Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona wrote:Co bez recepty na swędzenie pipki?
Lami na pewno będzie dobrze! Ninka jest po prostu drobna. Zobaczysz jak się urodzi że jest proporcjonalna i nie ma niczego zbyt krótkiego. Pisałam ci o dziewczynie z mojego wątku 92. Też wariowała i dochodziła od zmysłów bo nóżki wychodziły dużo za krótkie i jakby nie rosły pod koniec ciąży. Kilku lekarzy w różnych placówkach obleciała i sprawdzała. A chłopczyk okazał się zdrowy i proporcjonalnyNona lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Lami, szkoda mi Ciebie, ze sie stresujesz, ale skoro lekarze sa spokojni to staraj sie myslec pozytywnie! Bedzie dobrze!😘
Przedszkolanko obyś byla pierwsza w takim razie 😊 kciuki za wizyte!
Nikodemko bulka z chipsami???😯😂 pierwsze slysze! Ale pizze z cheetosami i nachosami znamW Warszawie jest w PizzaBoyz, calkiem dobra
sunshine03, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnyLami nic dziwnego, że się martwisz
mam nadzieję, że jednak po porodzie okaże się to, co często bywa, że to błędy pomiaru jednak i mała będzie większa. Powyżej 2,5kg to i tak nie jest hipotrofia już, więc malutka po prostu będzie drobna, a potem szybciutko nadrobi po drugiej stronie brzuszka. Trzymam kciuki! A przyczyna może być nieuchwytna na tym etapie. Po porodzie zbadają łożysko, będzie wiadomo, co i jak.
Przedszkolanko nie tylko Ty jesteś taka dziwna, ja dzisiaj tez już od 5.30 nie śpię 😭przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lami eh... nie zazdroszczę tej nerwowej końcówki🙁 Te cm to tylko pomiary, które obarczone są sporym marginesem błędu. Ninka potrzebuje jeszcze tylko tygodnia w brzuszku, pomyśl o tym, że to jest Twoje ostatnie ważne zadanie w tej ciąży💪 Lekarzom też zależy na tym, żebyś urodziła zdrową dziewczynę, zaufaj im :*
A moja przyjaciółka ma dziś za godzinę cc. Brzuszek maluszka przez tę wadliwą nereczkę dużo za duży w obwodzie i ogromna różnica w stosunku do główki. Decyzja o operacji malucha, czy dziś, czy można poczekać, dopiero jak go wyjmą i dobrze przebadają. Proszę o kciuki dla Miłoszka 🙏
-
Lami Kochana, nie martw się. Tak jak Dziewczyny piszą usg zawsze ma granice błędu, a córeczka jest drobn, ale to wszystko sobie nadrobi w swoim czasie. Będzie dobrze! 😘
Pestko będę mocno trzymać kciuki za małego Miłoszka!
Przedszkolanko jak wizyta u diabetologa? Powiedział coś nowego, czy to dzisiaj masz wizytę? 🙂
P.S. U mnie od dziś 3 z przodu 🙃Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2019, 07:48
przedszkolanka:), Meggs, Cytrynowy sok, sunshine03, Pestkaa, blair., tere-fere, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Lami, sama wiesz, że te pomiary nie są dokładne, ukąszenie nie powinno mieć żadnego wpływu. Będzie dobrze, Ninka będzie miała piękne nóżki! 😍
Nona, tylko gynoxin optima na noc.Pestkaa lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Doska w takim razie wszystkiego najlepszego! Spełnienia marzeń, obyś nie miała problemow w ciąży!
Od razu lepszy humor jak już przestałam czekać na poródCórka miała nocna pobudke w nocy na półtorej h...
Cytrynowy sok lubi tę wiadomość
-
Pestko, trzymamy kciuki za Miłosza! ✊✊✊
Wiem wszystko dziewczyny, nie potrzebuję nawet pocieszania, bo już wszystko napisałyście w poniedziałek i wiem, że wspieracie i wiem, że wszytko skończy się dobrze, tylko teraz potrzeba czasu.
Alex, nóżki na prenatalnym, połówkowym i 3 trymestru w 29tc wychodziły 2 tygodnie starsze. Jak w końcu moja lekarka zmierzyła ją w 34tc to wyszły 2 tygodnie krótsze, no i teraz jeszcze mniejsze. Tylko jeszcze myślę, że to przez to, że ona trzyma nogi na moim brzuchu i nie ma odpowiedniej odległości, żeby dobrze głowice zrotować i wychodzi wymiar pod kątem, dlatego kość zdaje się być krótsza.
Wczoraj swoją drogą przez to, że na mnie uczyli studenta robić USG i siedziałam tam godzinę i wszystko mierzyli 3 razy tłumacząc mu jak jechać po brzuchu, jak ustawić głowice to już znam wszystkie tajniki, przyda się nam do naszej kliniki 😂Cytrynowy sok, sunshine03, Pestkaa, Wik89, Arashe, blair., tere-fere lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Hej wszystkim. Lami wiem że to dla Was stres ale lekarze wiedzą co robią. Być może będzie taki dzień gdzie powiedzą że nie ma na co czekać i robimy cięcie dzisiaj. Tego Ci życzę. Ninka będzie po prostu mniejsza i szczupła. To nie jest największy problem byle była zdrowa. Dużo sił Wam życzę na najbliższy czas (tez spędziłam 2 tyg w szpitalu-rozumem Ciebie doskonale)
Pestko ode mnie też kciuki za maluszka✊✊
Dośka gratuluję nowego tygodnia😉😉 Oczywiście Wszystkiego Najlepszego🎂💐🥂
Malinowa jak tam testowalas?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2019, 08:25
Dośka lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Lami, kochana współczuję stresów. Trzymam kciuki za zdrową i silną Ninkę 😘
Dośka, gratuluję 30 już tygodnia 😊
Tęczova, podaj adres na priv to Ci wyślę owulaki 😀
Przedszkolanko, udało się zająć kolejkę?
Powinnam dziś jechać na pobranie krwi, a tak mi się nie chce.. Chyba pójdę w przyszłym tygodniuprzedszkolanka:), Dośka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny powiedzcie mi ile czekłayście na kuriera z H&m? Dostałam poeiedomienei że została nadana ale jęk wchodzę na link to tam że w doreczeniu. Zgłupiałam. Nie wiem czy wybierać się na miasto czy czekać.
sunshine03 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Dośka gratulacje, 3 z przodu brzmi poważnie;p tylko teraz czas zwalnia! :p
Mój czas zdaje się stać w miejscu. Chociaż już jutro sobota to może ruszy. Plamienie się na razie nie powtórzyło ale brzuch tak bolał że z tego wszystkiego zasnęłam. Krzyż to samo, jak na okres. Spałabym dłużej i odespała te wszystkie ostatnie noce ale dzieci sąsiadów drą się na klatce ;/ już chyba z 15 minut. Powinna być cisza dzienna dla osób które w nocy spać nie mogą ;pDośka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Słoneczko123 wrote:Lami, kochana współczuję stresów. Trzymam kciuki za zdrową i silną Ninkę 😘
Dośka, gratuluję 30 już tygodnia 😊
Tęczova, podaj adres na priv to Ci wyślę owulaki 😀
Przedszkolanko, udało się zająć kolejkę?
Powinnam dziś jechać na pobranie krwi, a tak mi się nie chce.. Chyba pójdę w przyszłym tygodniu“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”