Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
O nie ale stresowy czas dla Was dziewczyny, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze 🤞
Niezapominajko mam nadzieję że w końcu coś Ci więcej powiedzą, ja nie lubię takiej niewiedzy, rozumiem tą bezradność 😣 ja nie wiem jak ja kiedyś wytrzymam w szpitalu, całe życie trzymam się z dala od szpitali.
-
Niezapominajko, nie chciałam Cię nakręcić. Babka z którą jestem w sali ma 1400 w 32 skończonym i zrobili tak samo - podali jej sterydy, to chyba 2 zastrzyki są, żeby na wszelki wypadek płuca rozwinęły się szybciej. Wiem, że teraz spanikowałaś, ale to nie znaczy, że będą malutką wyciągać! Po prostu wolą ją zabezpieczyć. A ona będzie sobie rosła, ale płuca, które wykształcają się na końcu już będą w gotowości do podjęcia pracy samodzielnej gdyby zdarzyło się, że malutka będzie potrzebowała pomocy. Na pewno nic jej nie grozi, szyjka długa pozamykana. Ty sobie pozwalaj na rozpieszczanie siebie jedzonkiem! Nie denerwuj się, wiem że łatwo mówić, bo ja też po 3 h snu ze stresu, ale wiem, że obie nasze dziewczyny wyjdą całe i zdrowe!
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Niezapominajko - ostatnio czytalam jakis artykul o tym co dziedziczymy po rodzicach i jest taki gen, ktory odpowiada za „marudzenie” i najczesciej jest dziedziczony przez syna po ojcu
U mnie w rodzinie widac to ewidentnie. Moj dziadek, ojciec i brat swietnie dogadaliby sie z Twoim mezem.
Moj tez mnie wkurza, ale w druga strone. Udaje, ze jest niezlomny, nigdy nie narzeka, dusi wszystko w sobie, a ja doskonale widze kiedy cos go meczy i przykro mi, ze nie ma potrzeby, zeby sie ze mna tym podzielic. Najgorsze jest to, ze czesto wymaga tego samego ode mnie, a ja jestem od niego slabsza, musze sie wygadac, wyplakac i juz. Dzis mialam taka potrzebe i totalnie nie zrozumial moich emocji.Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
O nieee. Jeśli gen jest dziedziczony po ojcu, to jestem ugotowana ☹️ Nie znam większej marudy niż mój teść.
Niezapominajka2, Wik89, tęczova, tere-fere, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
07.2025 💔 cb -
Niezapominajko, ja brałam sterydy od 6 do 21-22 tc
Laura rośnie zdrowo. Podają zapobiegawczo te na płucka w szpitalu, jeśli poród mógłby się odbyć przed 34 tc. Żeby dziecku pomóc, nie zaszkodzić. Ale myślę, że te wasze maluchy teraz wam robią psikusy i problemy, a później nie będą chciały wyjść
Patrzcie jak się Julian ładnie uspokoił
Ja za to jestem dętką. Wyspałam się niby, bólu nie ma teraz, a nie mam siły się podnieść. Jak to tak ma wyglądać jeszcze ze 3 tygodnie to masakra... Na biodrach to chyba odleżyny mi się zrobiąNiezapominajka2, tere-fere lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
U mnie negatyw, wiec fanfarow nie bedzie.
Milego i spokojnego dnia!
Ps. Tez mam meza idiote.58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Dzięki dziewczyny za odpisanie odnośnie ubranek. Co do kombinezenu to u mnie będzie zmiowy ale do wózka na wyjście. Nie wiem co kupić do fotelika bo kombinezon odpada. Co do dresiku pewnie kupię jeden na próbę.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Mój mnie straszy czasem, że będzie jak swój ojciec i mam teraz łapać miłe chwile z nim, bo nic nie trwa wiecznie 😀 Aż dostaję gęsią skórkę, gdy sobie wyobrażam.
Wik89, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
07.2025 💔 cb -
Na teściów to tu jeszcze nie narzekałyśmy. Z moim kontakt jest zerowy, a jak jest to masakra. W prezencie ślubnym dał nam pustą kopertę tłumacząc się brakiem kasy. Jak poszliśmy mu dać album pamiątkowy to okazało się, że kasy nie ma bo kupił sobie wypasiony telewizor 🤷♀️“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
Niezapominajko mam nadzieję że malutka posiedzi jak najdłużej w brzuszku.
Co do mężów też czasmi mam ochotę zatluc dziada 😂😂 ale nie powiem teraz dużo robi. U nas jest dużo gada mało robi 😂😂 ale Meggs Twój to już przegina. Żeby żona wszystko ogarniała.. Skandal 😂😂
Przedszkolanko duży chłopak już z Twojego Olka.
Malinowa dosyć szybko zrobiłaś test. Jest szansa że mógł jeszcze nie wyjść.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Ja teścia mam zajebistego 😊 remontów co prawda nie lubi, ale z nim to mogę nawet o farbowaniu włosów gadać 😊 urodziliśmy się tego samego dnia, więc zawsze się śmiejemy że mamy wbudowaną nić porozumienia między soba 😏
Wik89, tęczova, tere-fere, madziorek86, Kijanka, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
A co do męża, to wiadomo, że potrafi podnieść ciśnienie. Szczególnie jak zamknie w rozgrzanym samochodzie...
Wik89 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Miloszek już na świecie! Dziękuję za kciuki :*
Niezapominajko pytalam tu na forum o te sterydy jakis czas temu, bo właśnie podawali je tej mojej przyjaciółce. Z tym bez stresu. Faktycznie nie jest to żadne zło. Kochana wszystko będzie dobrze :*Wik89, tęczova, Dośka, Cytrynowy sok, alex0806, Szczęściara, Niezapominajka2, Arashe, Nikodemka, Biegającą-mama, tere-fere, madziorek86, blair., Lami, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Malinova
a ktory to dpo?? Moze jeszcze jest szansa
Heh u mnie to ja jestem marudaa maz zawsze pozytywny, za to go kocham akurat. Ale tez bym mogla troche ponarzekac na niego
tez czasem mam wrazenie, tak jak Ty Meggs, ze te sprawy domowe wszystkie na mojej glowie, no moze nie wszystkie, ale musze chodzic/powtarzac sie/przypominac, zeby cos zalatwil
Lami Niezapominajko Nikodemko sciskam😘II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023