Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziorek, ale stresująca historia 😲 Całe szczęście, że skończyło się happyendem. Nawet nie chcę sobie wyobrażać tych nerwów. Brrrr
Pestko, zazdraszczam bardzo bardzo.Uwielbiam Wrocław. Tylko daleeeko mam niestety.
Ja nie wiem co z tymi firmami. Jakieś dwa tygodnie temu chcieliśmy zamówić drzwi przesuwne przez internet. Wychodziło korzystnie cenowo. Ale na sam koniec pani po drugiej stronie się przypomniało, że nie doliczyła czegoś tam i koniec końców wyszło drożej. Zrezygnowaliśmy z zamówienia, odesłali nam zaliczkę,zapomnieliśmy o sprawie, a dziś miła pani dzwoni, że jutro będzie kierowca z drzwiami 🙄 Zmajstrowali dla nas te drzwi, tyle że niepotrzebnie. Zapomnieli, że już ich nie chcemy.6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
07.2025 💔 cb -
Kinder bueno smakolyk ze szkolnych automatow:))) w ogole ostatnio uswiadomilam sobie, ze u mnie we wszystkich szkolach wycieczki do automatu po puszke coli/fanty i do drugiego po batonika to byl standard. Teraz jednak chyba dzieci zdrowiej sie odzywiaja w szkolach
z drugiej strony kiedys te wszystkie fast foody nie byly tak wszechobecne
Nikodemko smacznego:) hah no ciekawie ze nie bylas slodyczolubna a w ciazy na odwrot. Hormony szaleją
Dziewczyny ja mam wykupiona wycieczke do Ameryki śtodkowej na koniec listopada.. wieki temu. Czy ktoras z Was latala tak dalej samolotem w ciazy? Widze ze duzo kobiet lata ale sama nie wiem. To tylko gdybanie bo szanse, ze zajde są jakie są..
Mam ubezpieczenie od rezygnacji w razie czego
Malinova kciuki zacisniete!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2019, 15:51
Malinowa91 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
K*rwa, mąż zamknął mnie w samochodzie, który stoi na słońcu, nie wziął telefonu z samochodu i poszedł zalatwiać jakieś sprawy. Grrrrrrrrrrrr... ale ma przesrane“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
Nie wiem czy duże są kolejki 😭 jak są to mam przesrane. A wybijać okno w nowym samochodzie trochę lipa. Nie chciało mi się iść z nim to płacę za lenistwo“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
nick nieaktualny
-
Wraca 🤬
madziorek86, tere-fere, Wik89, sunshine03, blair., Dośka, Nona lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Kark, no właśnie cała elektryka się wyłączyła jak zamknął drzwi i nie mogłam ich odblokować... już dostał opieprz i okazał skruchę
Arashe, tere-fere, madziorek86, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Ale mi smaka narobiłście. Ja id 2 dni nic nie jadlam. Dopiero dzis dostałam kleik jade na kroplowkach cały czas...
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Niezapominajko no nie wiem, moze to dobrze, ze jeszcze bedziesz pod obserwacja, choc domyslam sie ze szpitalne zycie to nic fajnego..
Dziewczyny a ja siedze w przychodni i czekam na rentgen mam podejrzenie zlamania stopyzle stanelam na jakichs kamieniach we wloskim jeziorze i od tego czasu stopa mega boli i spuchla...eh wyrzucam sobie ze dopiero dzis poszlam do ortopedy i chodzilam tak z ta noga caly tydzien. Trzymajcie kciuki, zeby to nie bylo to!!!
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Ojej Wiki, oby jakieś skręcenie tylko. Daj nam znać jak już będzie wynik.
Niezapominajko, pewnie jeszcze Cię nie wypuszczą. Ale może warto zacisnąć zęby, niech sprawdzą. A ktg się nie martw, położne nawet przychodzą i specjalnie dziecko budzą, żeby właśnie serducho przyspieszyło.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Ja to bym dużo dała za kromeczkę weki z masłem albo choćby samą kajzerkę.
Dostalam na kolację rozwodniony kleik a od jutra znów głodówka.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy