Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezapominajka2 wrote:Arashe nie wiem, co oni tu planują, ale ja jutro wychodzę 😂 a Tobie czop się odnawia?to tak można, czy sobie jaja robisz? 😁
Ja to obstawiam, że moje dziecko wie jakie mam wąskie biodra i ze nie może się spaść bo jej wtedy nie urodzę 😁 taka mała a już taka mądra!
Nie no, żartuje, będziemy ją pewnie do końca ciąży kontrolować.dziś np miałam już biały i znowu duuuzo
-
nick nieaktualny
-
Czuję się winna, pizzę zapiłam winem 🙈
Niezapominajka2, tere-fere, Wik89, Nikodemka, Kijanka, Biegającą-mama, blair., Pestkaa, Lami, madziorek86, Szczęściara, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Teczova no i dobrze! lepiej strawisz
Nona, hah niby wiem, że nie można wszystkiego planowac pod ciaze, której nie ma, szczególnie, ze dlugo juz sie staramyJak zajdę to wtedy się okaze, czy w ogole temat aktualny
Na zdjeciach rtg nie ma sladu zlamania takze chyba bedzie dobrzepoki co mam sie oszczedzac chodzic w sportowych albo gorskich butach i za kilka dni mam usg, bo byc moze to jakies mikrozlamania. takze wlasnie sie nasmarowalam voltarenem i lezę
aha, BYŁO
Nikodemka, przedszkolanka:), blair., tęczova, Pestkaa, Lami, madziorek86, Szczęściara, Arashe, Nona, Niezapominajka2, tere-fere, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Biegająca - dodalam Cie do przyjaciolek, zeby wyslac wiadomosc
Pokaralo mnie obzarstwo. Dostalam rewolucji zoladkowej, teraz leze i nie moge sie podniesc. Stary w gotowosci, zeby w razie czego leciec po miske. -
Alex coś zaczyna się dziać !! Pisz na bierząco !
Nikodemko nic nie przyszło wiec Cię zaprosiłam dla pewności 😜
Ja tez dziś dzień słodkiego, potrafię przez miesiąc nie mieć ochoty a potem przychodzi Ten dzień z czekoladkami Lindor sam na sam 😭 Ale możecie mnie wyrzucić z wątku ale pizzy nie lubię ( i ogólnie żadnych fast foodow, chipsów, mocnych smaków ) zjadam tylko ranty jeśli już hehe -
Biegająca ale jak to nie lubisz pizzy i chipsów ?! 🙄🙄🙄 jejku myślałam że takie osoby nie istnieją 😁😁
przedszkolanka:), tęczova, sunshine03, Nona, madziorek86, blair., Słoneczko123, tere-fere, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
Pizzova, teraz wino zajedz pizzą i będzie po równo 😁
W temacie słodyczy.
Wczoraj rozmawiałam z teściową i jej w żartach powiedziałam, że to pewnie z braku słodyczy, bo mnie Paweł całą ciążę goni o to. Dzisiaj mężuś przywiózł mi całą torbę słodkości, haha, chyba dostał reprymendę 😂
A wczoraj siostra przyniosła mi nejlepsze pączki jakie jadłam z cukierni o zachęcającej nazwie "Pod trumienką". Obok jest zakład pogrzebowy, a właściciel cukierni pewnie ma spoko humor i lubi filmy Burtona 😁Wik89, tęczova, Dośka, Biegającą-mama, Arashe, sunshine03, Meggs, Szczęściara, madziorek86, Pestkaa, blair., Kijanka, Magda - mbc, Słoneczko123, tere-fere, Malinowa91, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Meggs no właśnie! ja nie wiem jak takie osoby funkcjonują..
Lami cóż, tak jak uwielbiam pączki tak te mnie zniechęciły haha
A ja nawet pączka w ciąży nie zjadłam!a nie..jednego
masakra!
Wybaczcie,że ja tak wpadam,wypadam ale taki dzień dzisiaj i jutro powtórka (wizyta,zakupy,położna). Mały pod koniec dnia mi już gmerał w szyjce.. a jeszcze dzisiaj mnie golenie czekało przed wizytą i powiem .- nie jest lekko -
Jej ja to lubię teraz wszystko 😃 I słodycze i pizze! Czipsy też bym wciągnęła..
Kurcze powiedzcie mi dzisiaj co to za dołujący dzień? Same złe wiadomości, wpierw o tym Staraku, Amazonka płonie, masakryczna burza w Tatrach z ofiarami śmiertelnymi -
nick nieaktualny
-
Lami, to podobno jest słynna wrocławska cukiernia, w tłusty czwartek kolejki jak za komuny
Jak się macie z Ninką?
Dziewczyny, przepraszam nie nadrobię Was, bo cały dzień biegałam i ledwo żyje, a jutro na 8 na rehabilitacje, a jeszcze się muszę wykąpać.
Usg przezciemieniowe wyszło ok, brzucha wczoraj też okej.
Szczepionka (meningokoki C) też bardzo dobrze. Jak to piszą na grupie o szczepieniach #nicsieniestalo
Ściskam wszystkie i do jutra!
P.S. mam loda kinder bueno w zamrażalce i chyba go zaraz zjem
Wik89, Kijanka, tere-fere, Malinowa91, Meggs, Pestkaa, tęczova, przedszkolanka:), madziorek86, Lami, Cytrynowy sok, Arashe lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021