Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Słoneczko123 wrote:Pomyliło się, te targi są 8.09
Tutaj link http://mamytarg.pl
albo to:
Nie, nie jadę... już dopinam wyprawkę o konkrety jak materac, wózek i na tym koniec😪 A Wy jedziecie?? Jeju jedźcieLami, Wik89, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiezapominajka2 wrote:Matko, naczekałam się, ale wreszcie zrobili mi to usg.
Mała rośnie, ma 1500 g, to jest koło 10 percentyla, lekarka mówi, że mała, tydzień do tylu, ale to jeszcze nie jest tragedia. Przepływy wszystkie dobre, rusza się strasznie, wiec nie może być jej aż tak źle 😁 a wody w normie. Nie za dużo, ale zupełnie wystarczająco.
I teraz zobaczymy co mi powiedzą na obchodzie wieczornym, jeśli chcą mnie zostawić na obserwacji to się wypisuje... no bo bez przesady. Nie mają na co wdrożyć mi leczenia, wiec jak będą chcieli tylko badać to to nie ma sensu.
Ufff, te przeplywy żyć mi nie dawały 😉i w sumie ani razu nikt mi nie powiedział, że coś za mało.
Tylko ja schizowalam, że za mało, więc mam nadzieję, że i u mnie i u Ciebie maluchy wyjdą większe niż te ich przewidywaniaNiezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Niezapominajko dobrze, że dzidzia ma się dobrze w brzuszku
Wiesz jak dlugo tam bedziesz?
Madziorek, może nie na tym etapie, ale na Twoim miałabym ogromnego stresa i też bym się udała na IP... Dobrze, że córeczka zdrowa i szyjka ją trzyma
Lami z tymi szpitalami to tak jest, niby coś umówisz a okazuje się, że leżysz i nic nie wiem... kiedy i co. Cierpliwości Ci zyczę dużo :*
Ja to powiem Wam, że już nie czekam na ten poród (chyba mam kryzys).
Z ciekawostek to moja doktor mówi, że przy 2 porodzie te wszystkie objawy porodu jak czop, obnizenie brzucha i inne można sobie wsadzić w buty xD Bo przy drugim to nic nie wiadomo. I spojenie szybciej boli i o niczym to nie swiadczy, i skurcze mogą sobie być i być... także tego 😀
U mnie dalej 2,5 rozwarcia, czop odchodzi, ale też się chyba regeneruje w międzyczasie.
Do tego córka zakatarzona, może poczekamy z porodem, aż bedzie lepiej, by mi noworodka nie zaraziła... skoro i tak się dziecię nie spieszy.
Kciuki za owocne owulacje ! (teczova i Wiki!)Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Ja Was czytam ale zapominam napisac😂 wczoraj nasuwało mi się tylko ja pier$#&e, te plagi z ugryzieniem 🙄
Magda kciuki za szczepienie!
Lami Kochana Ty leż i dogadzaj sobie jedzeniem😂
Ciociu Madziorko, weź nie stresuj! Celibat do rozwiazania, pozostaje handjob 😂🙈🙈❤️ całujemy Was❤️Lami, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko, super wieści
Moja kluseczka też jest mała, zawsze trochę wagowo do tyłu. Po prostu nie urodzimy kolosów po 4 kg
Arashe poród przyjdzie sam wtedy, kiedy Kinder niespodziance się zachceNie będzie pewnie tak, jakbyśmy chciały. Jedna urodzi za szybko, druga przenosi. Oby wszystko kontrolować i będzie dobrze
Ja sobie poćwiczyłam trochę na piłce i jakby lepiej z tym brzuchem. Ale mam tak spięte pachwiny i cały dół brzucha, że masakra. Na dodatek pannica chyba dzisiaj od samego rana nie śpi, wypycha się i walczy sama ze sobąArashe, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ale mnie mój eM zaskoczył! Zadzwonił z pytaniem czy chcemy spędzić ten week we Wrocławiu (prawie od początku l4 mu mówiłam, że chciałabym się przejechać) i mam dosłownie chwilę na zastanowienie, bo jak tak to już teraz klika rezerwację noclegu. Wie, ze nie jestem za grosz spontaniczna i trzeba mnie do muru
Bez przekonania mówię żeby klikał. Podał dwa argumenty, że to nasz ostatni, cały, wolny week tylko we dwójkę (i tak faktycznie jest, bo w każdym już do rozwiązania coś wypada) i że będzie fajnie. No i niby fajnie... ale jak już siedzę i myślę to nie wiem czy to jest dobry pomysł🤦♀ 35tc z tym bębnem...
Niezapominajka2, Lami, alex0806, Cytrynowy sok, Szczęściara, Arashe, Kijanka, madziorek86, Nona, blair. lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko super
Kasi mala ma.1400 i teź jest ok😊
Madziorek ale zawal ;o na szczęście wszystko się dobrze skończylo!
Arashe moj brzuch opadl ponad miesiac przed porodem,czop dwa dni. Teraz się okaze 😀
Ale się narobilam...pranie,sprzatanie dwa obiady,zaraz zjem i jade do diabetologa. Juź zmeczona jestem😣Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Słońce Ty nasze, masz jeszcze zawiruskowane owulaki? ☺
Cytrynowa, u mnie 3 września na 100% będą dwie krechy, tyle, że po ovitrelleWik89 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”