Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Sloneczko dziekuje😘😍 napisze adres na priv!
Teczova, a napisalas do niego sms? Masz miec monit w szpitalu czy prywatnie? Jesli ma byc jutro w szpitalu to ja mialam tak ze jak mialam miec monit w szpitalu u d Grymowicz i ona nie odpisala na smsa to i tak przyszlam na 7 rano, bo wczesniej mi mowila ze to na te godzine sie przychodzi, prosto na oddzial i tam czekalam pod gabinetem usg, bylo kilka kobiet, monit ekspress minutowy
To moze tez tak zrob jesli Ci nie odpisze. Choc mysle ze odpisze jeszcze:)
A jak prywatnie to moze juz teraz zadzwon i sie umow na monit, chyba nie zaszkodzi
Przedszko no wlasnie nie poprawilismy!!! Maz chcial rano ale ja sie mega spieszylam do pracy wiec troche sie poprzytulalismy ale bez finiszu bo musialam uciekacdzis wieczorem i jutro rano bedzie
Nikodemko moja siostra mlodsza jest matka chrzestna mojej siostry przyrodniej ktora ma niecale dwa latka 😁 patchwork ja maksa:)
Niezapominajko no to bardzo dobre wiesci😘
Madziorek, ojej ale stracha sie najadlas, wspolczuje.. na szczescie wszystko ok 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2019, 13:15
Słoneczko123, Nikodemka, Niezapominajka2, Cytrynowy sok, tęczova, madziorek86, przedszkolanka:), blair. lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Pestko, jedz i nie mysl o tym czy powinnas
Jesli dobrze sie czujesz, to skorzystaj z takiej randki.
Pestkaa lubi tę wiadomość
-
Niezapominajko, świetnie, że tak wyszło usg. Poczekaj jak mówisz do obchodu, niech ci powiedzą jaki plan. Trzymam kciuki za Was dziewczyny!
Domi, a jak Twój Kurczaczek? Co ile się budzi w nocy i w dzień?
Pestka, ja już się od wczoraj opanowałam. Poniedziałek i wtorek był ciężki, bo po prostu tego się nie spodziewałam i wytrącony mi wszystkie plany z ręki. A ja też z tych, co lubią ogarniać, przeliczać i wiedzieć, czego się spodziewać. Ninka miała identyczne pomiary do 3 trymestru na USG jak jej bliźniaczka bociania i tamta urodziła się 4300, więc ja po prostu nastawiałam się na dziecko minimum 3600. Nie mamy żadnych ubranek 52 i chyba znikome ilości 56. Poczekamy jaka będzie, babcia i ciocia dokupią w czasie jak będziemy w szpitalu po urodzeniu jakaś garderobę.
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Wiki, w szpitalu właśnie. Chyba zrobię jak Ty, tylko nawet nie wiem na jaki oddział mam przyjść. Wiem tylko, że o 7:30
no nic, jak nie odpisze to pojadę w ciemno, dawno nie stałam w warszawskich korkach
albo napiszę smsa "puk puk jest tam ktoś?"
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Pestkaa wrote:Ale mnie mój eM zaskoczył! Zadzwonił z pytaniem czy chcemy spędzić ten week we Wrocławiu (prawie od początku l4 mu mówiłam, że chciałabym się przejechać) i mam dosłownie chwilę na zastanowienie, bo jak tak to już teraz klika rezerwację noclegu. Wie, ze nie jestem za grosz spontaniczna i trzeba mnie do muru
Bez przekonania mówię żeby klikał. Podał dwa argumenty, że to nasz ostatni, cały, wolny week tylko we dwójkę (i tak faktycznie jest, bo w każdym już do rozwiązania coś wypada) i że będzie fajnie. No i niby fajnie... ale jak już siedzę i myślę to nie wiem czy to jest dobry pomysł🤦♀ 35tc z tym bębnem...
we Wroclawiu możesz spotkać na spacerze nasze wrocławskie mamusie z maluchami lub brzuszkami, myślę, że warto 😍 a do tego pyszne makarony w Ragu! Ach ja chcę do Wrocka!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2019, 13:34
Lami, Pestkaa lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Słoneczko, szczerzę się do Ciebie po wiruski 😁
Słoneczko123 lubi tę wiadomość
Pestko jak czujesz sie dobrze to jedzcie!😊
Teczova, pewnie na ginekologia-endokrynologia, ale mozesz spojrzec na stronie szpitala moze jest jakies info. I lepiej byc chwile wczesniej bo moze byc kilka chetnychtęczova, Pestkaa lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Pestka zazdro! Wrocław moje studenckie miasto uwielbiam 😊 i mąż super miał gest, u nas akcje wyjazdowe zawsze sa po mojej stronie jeżeli chodzi o pomysł i organizację. Więc doceń tymbardziej 🤩
-
Pestko jak masz siły to jedźcie
okazja może się nie powtórzyć w najbliższym czasie
Ja obecnie nie mam siły na podróże, juz nawet do rodziców te 70 km nie pojadę do porodu ;( mąż jedzie w sobotę bo mamy pogrzeb, to ogarnie za nas dwoje. I na działce zamierza skosić bo nikt tego nie ogarnie jak on nie zrobi. Także niestety muszę iść sama na wizytę w sobotę ;( ale jak mus to mus, jeszcze ten pogrzeb nam wyskoczył więc wszystko w 1 dzień załatwi sam. I przywiezie znowu wałówkę bo moja mama ciągle nam słoiki robi ;pPestkaa lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex jak tak dalej pójdzie to na rok Wam starczy
Ja to nie mam nic w zamrazarce ani w planach, by zrobić.
Pestko ja bym jechałano może nie teraz
, ale masz jeszcze troszkę czasu, a skoro nic sie nie dzieje to czemu nie
-
VianEthel2 wrote:Teczova do którego szpitala sie wybierasz?
Edit. Jednak jadę jutro prywatnieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2019, 13:51
Jestem totalnie beznadziejnie nudna🤦♀ aż mi wstyd
😅 podróż w sumie tylko 3h, więc na luzie, a chodzenie to się okaże. W procesie myślowym czy to dobry pomysł, myśl "za" była taka, że tyle tu wrocławianek, że jeśli by mi się coś zadziało to chociaż mi powiecie gdzie szukać pomocy.
Makarony w Ragu - zapisanetęczova lubi tę wiadomość
-
A ja miałam gości na rano i poprosiłam męża żeby do kawki kupił jakieś słodkości. No i przyniósł mi z cukierni pączki i drożdżówki z rabarbarem , maślane rogaliki z kruszonką 🥰 i wyobraźcie sobie że moi goście byli po śniadaniu akurat i w sumie już po kawie i nie zjedli NIC 🙄 i tak siedzę i od 2 godzin zjadłam już 2 pączki, 2 drożdżowki i rogala i zaraz puszcze pawia 🤢 hahaha a jeszcze mam taki zapas ze masakra! Powinnyscie wpasc tu wszystkie 😁
tęczova, sunshine03, madziorek86, Pestkaa, Niezapominajka2, Dośka, przedszkolanka:), Biegającą-mama, Nona, Cytrynowy sok, blair. lubią tę wiadomość