Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda powodzenia na szczepionce😊 dobrze, ze usg nie wykazalo zadnych nieprawidlowosci😊
Sloneczko ode mnie tez spóźnione życzenia najlepszego Słońca i dużo radosci a mniej stresu 😊Słoneczko123, Magda - mbc lubią tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Słoneczko i ja spóźnione ale szczere wszystkiego najlepszego!!;*
Magda super,że wszystko jest ok. Jerzyk pocieszny 😊😊 powodzenia dzisiaj
Alex brzmi dumnie, zazdroszczę że doboszona i ulży troche
Ja dzisiaj na nogach znowu, popołudniu mam diabetologa. A jutro z rana walka bo jade o 6:30 zając kolejke pod przychodnia (otwieraja o 7:45) a pozniej bieg na górę do kolejki do lekarza. Wizyta w końcu po miesiacu!
A te hivy,kily itp.mam wszystko ujemne 😀Słoneczko123, Malinowa91, Magda - mbc, Wik89, blair. lubią tę wiadomość
-
Jak są przeciwciala różyczki to albo byłaś szczepiona albo przechodziłaś
W ogóle wiecie co zauważyłam? Że blizny po szczepieniach na ręce zrobiły mi się czerwone. Nie blade jak były tylko takie jakby opalone? A smaruję się na wyjście 50. Dziwne to.
Mam dzisiaj lekkie bóle brzucha od rana, leżę i nie wstaje na razie. Spać mi się zachciało;)
Malinowa to kciuki za teścik! Może Arashe odda ci brzuchol
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2019, 08:43
tęczova, Malinowa91 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja mam dziś pierwsze zajęcia ze szkoły rodzenia (trzeba się ubrać jakoś sportowo czy mogę iść w sukience?), muszę iść zmienić hybrydy bo mam miesięczne odrosty i no zrobię leczo na obiad
Także strasznie ekscytująco
Już bym chciała listopad.tęczova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycoma wrote:Ja mam dziś pierwsze zajęcia ze szkoły rodzenia (trzeba się ubrać jakoś sportowo czy mogę iść w sukience?), muszę iść zmienić hybrydy bo mam miesięczne odrosty i no zrobię leczo na obiad
Także strasznie ekscytująco
Już bym chciała listopad.raczej wygodne ciuszki, spodenki, dresiki
coma lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim. U mnie bez planów. Wizyta dopiero na początku września. Chyba że uda się ją przełożyć na koniec sierpnia.
Słoneczko ode mnie też Wszystkiego Najlepszego..Słoneczko123 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Aktualizacja brzuszka 😊😊 dawno nie wrzucałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2019, 17:56
alex0806, coma, Słoneczko123, Pestkaa, Dośka, tęczova, PierwiastkaZuza, Niezapominajka2, Biegającą-mama, tere-fere, OlivkowaMama, Arashe, przedszkolanka:), Ani0nka, madziorek86, Lami, blair., Cytrynowy sok, Kijanka lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
tere-fere wrote:Jeżeli przeciwciała chorobowe są powyżej 100 to znaczy, że przechorowane, jeżeli poniżej (np 50 przy normie do 10) to znaczy, że było szczepienie bez przechorowania ☺ Tak powiedziała mi moja gin.
133,3 IU/mL. A byłam szczepiona, nie chorowałam
O, znaleźli waszego Staraka... Ciało oczywiście...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2019, 09:16
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziękuję za wszystkie życzenia 😊
Tęczova, z tego co pamiętam to jak byłam mała to się uparłam, że chcę imieniny w sierpniu 😝
Miałam wczoraj gości, najbliższą rodzinę, i zamiast slodyczy zażyczyłam sobie owoce i warzywa. I wiecie co, przegięli haha Dostałam reklamowkę pomidorów, ogórków, miskę śliwek, 2 pojemniki malin, winogrono, mango, cukinię... Nawet nie mam za bardzo gdzie tego wszystkiego schować 🙆 Na śniadanie zjadłam 5 pomidorów, bo nie ukrywam ciagnie mnie do nich bardzo, a takie swoje z folii są najlepsze ☺
Od kilku dni mam takie bolesne piersi, że czasem nie wiem jak mam się na łóżku ułożyć.. Jeszcze trochę i stanik trzeba będzie zmienić. Coraz trudniej też ułożyć mi się na łóżku, chyba muszę pomyśleć o poduszce..tęczova, Pestkaa, Lami, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
A ja oszaleje, przysiegam. Nie dosc, ze sie martwie to jeszcze teraz mam dodatkowy stres, bo zupelnie przestaly mnie bolec cycki. Wiem, ze pewnie moze tak byc, ale mogly sie zlitowac i poczekac az bede po wizycie
-
Nikodemka wrote:A ja oszaleje, przysiegam. Nie dosc, ze sie martwie to jeszcze teraz mam dodatkowy stres, bo zupelnie przestaly mnie bolec cycki. Wiem, ze pewnie moze tak byc, ale mogly sie zlitowac i poczekac az bede po wizycie
Nikodemko, to może jakaś awaryjna wizyta? Na pewno jest wszystko dobrze, ale taki stres dzidziusiowi nie służy i dobrze gdyby Ci ktoś pokazał jak ładnie bije serduszko. -
Nikodemko kochana mnie też przestały boleć piersi. Na początku nie powiem bolały jak diabli. W pewnym momencie przestały ale skutki wrażliwe są do tej pory. Także nie stresuj się. Jak widzisz piersi nie są wyznacznikiem.
11.2015 pjp(*)
tere-fere wrote:Jeżeli przeciwciała chorobowe są powyżej 100 to znaczy, że przechorowane, jeżeli poniżej (np 50 przy normie do 10) to znaczy, że było szczepienie bez przechorowania ☺ Tak powiedziała mi moja gin.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2019, 09:36
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Alex w ciąży z powodu burzy hormonów znacznie wzrasta produkcja melaniny, pewnie to przez to. Ja mam bardzo dużą skłonność do przebarwień i zaburzeń pigmentacji. I byłam pewna, że coś mi powyłazi
Np. bardzo szybko sutki mi pociemniały, no ale to luz. Martwiłam się, że wyjdzie mi ostuda na twarzy no i niestety, dwie plamy pod oczami. Nie wiem ile się będę z tym bujać, żeby to jako tako zmniejszyć. Ale trudno, grunt, że Jurcio sobie zdrowo rośnie.
Słoneczko imieninowo ściskam
Szczęściaro uroczy brzusio
Nikodemko do wizyty coraz bliżej... jeszcze troszkę, wytrzymaj. Jedyną rzeczą jaką teraz możesz dać kropkowi to wiara w niego, że sobie daje radę i swój spokój.Słoneczko123, Szczęściara lubią tę wiadomość
-
Płodny śluz w 9 dc 😱 tego jeszcze nie było
Pestkaa, Nikodemka, Niezapominajka2, Beti82, Wik89, Biegającą-mama, Arashe, przedszkolanka:), Malinowa91, Ani0nka, madziorek86, Lami, Dośka, blair., fiorella82, Szczęściara, Cytrynowy sok, Kijanka, Nona lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nikodemko ja też kiedyś obudziłam się i wyłam mężowi o 4 nad ranem że mnie cycki nie bola i że na pewno ciąża obumarła. Serio, to nie było martwienie się tylko istny lament i histeria 🙄 ból cycków wrócił, a z ciążą bylo wszystko normalnie. To moja głowa szwankowała.... także rozumiem doskonale stres i schizy , choć jestem pewna że wszystko rozwija sie prawidłowo 😊
-
Nikodemko, Ty to się wykończysz przez te objawy! Ale wizyta już niedługo 😘
Mąż też gdzieś czytał, że znaleźli już ciało“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”