X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2019, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rzepakowepole wrote:
    Ale wiecie, że jego żona była w tym czasie w tej posiadłości? Myślicie, że kręcił lewe akcje pod jej bokiem? ;)
    W jakimś artykule czytalam, że po kolacji pojechała do stolicy, więc wtedy miał noc na łódce sam na sam z tą 27-latką. Także sorawa śmierdząca na odległość ;)

Tak czy siak po takim czasie już żadnego happy endu raczej nie będzie skoro do tej pory go nie znaleźli :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2019, 22:02

Nona lubi tę wiadomość

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2019, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wczoraj czytalam,źe to rodzina jego ;) źe wieczorem wszyscy byli na kolacji- jego żona i teściowie również. Wiec wątpliwości mam co do kochanki 😂 zwłaszcza, że ochrona z nim miala byc ;p

Nikodemko ja również szybko znalazłam serduszko i sluchalam tylko chwilę. Przedwczoraj czytalam artykul (przypadkiem wyskoczyl) o detektorach i bylo również o tym,że jest bezpieczny.
    I dziękuję za komplementy :*

Monia jakos 36/37 tydz. Wydaje mi sie że pilam jedną wieczorem ;) po 37 tyg.ananasy i piłka do tv 😀

Nona i brawo. Ja tez na ogól tylko jak jest mąż lub ktoś z Polą ale przy usypianiu obok albo obiedzie zdarza sie i chce to zmienić. Od razu dzisiaj mi bylo z tym lepiej. A nadrobilam spokojnie jak usnela.

Nona lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png

Wysłany: 20 sierpnia 2019, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sunshine03 wrote:
    W jakimś artykule czytalam, że po kolacji pojechała do stolicy, więc wtedy miał noc na łódce sam na sam z tą 27-latką. Także sorawa śmierdząca na odległość ;)

Tak czy siak po takim czasie już żadnego happy endu raczej nie będzie skoro do tej pory go nie znaleźli :(
    A ja czytalam,że do posiadłosci tej obok😂 w każdym razie dziwna sprawa z tą kobietą,że dopłynęła a go wyrzuciło(?)i czemu nic o niej nie wiadomo. I cała sprawa kiepska,podobno Aga w kiepskim stanie jest..

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2019, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie do końca nie będzie wiadomo, jak było, a w mediach piszą tylko jakieś podchwycone ploty.

Wcale się nie dziwię, że jest w kiepskim stanie :/ właściwie już wiadomo, że szukają ciała, a nie żywego człowieka... :(

• Ani0nka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2019, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za miłe słowa ❤️ Jest mnie tu mało ale remont pełna para j nie mam czasu i siły by regularnie tu wchodzić 😘 ale wrócę i postaram się nadrobić wszystko 😊

Wik89 lubi tę wiadomość

Aleksander ur.17.10.2019 ❤️
    Nadia ur. 1.06.2023 🩷
    age.png

Sierpień 22 Ciąża biochemiczna 💔
    25.01.22 Poronienie zatrzymane 6w6d💔Nikodem👼poronienie farmakologiczne
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2019, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No chyba, ze to taka akcja jak z Kulczykiem, ktory podobno zyje, ale watpie. Mi tez strasznie szkoda tej Agi. Znani czy nieznani, to musi byc straszna tragedia. I jeszcze ta niepewnosc dopoki go nie znajda.

Nona lubi tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • Cytrynowy sok Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2019, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2019, 11:14

blair., Nona, Biegającą-mama, Wik89, Pestkaa, tere-fere lubią tę wiadomość

Wysłany: 20 sierpnia 2019, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie to jak szukanie już wiadomo czego..to już 3 doby minęły..

Cytrynowa a jak sie nazywasz? Może nie akceptowalam ? Bo tak średnio ogarniam insta😂

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Dośka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2019, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do Staraka to teraz pojawiło się info, że na tej motorówce znaleźli narkotyki

bl9cmg7y7g2u5710.png
  • Niezapominajka2 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2019, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 17:55

Cytrynowy sok lubi tę wiadomość

• Cytrynowy sok Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2019, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezapominajka2 wrote:
    To i ja się załapałam Cytrynowa 😉

Super 😁🤗

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2019, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też czytam na necie o tym Staraku, ale watpie że to znajdą żywego. Chyba że wywinął numer i chciał od żony uciec albo coś? I chowa się po krzakach. Chociaż wątpię. To była noc, wpadł pijany czy naćpany do wody i nie ogarnął co się dzieje.

Położyłam sie po 21 do spania i nadal nie śpię. Znowu mi za gorąco w stopy i mam te moje dziwne tiki. Zaczęło lać to czekam aż się trochę powietrze ochłodzi. A tymczasem siedzę sobie w łazience i chłodzę stopy na kafelkach ;p Ja mam nadzieję że to po porodzie przejdzie i będę mogła w końcu zasnąć chociaż na chwilę. Wiadomo że przy dziecku spania nie będzie, ale chociaż żeby dolegliwości przeszły bo Oszaleję...

Co do detektora ja nie miałam i nie żałuję bo wariowałabym o wiele bardziej. Dosyć szybko poczułam ruchy i to mi wystarczało ;) teraz też mam wrażenie że Laura nigdy nie śpi. Wystarczy że przyłożę rękę i buszuje. Obecnie leży bułą po prawej stronie I się naciąga ;)

Wik89 lubi tę wiadomość

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2019, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teściowa mi mówiła że z ciałem może być kiepsko bo fragmenty tkanek i włosów znaleźli wkręcone w silnik motorówki... także jak się popisywał i ich wywaliło , a motorówka nie miala zabezpieczenia ze sie wyłącza automatycznie tylko zablokowana pływała w kółko to mogła go walnąć i nieźle poturbować śrubą od silnika 🙄
    Co do żony i teściów byli na kolacji, ale wrócili do warszawy. A mąż odprawił ochroniarzy i wrócił po koleżankę... 😏😏😏

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2019, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemka- jakby co, to będę sprzedawac swoj detektor.Mam wlasnie angelsounds. Więcej dzieci nie planuje. A odkąd czuje regularnie ruchy, już nie potrzebuje tak słuchać serduszka.

Nikodemka lubi tę wiadomość

• Nikodemka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2019, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa_mamusia - odezwe sie jutro na priv :)
    Mocno mnie boli ten brzuch... Jak chwile przed krwawieniem miesiaczkowym. Az pierwszy raz (poza pobytem w szpitalu) wzielam nospe i dodatkowa porcje magnezu. Nie musze mowic jak sie martwie, ciagle sprawdzam czy nic nie leci. Wiem, ze sie powtarzam, ale musze to chyba powiedziec „na glos”, zeby sie uspokoic.

Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • Kijanka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2019, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sunshine03 wrote:
    Ja mam pai hetero i biorę tylko acard. Nie ma potrzeby heparyny.
    Zresztą z wyników na pappie też mi wyszło, że powinnam brać acard.
    Przepływy na polowkowym miałam w okolicach 50 centyla, coś tam poniżej też. Ale to wszystko już na acardzie. Brałam dopiero od pozytywnego testu. Na usg 3.trymestru jakieś inne przepływy były patrzone i podobnie :)

Przy pai najczęściej dochodzi do poronienia 8-10tydzien. Tak moje przekopanie pubmedu i internetu i publikacji naukowych wyłoniło. Część badań naukowych w ogóle neguje jakikolwiek wplyw pai na ciążę.

Poza tym mutacja hetero oznacza, że jeden gen jest prawidłowy i to on może pracować, a nie ten wadliwy i wszystko będzie dobrze :)

Chyba czytałyśmy te same artykuły na pubmedzie.
    Kurde, teraz żałuję, że nie zrobiłam pappy.
    Przepływy mam na razie w okolicach 50 centyla bez acardu.
    Tak jak pisałam boję się tego acardu z uwagi na moje kruche naczynka. Zobaczymy, co powie ten hematolog w czwartek :). Tzn. pewnie nic. Najwyżej będę brała co drugi dzień :P

Tylko spokój nas uratuje :).

8p3os65gur64a6vr.png
  • Arashe Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2019, 03:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znowu noc zarywam przez straszaki. Nawet bolesne, i boli mnie krzyż lekko, ale nieregularne i chyba przechodzi, nawet były jakiś czas co 3-4 min. A raz już 7, 10... Chyba przez to wszystko przegapie poród...

Plus taki, że od 15 nadrobilam Was.

Kark dziś się skusilam na męża i taki czop długi odpadł, że szok :O. A myślałam, że już wczoraj i dziś rano wszystko co mogło to wyleciało...
    Rzeczywiście każda cisza i poród inny... W pierwszej nic się nie działo, zero objawów zbliżającego się porodu, nagle skurcze, akcja i koniec. A tu jakieś podchody... Rozwarcia, czopy... Skurcze po parę h

Biegającą-mama, tere-fere lubią tę wiadomość

l66prp8.png
    Aniołek [*] 12.04.18 - 11 tc
    pglyfv7.png

Wysłany: 21 sierpnia 2019, 05:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wik89, Arashe lubią tę wiadomość

Wysłany: 21 sierpnia 2019, 05:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Biegającą-mama Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2019, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arashe ja lubię za tego męża i ze czop odpadł. Wiem ze się męczysz ale to już pewnie kwestia godzin i będziesz tuliła swoją niespodziankę 😍!

Nie chce się wcinać z detektorem , ale ja swój mogę oddać którejś z naszych :) bo ja nie lubię się bawić w wystawianie aukcji a mój leży schowany w szafie z ubraniami bo nikomu nie mówiłam, ze kupiłam i teraz muszę coś z nim zrobić hehe Mi dopiero zaczął wyszukiwać tętno jakoś 11-12 tydzień ( pewnie dużo zależy od ułożenia dziecka) trochę mnie to denerwowało ale od początku obiecałam sobie , ze jak nie będę mogła znaleźć na tym etapie to nie mam prawa wpadać w panikę 😜 A przecież miałam spore przeboje na początku ....

Wik89 lubi tę wiadomość

‹‹ 1514 1515 1516 1517 1518 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ