Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Pestkaa a wiesz może co z tą nereczką malucha.? Bardzo duża jest, musi być operowany czy jeszcze nic nie wiadomo.?
Wiem że to przyjaciółka i dopiero co urodziła ale pytam bo moja córeczka tez ma problem z jedną nereczką.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2019, 11:13
19.12.2019 ♥️ 3600g 54cm -
Uwaga, uwaga, chciałam poinformować że największym hitem i wyprawkowym wybawieniem jest rękodzieło Pani Przedszkolanki 😁😁😁 muszę oszukiwać własne dziecko i go wszędzie nosić w kokonie bo tylko w nim dobrze mu się śpi 😂
Polecam Domi Tur 🙃🤩❤️Cytrynowy sok, Meggs, Słoneczko123, Szczęściara, alex0806, tęczova, Kasztanek, Niezapominajka2, Rodzynka, Arashe, Lami, Malinowa91, Nikodemka, Biegającą-mama, Dośka, Martek&M, tere-fere, talku, Wik89, Kijanka, Ani0nka, madziorek86, blair., sunshine03, Nona, przedszkolanka:), Magda - mbc, Pestkaa, OlivkowaMama lubią tę wiadomość
-
Domi, Słodziak do schrupania
Pestko gratulacje dla przyjaciółki
Co do teściów, to mój w sumie jest pracowity i często nam tutaj w mieszkaniu coś ogarniał. Ale straszny nerwus i mój mąż ma to po nim. Do tego dużo klnie jak coś opowiada albo się ekscytuje, a mi uszy więdną. Mój mąż ma to samo. Ale go hamuję, czasem wystarczy że popatrzę i on wie, że ma się uspokoić. A jak nie to mówię, że mu "bozia język upierniczy" i też przestaje
Ja jak byłam mała i powiedziałam raz jakieś brzydkie słowo to mnie rodzice skutecznie wyleczyli. Mama do mnie "Olu, coś ty powiedziała. Język ci spuchnie i co wtedy zrobisz?" a ja wzruszyłam ramionami i powiedziałam "Nic, Olcia będzie w ląćkach tsimała"Wypominają mi to na większości rodzinnych imprez
Ale nie umiem kląć
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Domi, aż się wzruszyłam, jaki On jest piękny, słodki, przeuroczy 😍 szarpnął się na kartkę z gotowymi życzeniami i jej nie podpisał. To była jedyna niepodpisana i pusta koperta“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
Ja to poczekam z dzieckiem aż Przedszko wróci do szycia!
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Domi, jaki piękny synuś! Jest słodki.
Przedszkolankę podziwiam nieustannie. Dzięki temu, że się naoglądałam tych forumowych cudowności wróciła mi ochota do szycia. Już mam kilka projektów w głowie tylko czasu brak. Póki co przeprosiłam się z szydełkiem. Przedszkolanko jesteś moim guru szyciowym 😉przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
07.2025 💔 cb -
Niezapominajko super wieści
Widzisz, musieli wszystko sprawdzić i nie zostawili cię z myślami samej sobie
Ja na razie raz miałam KTG. Zapisałam się na środę do położnej na kolejne, chyba że coś się będzie działo to mam dzwonić. No i na tym pierwszym leżałam na plecach, mała słabo się ruszała bo chyba spała z początku i to ustrojstwo pikało. Położna kazała na bok się położyć i w ogóle sygnał się tracił. Dlatego pozycja do badania też pewnie jest ważnaNiezapominajka2 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Byc moze jest jeszcze za wczesnie... 9-10 a wg flo nawet 8 dpo... no nic zobaczymy...
Domi meeeega słodziak !58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Niezpominajko - no widzisz! Jest dobrze
Teraz czekamy na dobre wiesci od Lami.
Teczova - ale przegina z ta koperta! My dostalismy 3 puste, tez wiemy od kogo, ale to byla dalsza rodzina, a nie tesc do cholery :o
Moj tesc jest spoko. Z wygladu to starsza wersja meza, wiec wiem jak bedzie wygladal na starosc i z tego akurat jestem srednio zadowolonaOgolnie bardzo malo sie odzywa, moze i lepiej haha.
U mnie w rodzinie od strony taty jest tak, ze dziadek ma bardzo mocny charakter. Mam wrazenie, ze kazda cecha jego charaketru dziala z podwojna sila, choc dziwnie to brzmi. I taki sam jak dziadek jest moj tata, moj wujek, moj brat i synowie wujka... Zupelnie jakby nie odziedziczyli nic po matkachWszyscy u nas to widza. Takze jak to mowia - gena nie wydlubiesz :d
Wik89 lubi tę wiadomość