czeka na śniadanie i wodę po ogórkach 😁Ani0nka, Beti82, sunshine03, Niezapominajka2, miśka, alex0806, Kijanka, Szczęściara, XxMoniaXx, tęczova, Meggs, Słoneczko123, tere-fere, Wik89, Magda - mbc, Domi_tur, przedszkolanka:), Pestkaa, Dośka, Rodzynka, blair., Biegającą-mama, Arashe, Nona, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami gratuluję donoszonej ciąży 😍😍😍😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2019, 09:05
Lami lubi tę wiadomość
-
Oj Lami u CIebie to juz Wielkie odliczanie
Nie moge sie doczekacLami, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Zrobilam sobie dzisiaj heparyne 0,6 i troszke lepiej mi poszlo z glukometrem
Zobacze jak to bedzie za kilka dni.A w przyszlym tygodniu jak pojde na krew to zrobie znowu ApttLami, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Coma - powiedz, ze wolalabys las, masz juz wymyslona stylizacje i tyle. To Twoja sesja, Twoja pamiatka, powinna pasowac do Ciebie, a nie tylko do planu fotografki
Kurcze, mi sie marzy sesja ciazowa w klimacie boho, w dlugiej sukience, kapeluszu itp., ale nie zapowiada sie, ze zrealizuje plan, bo moj czas na sesje ciazowa przypadnie na styczen/luty.
Kijanka, tere-fere lubią tę wiadomość
-
Słoneczko jak sie czujesz?
Mnie dzisiaj obudzily bóle @ troszke sie wystraszyłam ale wzielam magnez i przeszło -
coma wrote:Ja tam byłam raz w zdroficie i nie pamietam jak to wyglada nawet
ale to jak manufaktura w Łodzi ma pewnie klimat, co mi w ogóle nie podchodzi.
Btw. ja tam klimatu manufaktury nie czuję. -
Lami gratulacje donoszenia Ninki
U nas kolejna wrzesniowka już urodziła więc zaciskaj nogi na razie
Ja też zamierzam zaciskac na razie, muszę porobić te ostatnie badania ;p A lekarz za tydzień w sobotę.
Za to jutro jedziemy z mężem po wózekma wolne to akurat odbierzemy na spokojnie
pewnie będę nim jeździć po pokoju ;p
Lami, Wik89, Pestkaa lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ej ej wypraszam sobie. Nie jestem zboczuch 😲😲 przecież napisałam że lubię za konkretny plan a nie macanie a że tak się dalej potoczyło to już nie moja wina😂😂 mi teraz nie w głowie takie rzeczy choć mam na wyciągnięciu ręki 😂😂
Mąż wczoraj pytał czy nie chce KFC ale pomyślałam sobie o Anioce i jej cukrach od razu podziękowałam🤣🤣
Coma to Twoja sesja. Nie pozwól żeby ktoś decydował za Ciebie gdzie będzie robiona. Chyba najlepiej będziesz się czuła gdzieś w spokojnym miejscu.
Beti 😂😂 teraz się wypiera. A może dzidziusia??
Lami gratuluję donoszonej Ninki..
Lami, Wik89 lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Ja też sesja w lesie jesienią, na łonie natury, jakaś sukienka, naturalnie.
Jakoś miejski klimat mi nie podchodzi i to nie moja bajka.
A preferencje klienta są tu najważniejsze 😊Nikodemka, miśka lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Słoneczko jak sie czujesz?
Mnie dzisiaj obudzily bóle @ troszke sie wystraszyłam ale wzielam magnez i przeszło
Beti, dziękuję, że pytasz ☺ Czuję się dobrze, ból po lewej stronie jest zdecydowanie mniejszy, ale za to częściej łapią mnie bóle całego podbrzusza. Mimo wszystko jest ok 😊👍
Lami, gratuluję donoszonej ciąży. To już tak niewiele zostało 😍 Już niedługo będziesz tulić Ninkę w ramionach 😍❤
Kijanka, miło Cię poznać ☺tęczova, Kijanka, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Kark ja też na wrzesień nie wchodziłam jakiś czas a teraz coś zerkam. Urodziła RudaAnna, Ula i jeszcze któraś
Wzięłam się za robienie sernika i co? Moje dziecko zaraz mi wyjdzie pępkiem od hałasu miksera. Mąż ubija A ja czekam ;p przy maszynie dziadyga lubi spać, a mikser, suszarka czy szczoteczka to armagedon;p
tere-fere lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Napisalam posta i usunelo😐
Lami gratuluję donoszonej Ninki!
Anionka lampka piękna,ja wczoraj misie oglądalam 🤗
Niezapominajko pokaż co wybrałasu nas misie norma ;p
Co do cwiczen to lepiej mi się rusza dzisiajwiec zaraz spacer.
Szczesciaro mojego T.chrześniak zatrul sie w maku! Od soboty lezy w szpitalu i ogarniaja co to..tez mi sie odechcialo.
Kark u nas posucha od stycznia😂
Alex czekaj na swoja kolej,nogi zaciskaj!
Co do sesji to ja w sadzie,kwiecista mam miec
Beti maz teraz analityk? Hahaha😂 -
Kark, Ann urodzila pod koniec lipca. Ula-Lbn na początku sierpnia i wczoraj, a w zasadzie to dzisiaj RudaAnna.
tere-fere, Nona lubią tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
przedszkolanka:) wrote:Kijanka witaj 😊 a jak znosisz ciążę? Wszystko ok ?
Teraz jest super. Na razie jeszcze tryskam energią II trymestru. Czasem przyplątują mi się jakieś pierdoły typu lekka niedoczynność tarczycy albo kolka nerkowa. Ale to nie są poważne problemy
Początek za to miałam nieciekawy, bo z krwiakiem (a poprzednią ciążę straciłam właśnie przez krwiaka-giganta). Szczęśliwie udało się go wyleżeć.Wik89, Biegającą-mama, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość