Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lami - mam co do Was tak dobre przeczucie, ze po prostu czekam na piekne zdjecie Ninki
Czuje sie dzis fatalnie. Zupelnie nie mam sily do zycia, brzuch od wczoraj boli jak na okres i ciagle chce mi sie plakac. Jakos tak czuje sie jakbym wcale nie byla w ciazy... Modle sie tylko, zeby te 8 dni szybko zlecialo i, zeby zeszlo ze mnie te straszne napiecie. -
[QU
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 16:30
-
[QU
-
alex0806 wrote:Kochane moje, naszło mnie właśnie. Czy któraś z podobnym terminem pije herbatkę z liści malin albo jakieś inne wiesiołki stosuje?
Nie wiem, czy jest sens zaczynać tak późno
-
Ku
-
Wyszedł mi za wysoki poziom neutrofili w ciąży, Wy tez tak miałyście w 3 trymestrze? Niedługo wizyta ale może mi podpowiecie czy się martwić?
-
IWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 16:30
-
Beti, u mnie podczas pierwszego badania (mniej więcej w okolicy daty spodziewanej @) endometrium miało prawie 20 mm, a ciałko żółte prawie 3 cm. Wczoraj, dokładnie tydzień później, ciałko żółte zmieniło się w torbiel ok 2 cm. Nie wiem czy coś. Ci to wyjaśni.. Ale faktycznie dziwna sytuacja u Ciebie. Mimo wszystko trzymam kciuki ☺
Julia, jeszcze raz gratuluję małej Julci 😊 Dzielna mama z Ciebie! -
tere-fere wrote:Alex ja drugą ciążę biorę wiesiołka, zawsze zaczynam w 9mscu. Czy pomaga w porodzie to 100% pewności nie mam, chociaż kto stosował to poleca. Kosztuje grosze, więc szarpnąć się można ☺
Liści nie próbowałam, bo raz słyszę, że pomogły, a raz babki na nie psioczyły.To spróbuję tego wiesiołka, nic nie tracę
A masaż krocza? Któraś robiła?
Mam za dużo czasu na myślenie dzisiaj, posłałam męża do kina, bo sama nie wysiedzęI mam teraz czas na czytanie, myślenie i w ogóle, jeżdżę sobie wózkiem po pokoju
coma, Pestkaa, fiorella82 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
tere-fere wrote:Alex ja drugą ciążę biorę wiesiołka, zawsze zaczynam w 9mscu. Czy pomaga w porodzie to 100% pewności nie mam, chociaż kto stosował to poleca. Kosztuje grosze, więc szarpnąć się można ☺
Liści nie próbowałam, bo raz słyszę, że pomogły, a raz babki na nie psioczyły.