Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Matko nadrobić Was to cud!! Więc go doświadczam
Beti no powiem Ci,że mega dziwna sytuacja..ja przy spadku bety na 60 na kolejny dzień widać już było,że za 2 dni będzie @ i trafiło idealnie.. wierzę w cuda, wierzę że u Ciebie to fatalny błąd laboratorium!!
AlexTwoja córcia urodzi się zdrowa i już na zawsze będziecie mogli się cieszyć sobą
Co do liści to ja będę polecać polecać polecać, bo nie zaszkodzą a mogą pomóc (tak,wierzę że to one usprawniły poród) i jesteś w idealnym czasie by zacząć je pić
Meggs niezła historia. I chociaż sie nie znam na tym,to widząc jaką ma wiedzę do Was to śmiech na sali..!
ps. Gratuluję wizyty, piękna waga już i super,że zdrowiutki
Lami a ja pominęłam chyba- Ty jesteś już w szpitalu? Czy to tylko usg miało być?
Niezapominajko ja właśnie czekam też na matę dla Olka, dzisiaj odebrałam zawieszkę, jeszcze jutro śpiochy przyjdą i zestaw do hybrydczekam jak na Mikołaja haha
Materiały znam,liście szyłam chrześniakowi (wkład)
Anionka ja mam ciągle coś nisko/wysoko ale bez jakiś szaleństw.
Ale hemoglobina już urosła do 11.6
ps. Ale Oluś już chłop :d gratuluje!
Julka nie maliny tylko liście malin!! I widzisz, pomyłka a jaka ważna!!
Kark czytałam niedawno o daktylach,kurde trza spróbować
Wiki owocnego starania!!!
Nona haha,widzę że Ty podobnie trochę do mnie -za wszelką cene
Nikodemko ja mam wizytę w piątek i tez mega odliczam ( mimo,że ja ruchy już czuję i mi teoretycznie łatwiej). Ale może to głupie już się stresuję, bo lekarz jest niby od 9 (zawsze wcześniej), przychodnia od 7:45 a przed 7 już są kolejki.. i będzie walka kto pierwszy na górze..
Ja dzisiaj po badaniach,strona nawala ale udalo sie, wszystko ok, wiadomo minimalne odstepy w morfo ale mysle ze chyba ok,bo wynik np. 0,03 nizszy. Wszystkie te hivy ujemne,mocz jak zawsze idealny , tyko czy ph 7 to nie za dużo?
Później bawiłam się cały dzień z Polą,byliśmy na rowerku, usypianie- zdałam sobie sprawę, właściwie dziecko troche tez mi dalo do zrozumienia,że za dużo wiszę na tel. i troche ograniczam.tere-fere, Meggs, Nona, Ani0nka, Wik89, Cytrynowy sok, Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
[Q
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 16:33
-
Tak? A my sie wlasnie zastanawiamy nad detektorem czy nie bedzie nas wprowadzal w niepotrzebna panike i sama nie wiem... Od ktorego tygodnia mozna juz sluchac?
Dolaczam sie do slow Niezapominajki. Przedszko, wygladasz bosko! Promiennie i seksi 😍przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Dobra, obgadalismy to i chyba jednak zdecydujemy sie na ten detektor. Moze to bedzie moj sposob na to, zeby nie wariowac. Chyba kupie Angelsounds.
przedszkolanka:), Kijanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNikodemka wrote:Dobra, obgadalismy to i chyba jednak zdecydujemy sie na ten detektor. Moze to bedzie moj sposob na to, zeby nie wariowac. Chyba kupie Angelsounds.
poza tym trochę niepewny dla mnie ten detektor pod względem bezpieczeństwa, skoro do prenatalnych często lekarze nie wlaczaja sluchania serca na doplerze, bo dziecko sie za bardzo nagrzewa, a to urzadzonko tez dziala na dopplerze
Producent mówi, że od 12.tygodnia można używać, ale dziewczyny wcześniej wykrywały detektorem, ale nie wszystkie.Nona, Domi_tur, tere-fere, Kijanka lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za wszystkie miłe słowa ❤ babeczka mega sie zdziwiła gdzie mi się ten duży dzieć mieści w tym małym brzuchu 😁
Nikodemko mi detektor przyszedł w 9+4. I już wtedy znalazłam serduszko. Dla mnie to było mega wybawienie. Mega mnie uspokajał i ja polecam bardzo 😊 Raz tylko miałam sytuacje gdzie kropek sie schował i tetno było nie do wykrycia przez kilka dni. Ale miałam akurat wtedy wizyte na ip i wieedzialam że wszystko jest dobrze. A co do samego słuchania to ja słuchałam max kilka sekund co kilka dni. To raczej mało szkodliwe dla maluszka.
W ogóle to wiecie że ta laska z motorówki Staraka to nie jego siostra? Mój romans radar dobrze działa 😁😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2019, 21:34
blair., Nona, Domi_tur, Kijanka lubią tę wiadomość
-
Haha Meggs mnie też od razu przyszło na myśl, że z jakąś kochanicą pływał. Od razu zresztą poinformowałam męża co bym mu zrobiła, gdybym się dowiedziała, że pływał po morzach i oceanach w nocy z jakąś panną. Ale później powiedziałyście, że niby siostra, to aż głupio mi się zrobiło, że mi od razu takie rzeczy w głowie.
Meggs, Nona, madziorek86 lubią tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
07.2025 💔 cb -
Ja detektorem znalazlam serce w 9 tyg. Potem po ok tyg codziennego slucgania i bezproblemowego znajdywania serdyszka przez 5 dni nie slyszalam go. Wiecie co przechodzilam bo tu pisalamm byla masakra. Ale ogolnie detektor uspokaja.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No widzicie, to tylko ja taka naiwna i uwierzylam, ze to siostra
Liczylam na uczciwosc malzenska, eh... Jak kiedys moj gdzies poplynie, to jeszcze nie zauwaze :d
W tej chwili wiem, ze gdybym miala detektor, to bym go uzyla i uslyszenie tetna na pewno by mnie uspokoilo, bo za dlugo juz sie martwie, a to tez nie jest dobre dla mnie i dla dziecka. Przemawia do mnie tez to, co napisala Sunshine o szkodliwosci, wiec jesli zdecyduje sie go kupic, to bede uzywac go rzadko.Nona lubi tę wiadomość