Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezapominajko - dziekuje 😘 Podgladam sobie w apce Ciąża + jak dzidzius teraz wyglada i dobrze mi to robi na glowe. Z drugiej strony z kazdym dniem lęk o to, ze moglabym stracic juz tak ludzko wygladajaca istotke jest coraz wiekszy. Wiem, ze jak zobacze na usg, ze jest ok i, ze sie rusza, to tez bardzo sie wzrusze.
Beti - dokladnie tak jak dziewczyny pisza, przy takiej becie nie byloby kreski na bank. U mnie przy becie 42 byla ledwo widoczna. -
nick nieaktualny
-
Ej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 16:31
-
Kijanka myśle ze jak przepływy sa prawidłowe to na tym etapie nie musisz włączać acardu. Za kilka tygodni i tak byś go odstawiała 😊
Anionka Alusiowi to już nic nie odpadnie na tym etapie 😁 super rośnie chłopak ✊Ani0nka, Kijanka lubią tę wiadomość
-
My też mamy dobre wieści - bo mieliśmy dzisiaj echo serca (z racji tej niskiej pappy) i wszystko jest super. Serduszko bez wad, wszystkie przepływy idealne 😊 pani dr powiedziała ze codziennie chciałaby widzieć takie zdrowe dzieci 😁
No i mamy przekroczoną magiczną granicę kilograma 😍 - 1100 gram ❤Pestkaa, Magda - mbc, Beti82, Niezapominajka2, sunshine03, Wik89, tęczova, Szczęściara, Nona, coma, madziorek86, Domi_tur, Słoneczko123, blair., alex0806, tere-fere, Ani0nka, Dośka, Kijanka, Nikodemka, przedszkolanka:), Biegającą-mama, Cytrynowy sok, Arashe, Lami lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:Pestka zszycie 3 prostokątów razem w kocyk nie podchodzi raczej pod talent 😂
Anionka, Meggs super, niech rosną zdrowo chłopaki💙
Nikodemko a kiedy masz teraz wizytę? chyba lada dzień?Meggs lubi tę wiadomość
-
[Q
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 16:31
Nona lubi tę wiadomość
-
Anioka Meggs cudownie że chłopaki rosną😉
Beti nie chce nakręcac dlatego siedzę cicho. Czekam na jutrzejszy dzień i betę. Dużo wyjaśni.
Też mam odstawić acard za 4 tyg. Troszkę mam stracha. Czuję się bezpieczniej jak go biorę ale za dwa tyg podpytam bo mam wizytę.Meggs lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Meggs, Anionka, piękne wieści z wizyt
rosną nam bejbiki
Beti, ja trzymam kciuki u ciebie za całokształtŻeby wyniki było dobre, jeśli teraz się nie powiodło. Chociaż bardziej za to, żeby to jednak ten procent szans, że bliźniak walczy
:* Przede wszystkim, żebyś była szczęśliwa, niezależnie co się wydarzy.
Beti82, Ani0nka, Meggs lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Teczova, jak tam u Ciebie? Jestes juz na stymulacji? Jakos specjalnie sie przygotowujesz do iui czy idziesz na monitoring do dr W i czekasz na instrukcje?
mi moj dr powiedzial, ze tak to bedzie wygladac - stymulacja, monit i na monicie ustalenie terminu, w ktorym mamy sie stawic (najpierw ja, potem mąż) do szpitala na iui
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
A tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 16:32