Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinowa - e tam! Za wczesnie jest :*
Domi - co za slodziak 😍 Przedszko - na Twoim miejscu peklabym z dumy jakbym widziala takiego dzidziulka, korzystajcego z czegos, co stworzylas swoimi rekami. Cudo! -
Domi_tur wrote:Jak śpi i je to jest słodziakiem😂 ale myślę, że w jego żyłach płynie odrobina krwi terrorysty😂
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:Arashe teraz nie było spadków, tylko ciągle za wysokie, średnio ponad 160-170.. bo ona ciągle się kręciła. Jak chwile była spokojna to spadało. Widzisz Tobie kazali w takiej sytuacji dużo wody pić i leżeć na lewym boku a mi wpakowali sterydy w tyłek i zostawili w szpitalu. Może oddział patologii ciąży ma jakieś skrzywienie zawodowe... no i ja jestem na dużo wcześniejszym etapie niż Ty wtedy.
To trzymam kciuki, by nie o za wysokieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2019, 13:34
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Trzymajcie kciuki za monit, już czekam ☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2019, 15:32
Cytrynowy sok, madziorek86, Wik89, Słoneczko123, blair., tere-fere, Nikodemka, Niezapominajka2, Kasztanek, Lami, sunshine03, Dośka, Szczęściara, Nona, Arashe, przedszkolanka:), alex0806, Magda - mbc, Pestkaa lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Teczova kciuki! Sama bym chetnie poszla na monit bo dzis od rana tak mnie napieprza ta lewa strona, ze zastanawiam sie cxy to owu czy po owu czy moze pecherzyk nie pekl... no nic, nie powinnam schizowac juz, zreszta pobzykac i tak nie pobzykam do poniedizalku, wiec po co mi monit
Domi ale slodziaaaaaaak! Pieknie w tym kokonie sie prezentuje! Przedszko masz talent!!!
Przedszko gratuluje udanej wizyty 😊
Niezapominajko. Ufffffffff 😍 intuicje masz dobra! Takze nie panikuj juz😘
Sloneczko zazdroszcze wybierania ciuszkow
Malinowa no to na pewno jeszcze bym tego cyklu nie przekreslala! Kciuki zacisnieteprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Pizzowa kciuki✊✊
A ja się wzięłam za przeglądanie ciuszków. Jest aż w szoku ile tego nazbierało się. Muszę tylko dokupić po kilka rzeczy i wsio.. Jeszcze kurier przyszedł z paczką. A najlepsze to to że dostałam 100 zł rekompensaty za tą sytuację ze szafą. Mam dzisiaj dobry dzień 😂😂tere-fere, blair., Kijanka, Słoneczko123, Niezapominajka2, madziorek86 lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
Pestkaa wrote:Miloszek już na świecie! Dziękuję za kciuki :*
Niezapominajko pytalam tu na forum o te sterydy jakis czas temu, bo właśnie podawali je tej mojej przyjaciółce. Z tym bez stresu. Faktycznie nie jest to żadne zło. Kochana wszystko będzie dobrze :* -
Aaaa rycze 😍😍😍
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Kasztanek wrote:Domi, jaki piękny synuś! Jest słodki.
Przedszkolankę podziwiam nieustannie. Dzięki temu, że się naoglądałam tych forumowych cudowności wróciła mi ochota do szycia. Już mam kilka projektów w głowie tylko czasu brak. Póki co przeprosiłam się z szydełkiem. Przedszkolanko jesteś moim guru szyciowym 😉Kasztanek lubi tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:Domi jak Kurczakowi błogo w tym kokonie, widać z daleka 😊 słodkości do schrupania, prawie czuję jak pachnie po bobasowemu! Materiał w ogóle genialny! Kilka osób mi mówiło, że dopiero jak do kokonu dziecko w dzień wkładają to robi mu się przytulnie i jest spokojne, dlatego mój juz czeka w domu na królewnę ☺
Dzieki dziewczyny, panika oczywiście okazała się niepotrzebna, powtórka dopplera wyszła dobrze, mam wrażenie, że lepiej nawet niż wczoraj. Podpytałam tej lekarki, bo wydawała mi się spoko, o co tu chodzi to powiedziała, że zapis ktg był wątpliwyot cała tajemnica, coś, co wiem, że było pomyłką. No nic, teraz kombinuje co zrobić, żeby następne ktg były cacy. A ta lekarka sprawdziła ponownie wody i oczywiście znów nie ma się do czego przyczepić, a na koniec chyba dla uspokojenia mnie pokazała mi na usg włosy mojej Malutkiej 😍😍😍 taka mala rzecz a cieszy.
Malinowa!!! Co się tam dzieje, czy to juz był czas na test na pewno? -
Teczova kciuki!!
Wiki,Madzia dziekuje 😚
A ja po spotkaniu z położna i zalamala mnie jedna rzecz..jak odejda wody a nie ma akcji skurczowej to oni klada na pato na 48h i nie robia NIC! Ktg i co 8h krew i tyle..masakra jakas!!
Musze jeszcze jechac to zzo zalatwic,rozjazdow teraz mam 🙈
Aa jeszcze Wam opowiem kila milych sytuacji z dzisiaj ale to wieczorem bo zmykamy na rowerek :*
Koniec spamu chwilowo😂Lami, Wik89 lubią tę wiadomość