Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ależ tu dzisiaj cichutko... 😊 My właśnie wystawiliśmy worek ze śmieciami na korytarz, a tam granitowe płytki i coś z niego wyciekło i plamy są na tym granicie mimo szorowania od razu. Nie wiem czym to zmyć.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
A my robimy remont łazienki. Taki z przytupem, bo stara łazienka została rozebrana do warstwy cegieł w ścianie. Tymczasowo mieszkamy u teściów. Przez ten remont jakoś nie czuję wejścia w 3 trymestr. Dzisiaj sąsiadka zaskoczyła mnie pytaniem, ile mi zostało do końca ciąży i czy mam wybrany szpital.
-
Też właśnie wchodzę i patrzę czy któraś napisała:) mam tak leniwy dzień że chyba zaraz spać idę, normalnie z kurami;)
Kijanka ja nawet nie wiem kiedy mi ten 3 się rozpoczął i zleciałjeszcze chwila została, chociaż wydaje się wiecznością. I też wszyscy się dziwią że ja już na końcówce. Dzisiaj znowu usłyszałam że mam mały brzuszek. Aż robiłam test czy mi się wody nie sączą ale na szczęście nie
A mała na pewno rośnie jak szalona bo zaraz albo mi wyjdzie pępkiem albo dołem, tak kopie że aż kłuje. Obczaiłam że zmieniła tylko strony ułożenia, ale głowa nadal na dole bo czkawkę czułam pod majtkami;)
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Lami wrote:Ależ tu dzisiaj cichutko... 😊 My właśnie wystawiliśmy worek ze śmieciami na korytarz, a tam granitowe płytki i coś z niego wyciekło i plamy są na tym granicie mimo szorowania od razu. Nie wiem czym to zmyć.
-
Nie wiem czy mogę i mam nadzieję, że zostanie mi to wybaczone 🙈🙈 ale kolejna królewna naszego forum jest już na świecie 😍😍😍😍🤗
Czekamy na szczegóły !madziorek86, Nona, Ani0nka, Słoneczko123, tęczova, Kijanka, Arashe lubią tę wiadomość
-
Buahahahha, Nikodemko! Rozdaliśmy wszystkie zapasy pod choinkę 😂 Poza tym chyba bym płakała gdybym ją lała na podłogę zamiast do gardła 😂
Dzięki za rady, wymyłam takimi chusteczkami do dezynfekcji gabinetów lekarskich, chyba mają jakieś alko. Ludwikiem też. Niby jej nie widać mocno, ale ja wiem gdzie była i przebarwienie widzę, może jeszcze doschnie przez noc. Jutro będę powtarzać zabiegi. Ale cholera, myślę, że tego w ogóle nie impregnowali i mnie tylko stresują przez ich nieodpowiedzialność. Worek leżał nie wiem z 15 sekund. Nie lubię takich sytuacji, bo strasznie się denerwuję, że zniszczylismy nieswoje, jeszcze żebyśmy mieli drzwi na końcu korytarza, a tu kuźwa parter przy schodach, gdzie wszyscy łażą 😁madziorek86 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny