Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs wrote:To ja chyba jakaś inna Nikodemke obserwuje na insta bo tamta to mega laska 🤔
Super laska, a kompleksy ma
Nikodemko, mój brzuch jest wg mnie gigantyczny, a na twarz się nie przewracam jeszczePrzestałam się za to garbić
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja obstawiam u siebie poród na początek- października- Aluś 2 tyg starszy na usg, wiec zamiast 27 października robi się 13 października, i jeszcze z tydzień wcześniej się zacznie to już mamy 6 października 😱a my jesteśmy w czarnej dupie z remontem, do końca sierpnia mąż obiecał już to skończyć i wtedy będziemy dopiero kupować rzeczy dla Małego, bo nic praktycznie nie mamy... wiec jak piszecie ze już macie ubranka łóżeczka itd to mnie taki stres łapie... ale ja już bym kupiła ale nie ma gdzie tego trzymać 😫 taki off top temacik wtracilam ale musiałam się wyżalić 😪
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2019, 11:25
-
Ani0nka wrote:Ja obstawiam u siebie poród na początek- października- Aluś 2 tyg starszy na usg, wiec zamiast 27 października robi się 13 października, i jeszcze z tydzień wcześniej się zacznie to już mamy 6 października 😱a my jesteśmy w czarnej dupie z remontem, do końca sierpnia mąż obiecał już to skończyć i wtedy będziemy dopiero kupować rzeczy dla Małego, bo nic praktycznie nie mamy...“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
nick nieaktualnyAni0nka wrote:Ja obstawiam u siebie poród na początek- października- Aluś 2 tyg starszy na usg, wiec zamiast 27 października robi się 13 października, i jeszcze z tydzień wcześniej się zacznie to już mamy 6 października 😱a my jesteśmy w czarnej dupie z remontem, do końca sierpnia mąż obiecał już to skończyć i wtedy będziemy dopiero kupować rzeczy dla Małego, bo nic praktycznie nie mamy... wiec jak piszecie ze już macie ubranka łóżeczka itd to mnie taki stres łapie... ale ja już bym kupiła ale nie ma gdzie tego trzymać 😫 taki off top temacik wtracilam ale musiałam się wyżalić 😪
to po prostu oznacza, że będzie większym chłopcem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2019, 11:30
tere-fere lubi tę wiadomość
-
Sunshine to w takim razie z 27 października przesuwa się na 23 października, bo tak wyszło na prenatalnych
sunshine03, tere-fere lubią tę wiadomość
-
Teczova bardzo możliwe bo 2 tyg przed terminem 23 października wychodzi 9 październik- Twoje urodziny 🙈😘 ale ja bym chciała tak tydzień przed czyli powiedzmy 16 października, oby się udało 😩😩😩
tęczova lubi tę wiadomość
-
Anionka spokojnie dacie rade. Będziesz miala cały wrzesien na kompletowanie wyprawki. Ewentualnie posprawdzaj jaki jest czas oczekiwania na rzeczy które byś chciala takie jak meble, czy wózek i w razie w mozesz załatwić to już teraz zeby na wrzesień już było. Ale cala reszta podejrzewam ze bedzie dostepna od reki albo maksymalnie do kilku dni realizacji, takze spokojnie sie wyrobisz. Tylko męża ciśnij zeby koniec sierpnia to był koniec sierpnia a nie września 😊
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Gdzie Beti z wynikiem bety?
tęczova, madziorek86 lubią tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Niezapominajka2 wrote:Anionka będziesz próbowała czarów jak Domi to może się uda wcześniej 😊 będziemy Ci kibicować. Zdążysz ze wszystkim, zobaczysz, chociaż wiem, co przeżywasz ☺ bo ciągle mam takie spięcie, że jeszcze nie mam wszystkiego.
Dla relaksu poleć mi proszę jakieś fajne sztuczne rzęsy, potrzebuje na wesele 24.08 - zdążą przyjść przez neta jak zamówię teraz 😊 i może klej, żeby mi się przed północą nie odkleiły na końcach...Ani0nka, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Beta 72,13 mlU/ml
Dziewczyny czy to jest taka standardowa jednostka?bo nie wzielam ze soba tego pierwszego 😭alex0806, OlivkowaMama, madziorek86, sunshine03, Szczęściara, Ani0nka, Meggs, tęczova, Niezapominajka2, Nona, blair., przedszkolanka:), PierwiastkaZuza, tere-fere, Magda - mbc, Domi_tur, Pestkaa, Słoneczko123, Lami, Dośka, Nikodemka, fiorella82, Wik89, moyeu, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Beti kciuki za betę!
Ale miałam sen... Ze mi dwie nozki z brzucha wystawaly tak na 7 cm, tak jakby nie było tam macicy i potem patrzę niżej a tam dwie rączki... I szybko mówię do siostry, rób zdjęcie!
Pierwiastka okragla kulka może być głową, ale nie musi, rownie dobrze może to być tylek lub plecy. Bez doświadczenia ciężko to ocenić.
Co do czkawki to moja dzidzia też ma często, i dosłownie czuje ja w tyłku ;P
Teściowa wróciła to można rodzic xD ale pewnie sobie poczekam jak Domi
Edit. Tak Beti! Piękna beta!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2019, 12:12
alex0806, tere-fere, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Beta 72,13 mlU/ml
Dziewczyny czy to jest taka standardowa jednostka?bo nie wzielam ze soba tego pierwszego 😭Jednostka nie ma znaczenia, bo tego się nie przelicza. mlU/ml to to samo co lU/l
Beti82 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵