Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Sloneczko przyjmuję wszystkie wiruski 😊
A bralas miovarian lub ovarin w szczesliwym cyklu? Jesli tak, to chetnie przygarne
Beti dobrze ze mowisz o tym hba, musze przypomniec mojemu, ze ma to zbadac w ramach tych badan nasienia za tydzien, moze trzeba to jakos zapowiedziec wcześniej. Nasz androlog zlecil na razie tylko hba bez fragmentacji, wiec idac tym tropem moze tez wybierzcie hba jesli trzeba bedzie wybrac jedno z dwoch?Nona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
[QU
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 17:05
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Wik89 wrote:Sloneczko przyjmuję wszystkie wiruski 😊
A bralas miovarian lub ovarin w szczesliwym cyklu? Jesli tak, to chetnie przygarne
Beti dobrze ze mowisz o tym hba, musze przypomniec mojemu, ze ma to zbadac w ramach tych badan nasienia za tydzien, moze trzeba to jakos zapowiedziec wcześniej. Nasz androlog zlecil na razie tylko hba bez fragmentacji, wiec idac tym tropem moze tez wybierzcie hba jesli trzeba bedzie wybrac jedno z dwoch?
Wiki, brałam Ovarin 😊 Także jest Twój! Przypinkę masz?
Podaj adres na priv ☺ -
Nikodemka wrote:Ej, Sloneczko, no cos Ty! Bylas pierwsza, nie chce tak, glupio mi
Myślę, że Tobie bardziej się przyda. Jak nie weźmiesz to się do Ciebie przejadę i Ci go dam. Nie chcę, żebyś się tak stresowała. Ja mogę sobie na wizytę iść kiedy chcę 😊 -
Ja dalej w dwupaku, czekam na ktg i wizytę, ciekawe jak szyjka dziś.
Malinowa chętnie oddam brzuszek!
Słoneczko123, alex0806, Pestkaa, przedszkolanka:), tere-fere, madziorek86, sunshine03, Dośka, Lami, tęczova, blair., Meggs, Szczęściara, Cytrynowy sok, Wik89, Malinowa91, Nona lubią tę wiadomość
-
Nam zalecono fragmentacje i HBA jednoczesnie. Tylko chyba jest tak, jak Beti pisze. Problem z HBA wiaze sie z problemem z polaczeniem sie plemnika z komorka jajowa, a u Beti sie laczy, wiec ta fragmentacja bylaby wazniejsza.
W ramach ciekawostki a propo chorowania, to ja Wam powiem, ze mialam świnkę i ospę jednoczesnieBylam wtedy w gimnazjum, wypadla mi polowa wlosow, mialam taka goraczke, ze majaczylam. Masakra.
-
Pestkaa wrote:Oplułam tel ze śmiechu, detonator😂
Mąż się zapowietrzył i oboje nie mogliśmy się uspokoić. Psychiatryk
Kark, mi się też 14.09 wrył w głowę. A w karcie ciąży mam na 17.09Ale serio, podoba mi się 8.09 na poród
Może jakaś w głowie przepowiednia, nie wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2019, 10:13
Wik89 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Sloneczko - wiesz, ze jestes najkochansza na swiecie? Moze po prostu przyjedziesz do mnie i bedziemy sluchac sobie razem?
Jak Ty bedziesz w stresie na moim etapie to po prostu Ci go wysle
Biegajaca, w takim razie odezwe sie na privBiegającą-mama, Słoneczko123, Nona lubią tę wiadomość
-
Nikodemko, jak nie wyjdzie nam do końca roku to jadę do cudotwórcy
Wiki, mam mieć jutro monit ale coś dr W milczyNikodemka, Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Alex wyprzedziłaś mnie ;p
Teczova dzialajcie!! Nie zaszkodzi 😀
Szczesciara piękny brzuszek🤗
Nikodemko Ty juz 10 tydzien :oo masakra jak leci!
Arashe oby już szyjki nie bylo
Wiki poprawka byla? 😀alex0806, Szczęściara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytere-fere wrote:No moja mama też mówiła, że tylko byłam szczepiona, a w książeczce co innego. Chyba za dużo dzieci miała 😂
Ja miałam chyba też 390 i jak wyszły teraz te jaja z toxo to mi ginka na przykładzie właśnie różyczki pokazała, że jak są przeciw ciała rzędu kilkaset to napewno odchorowałam. A jak są 100 i mniej, ale duże to była szczepionka. Teść stomatolog potwierdził.
Czyli Alex u Ciebie pasuje, a tęczowa musiałaś przejść bezobjawowo. Ja tak świnke przeszłam - zawsze byłam pewna, że nie, bo moi bracia wszyscy, napuchnieci itd, a ja jedyna nietknięta. Zawsze myślałam, ze jestem "czysta" i mogę z dziećmi przechorować, ale teść mnie uświadomił, że niektórzy przechodzą bezobjawowo.
Np 2 bratanków M: jeden miał ospe, super nakopiony, gorączki itd. A młodszy nic, zero objawów. Z ciekawości po jakimś czasie sprawdzili oboje chłopców i oboje mieli wysokie przeciwciała ☺byłam u lekarza chorób zakaźnych, bo mam cały czas lekko na plusie wynik cytomegalii (igm) i igg może wzrosnąć do kilkuset, jak się mialo np. kontakt z wirusem i wtedy poziom przeciwciał się podnosi. Z tego, co mi mówiła lekarka to sprawa z wartością liczbową poziomu przeciwciał nie jest taka zero-jedynkowa
I np. przy różyczce i innych chorobach, na które sie było zaszczepionym, poziom przeciwciał może okresowo wzrastać właśnie po kontakcie z wirusem w otoczeniu. Po prostu układ immunologiczny się aktywuje
Np. na żółtaczkę typu b byłam szczepiona i co jakiś czas badam poziom przeciwciał, bo u mnie w pracy jest wymagane i czasem jest rzędu 100, a czasem kilkasetnie znaczy to, że chorowalam na żółtaczkę typu B (na szczęście
)
Po prostu jakby zbadać co jakiś czas ten poziom przeciwciał to będzie on na różnych poziomachale nie ma az tak duzego znacznenia czy się przechorowalo czy jest sie po szczepieniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2019, 10:51
-
Matko Madziorek, aż mi serce stanęło... Dobrze, że z Lilką wszystko w porządku! Zero seksu, to masz pewne, ale też oszczędzaj się kobieto :* Pewnie od polipa, te niektóre cholery z nadżerkami itd lubią robić takie "psikusy". Odpoczywaj :*Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵