Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Tere fere nie grube bo już wylewki są ale nierówne wiec aby tylko wyrównać, mysle ze ze 2-3 dni i będą wyschnięte.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2019, 08:38
-
Beti, dopiero zacznie mieć wątpliwości jak się urodzi lokata i cała mama 😁
Biegająca, Ty masz od nas nakaz odpoczynku i pójścia na L4 choćby od internisty w oczekiwaniu na powrót twojego lekarza.
Dzisiaj oficjalnie z Ninką ogłaszam donoszenie! 💪💪💪
37 tygodni temu była mikro kropką czekającą na swoją kolej, aby zacząć wędrówkę, a teraz pewnie czeka na śniadanie i wodę po ogórkach 😁
Ani0nka, Beti82, nick nieaktualny, Niezapominajka2, miśka, alex0806, Kijanka, Szczęściara, XxMoniaXx, tęczova, Meggs, Słoneczko123, tere-fere, Wik89, Magda - mbc, Domi_tur, przedszkolanka:), Pestkaa, Dośka, Rodzynka, blair., Biegającą-mama, Arashe, nick nieaktualny, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami gratuluję donoszonej ciąży 😍😍😍😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2019, 09:05
Lami lubi tę wiadomość
-
Oj Lami u CIebie to juz Wielkie odliczanie

Nie moge sie doczekac
Lami, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Zrobilam sobie dzisiaj heparyne 0,6 i troszke lepiej mi poszlo z glukometrem
Zobacze jak to bedzie za kilka dni.A w przyszlym tygodniu jak pojde na krew to zrobie znowu Aptt
Lami, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Coma - powiedz, ze wolalabys las, masz juz wymyslona stylizacje i tyle. To Twoja sesja, Twoja pamiatka, powinna pasowac do Ciebie, a nie tylko do planu fotografki
Kurcze, mi sie marzy sesja ciazowa w klimacie boho, w dlugiej sukience, kapeluszu itp., ale nie zapowiada sie, ze zrealizuje plan, bo moj czas na sesje ciazowa przypadnie na styczen/luty.
Kijanka, tere-fere lubią tę wiadomość
-
Słoneczko jak sie czujesz?
Mnie dzisiaj obudzily bóle @ troszke sie wystraszyłam ale wzielam magnez i przeszło -
Coma, upieraj się na boho-rusałkę!coma wrote:Ja tam byłam raz w zdroficie i nie pamietam jak to wyglada nawet
ale to jak manufaktura w Łodzi ma pewnie klimat, co mi w ogóle nie podchodzi.
Btw. ja tam klimatu manufaktury nie czuję. -
Lami gratulacje donoszenia Ninki
U nas kolejna wrzesniowka już urodziła więc zaciskaj nogi na razie 
Ja też zamierzam zaciskac na razie, muszę porobić te ostatnie badania ;p A lekarz za tydzień w sobotę.
Za to jutro jedziemy z mężem po wózek
ma wolne to akurat odbierzemy na spokojnie
pewnie będę nim jeździć po pokoju ;p
Lami, Wik89, Pestkaa lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ej ej wypraszam sobie. Nie jestem zboczuch 😲😲 przecież napisałam że lubię za konkretny plan a nie macanie a że tak się dalej potoczyło to już nie moja wina😂😂 mi teraz nie w głowie takie rzeczy choć mam na wyciągnięciu ręki 😂😂
Mąż wczoraj pytał czy nie chce KFC ale pomyślałam sobie o Anioce i jej cukrach od razu podziękowałam🤣🤣
Coma to Twoja sesja. Nie pozwól żeby ktoś decydował za Ciebie gdzie będzie robiona. Chyba najlepiej będziesz się czuła gdzieś w spokojnym miejscu.
Beti 😂😂 teraz się wypiera. A może dzidziusia??
Lami gratuluję donoszonej Ninki..
Lami, Wik89 lubią tę wiadomość

11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Ja też sesja w lesie jesienią, na łonie natury, jakaś sukienka, naturalnie.
Jakoś miejski klimat mi nie podchodzi i to nie moja bajka.
A preferencje klienta są tu najważniejsze 😊
Nikodemka, miśka lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Słoneczko jak sie czujesz?
Mnie dzisiaj obudzily bóle @ troszke sie wystraszyłam ale wzielam magnez i przeszło
Beti, dziękuję, że pytasz ☺ Czuję się dobrze, ból po lewej stronie jest zdecydowanie mniejszy, ale za to częściej łapią mnie bóle całego podbrzusza. Mimo wszystko jest ok 😊👍
Lami, gratuluję donoszonej ciąży. To już tak niewiele zostało 😍 Już niedługo będziesz tulić Ninkę w ramionach 😍❤
Kijanka, miło Cię poznać ☺
tęczova, Kijanka, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Kark ja też na wrzesień nie wchodziłam jakiś czas a teraz coś zerkam. Urodziła RudaAnna, Ula i jeszcze któraś

Wzięłam się za robienie sernika i co? Moje dziecko zaraz mi wyjdzie pępkiem od hałasu miksera. Mąż ubija A ja czekam ;p przy maszynie dziadyga lubi spać, a mikser, suszarka czy szczoteczka to armagedon;p
tere-fere lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Napisalam posta i usunelo😐
Lami gratuluję donoszonej Ninki!
Anionka lampka piękna,ja wczoraj misie oglądalam 🤗
Niezapominajko pokaż co wybrałas
u nas misie norma ;p
Co do cwiczen to lepiej mi się rusza dzisiaj
wiec zaraz spacer.
Szczesciaro mojego T.chrześniak zatrul sie w maku! Od soboty lezy w szpitalu i ogarniaja co to..tez mi sie odechcialo.
Kark u nas posucha od stycznia😂
Alex czekaj na swoja kolej,nogi zaciskaj!
Co do sesji to ja w sadzie,kwiecista mam miec
Beti maz teraz analityk? Hahaha😂 -
Kark, Ann urodzila pod koniec lipca. Ula-Lbn na początku sierpnia i wczoraj, a w zasadzie to dzisiaj RudaAnna.
tere-fere, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
przedszkolanka:) wrote:Kijanka witaj 😊 a jak znosisz ciążę? Wszystko ok ?

Teraz jest super. Na razie jeszcze tryskam energią II trymestru
. Czasem przyplątują mi się jakieś pierdoły typu lekka niedoczynność tarczycy albo kolka nerkowa. Ale to nie są poważne problemy 
Początek za to miałam nieciekawy, bo z krwiakiem (a poprzednią ciążę straciłam właśnie przez krwiaka-giganta). Szczęśliwie udało się go wyleżeć.
Wik89, Biegającą-mama, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość