Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Kark do kina nie pojde bo ja jestem tak wykonczona ,ze ledwo na oczy patrze.Zaraz normalnie do spania ide
Wykonczona jakbym tydzien nie spała
-
Beti, trzymam kciuki, żeby wszystko ułożyło się jak najlepiej może 😘 nie mogę się doczekać, aż pochwalisz się nam fotką Twojej kudłatej córeczki!
Wiki, skrzętnie realizuję plany dr Wdziś ostatni dzień clo (7 dc), mam w 10-11 dc pojawić się na Karowej na monicie, dr W ustali kiedy zastrzyk, zgłaszamy się razem po 24-48h do szpitala, mnie kładą na oddział, a mąż wiadomo
jutro idziemy zrobić badania do iui (uwielbiam wydawać prawie 500 zł na sprawdzenie czy mam hiv i inne kiły, no ale trzeba to robię). Tyle właściwie z przygotowań
Wik89, tere-fere, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Pestko, mam wizyte w srode za tydzien
Meggs - cudna wiadomosc! Wikuś rosnie jak na drozdzach
A tak w ogole, to kiedy jakies testowanko???Pestkaa, Meggs lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, co do Waszych kilogramów na plusie, zrzucicie to w mgnieniu oka. A jeśli nawet nie wszystko uda się zgubić to dla "projektu dziecko" warto mieć trochę bardziej tłustą dupkę
Nona lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Dziewczyny, szybkie pytanie. Mialyscie podczas ciazy przypadek, ze musialyscie uzyc roztoworu typu Borasol czy Rivanol??
Mocno sie skaleczylam, chce to czyms odkazic a w ulotce jest napisane, ze w ciazy przed uzyciem trzeba zasiegnac opinii lekarza. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2019, 08:01
Nikodemka, tęczova, Beti82, sunshine03, OlivkowaMama, Niezapominajka2, Słoneczko123, Domi_tur, madziorek86, przedszkolanka:), blair., Lami, Dośka, Kasztanek, tere-fere, Meggs, Biegającą-mama, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
[QUOTE
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 16:32
-
nick nieaktualny
-
[QUOTE
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 16:32
-
Nona nasz niezastapiony motywator 😍
Nona to ja Ci powiem co moj bierze na slaba morfologie i ruchliwosc plemników, moze Was zainteresuje: witamina E, rutinoscorbin, maca w tabletkach, folik, glutation. Do tego bierze clo ale to juz na recepte.
Teczova no to dzialacie, trzymam mooocno kciuki!
Kark my teraz ostatni cykl stymulowany, potem miesiac bez niczego i w miedzyczasie badania (tak jak u teczovej, wszystkie hivy kiły toxo itp) i od kolejnego cyklu iui. Czyli w pazdzierniku.
Obecnie mam plodne i bedziemy dzialac
Testuję 3.09. Kto wczesniej? Blair? Cytrynowy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2019, 20:10
tere-fere, Biegającą-mama, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-