Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMeggs ja też jadę!
mam taką chcicę na słodkie od jakiegoś czasu, że poddałam się i codziennie jem coś słodkiego 🙈
A ze znajomymi, co nie jedzą słodkości to mam tak samo 😅 w tym tygodniu odwiedziła mnie koleżanka i nie zjadła nic oprócz owoców, więc zjadłam sama 2 opakowania ciastek 🙈🙈🙈
I w 1.5tygodnia przytyłam dokladnie 1.5kg 😂Arashe, Meggs, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
A Nikodemko! Bo Tobie zapomniałam już wczesniej odpisac i mi się przypomniało własnie...
Mnie piersi przestały boleć (i juz nie zaczeły) własnie w takim terminie co Ciebie! Juz sobie wmowiłam, że to koniec (przy stracie tak miałam, że przestały boleć , stad strach), na usg genetyczne szłam jak na ściecie.... było mi niedobrze, zimno... i w ogole do D. Dzień wcześniej odwołali mi wizytę do tego i musiałam na szybko szukać prywatnie gdzie mnie przyjmą na już. A tam na USG dziecina fika i wszystko z nią dobrze !
Obawy są normalne, ale chyba najlepiej jednak znalezc sobie zajecie i nie męczyć dzidziusia hormonami stresowymi.Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Kijanka wrote:Ja w szczęśliwym cyklu miałam też tak mega wcześnie
. Kciuki!
co ja poradzę, że nie umiem myśleć realistycznie.
Zakupiłam Guajazyl i wspominam smaki dzieciństwa 🤢
Meggs, udaję, że nie widzę 🙈 dziś też mam smaka na słodkie, ale... na obiad idziemy na pizzę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2019, 14:07
Meggs, przedszkolanka:), Wik89, Niezapominajka2, blair. lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Arashe - czyli mialas tak i przy stracie i przy zdrowej ciazy, czyli ciagle 50/50 😭 Wiem, jestem okropna! I mam wielka nadzieje, ze bedzie u mnie tak, jak u Ciebie w tym dobrym przypadku...
Meggs - gdybym mieszkala w Wawie to juz bym byla pod Twoimi drzwiami, na bank. Od poczatku ciazy jadlabym tylko slodycze... Wczesniej nawet nie lubilam. Ostatnio prawie poplakalam sie w Lidlu, bo maz zabronil mi kupic slodkie bulki, uwaza, ze przeginam i chyba niestety ma racjeJejkuuuu... pączek 😍
Wik89, Meggs lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny napisałam maila do tej firmy. Najpierw napisali że przepraszają za zaistniałą sytuacje a potem że jak nie chciałam to mogłam nie odbierać szafy😱😱 ja pier###🙊🙊 co za ludzie i tak mają nedatywną opinie😁😁
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2020, 23:51
Arashe, Szczęściara, alex0806, tęczova, przedszkolanka:), Nikodemka, Wik89, Kijanka, Biegającą-mama, Pestkaa, tere-fere, Lami, Meggs, Niezapominajka2, Cytrynowy sok, blair., Ani0nka, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNikodemko, co ciąża to jest inaczej. W ciąży, która straciłam cycki bolały non stop, a w tej, która trwa do dziś bolały kilka dni przestały i zaczęły dopiero koło 14.tygodnia znowu.
Można zwariować od zastanawiania się. Lada chwilę masz wizytę, dasz radęja na początku chodziłam co 10-14 dni na samo usg i to mi dawało spokój.
Tak naprawdę od usg w 10+0 już byłam spokojniejsza, a po usg genetycznym wyluzowałam już zdecydowanie bardziejnawet kupiłam wtedy parę ciuszków, żeby maluch wiedział, że na niego czekamy
Będzie, co ma być, ale wierze, że będzie dobrze! Oszczędź maluszkowi swoich hormonów stresu!Arashe lubi tę wiadomość
-
U mne chalka z miodem i weka z nutellą🙈🙈ale po malusiej tylko,maly szału dostal;p
Pestko jak jesteś na silach to jedźchodzić dużo nie musisz lub z przerwami i dasz radę
Madziorek moja Pola się tak delektuje jak ma coś slodkiego😂😂
Lami pyta Domi o spanie bo juz się psychicznie przygotowuje 😀😀
Domi to masz i tak super,moja pierwsze dni spala od 9-21 z pobidkami x3 na jedzenie i kąpiel a od 23-6 zabawa 😀😀
madziorek86, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Doska - a ja bede miala cukrzyce
I to przez Meggs haha.
Napisalam post, po czym wsiadlam w auto i kupilam pol reklamowki slodyczy. Wlasnie jem Kinder Bueno. Ani slowa mezowi! 🙈
Sunshine - mysle, ze bedzie jak u CiebieJak zobacze za tydzien, ze jest ok, pozniej na genetycznym wszystko bedzie dobrze, to naprawde odetchne. I tez planujemy kupic wtedy pierwsza rzecz dla maluszka. Boze, tak bym chciala, zeby bylo dobrze!
-
Tak jutro testuje, ale nie nastawiam sie... niski prog jakos do mnie nie przemawia😬😬😬
Ooo Madziorek jaki stres... opowiesc zaczynala sie strasznie, ale uffff dobrze, ze Lila fika i puka mame od srodka😊😘
Ja w ciazy nie jestem(chyba🙈) ale drozdzowke bym zjadla! Meggs podziel sie rogalem, bo Madziorek ma juz malo tego ciastka😂
Arashe stoje w kolejce po brzuszek, jesli Ty jutro rodzisz to ja wysikuje II krechy🙈😂Cytrynowy sok lubi tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”.