Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dośka wrote:Ja jeszcze od września idę wreszcie na zwolnienie, więc już w ogóle czas mi zwolni 😉
Szczęściaro ja byłam w szoku z hm”em bo zamówiłam we wtorek, a eczoraj już dostałam paczkę!
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualnySzczęściara wrote:Dziewczyny powiedzcie mi ile czekłayście na kuriera z H&m? Dostałam poeiedomienei że została nadana ale jęk wchodzę na link to tam że w doreczeniu. Zgłupiałam. Nie wiem czy wybierać się na miasto czy czekać.
u mnie zawsze jest na drugi dzien, jak wieczorem dostaje info ze nadana
Szczęściara lubi tę wiadomość
-
Dośka - wszystkiego najlepszego :*
Ja jako naczelny zamartwiacz doskonale rozumiem Lami i Niezapominajke i i tak podziwiam za wzgledny spokoj, ale po prostu wiem, ze u Was obydwu bedzie dobrze. Szkoda tylko, ze na sam koniec musicie przechodzic przez taki stres.
Lami, mowilas, ze Ninka jest dziwnie ulozona, na pewno istnieje przez to ryzyko bledu w pomiarze i jeszcze sie zdziwisz jakie bedzie miala dlugie, proporcjonalne nozki
Witam sie po atatku paniki.Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Dośka, najlepszego!
Pestka kciuki zacisniete za Miloszka!
Nikodemko czemu atak? O nie, biedaku, spotkaj sie moze z kolezankami albo cos zeby jakos zajac mysli😘
U mnie dzis rano BYLO, troche z musu bo maz wyjezdza na pare dni wiec to ostatni szansa, a z musu i jeszcze rano to dla mnie bez rewelacjiboli mnie dzis bardzo lewa strona czyli chyba pecherzyk jeszcze nie pekl, szkoda - myslalam ze wczoraj wieczorem czulam owu. Mam nadzieje, ze dzis peknie, zeby chociaz te poranne plemniki sie zalapaly
Przedszkolanko czekamy na wiesci z wizyty))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2019, 09:06
Pestkaa, przedszkolanka:), blair., Cytrynowy sok, Nona lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Sunshine03 też tak myślę że dzisiaj już będzie. No nic to dzisiaj sobie daruje wyjście na miasto. A mam pytanie do Ciebie. Czy też masz dresik dla bejbka?? Sorki że Ciebie męczę ale mam mentlik. Tak mi się podoba ale nie wiem czy praktyczne na początek.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Obudzil mnie jakis dziwny bol w podbrzuszu, taki promieniujacy do krzyza, jak w pierwszy dzien okresu, ale nie do konca. Zlapalam sie za cycki, nie bola. Mdlosci jak reka odjal. Sluzu tez jakos nie ma, a w ostatnich dniach rano mnie zalewal. No i miarka sie przebrala. Zaczelam ryczec jak glupia, zapowietrzylam sie, nie moglam nad tym zapanowac. Maz na mnie nawrzeszczal, wkurzyl sie i wyszedl do pracy bez sniadania i pozegnania. Sama siebie wkurzam, ale juz jestem na skraju.
-
Hahaha, Dośka, musimy chyba zrobić kalendarz urodzinowo-imieninowy 😂 Tak czy inaczej - przyjmij życzenia na zaś, na najbliższą okazję, a z okazji 30 tygodnia brzuszkowania też wszystkiego najlepszego ❤️ Rośnijcie zdrowo!
Arashe, Dośka lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualnySzczęściara wrote:Sunshine03 też tak myślę że dzisiaj już będzie. No nic to dzisiaj sobie daruje wyjście na miasto. A mam pytanie do Ciebie. Czy też masz dresik dla bejbka?? Sorki że Ciebie męczę ale mam mentlik. Tak mi się podoba ale nie wiem czy praktyczne na początek.
Na 56 nie kupowałam, bo właśnie nie wiedziałam czy to będzie praktyczne. Na 56 mam kombinezon bluzowy z primarka z myszką miki (mąż się spisał na delegacji) więc jak będzie chłodniej to go ubiorę.
Za 2,5tygodnia mam usg z pomiarami malucha. Jeśli nadal będzie wychodzić, że jest malutki to pewnie na 56 domówię jakiś dresik też, bo pewnie dłużej w tym pochodzi, a jesień już niedługo, choć po pogodzie za oknem się nie zanosi
Jak kupiłam kombinezon na wyprzedaży z takiego jakby sweterka/bluzy z h&m na 56 (taki sam, jak Meggs kupila) to, jak porownalam do innych ubranek to wypada na spore 68jest ogromny
Szczęściara lubi tę wiadomość
-
Nikodemko, takie początkowe schizy są normalne. Ale postaraj się myśleć pozytywnie. Ja sobie na takim etapie założyłam, że byle do prenatalnych, później coś kupię dla maluszka. Już po pierwszym USG, widząc że ładnie rośnie, nieco odetchnęłam. Później umów sobie wizyty częściej jeśli cię to uspokoi.
Sunshine rozmiar rozmiarowi nierównyja mam bodziaki na 50, 56 i 62 na początek, bo niektóre te 62 są identyczne jak 56
A ubranek z primarka też mam sporo, siostra nakupuje
Do tego muślinowe pieluszki, ręcznik unicorn
Wszystko super jakościowo.
Kombinezony takie na początek mam 3. Pewnie nie założy wszystkich. Ale 2 dostałam, 1 kupiła mi siostra wcześniej. Większy muszę dokupićLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nikodemko na męża nie patrz,oni nie rozumieją..zrób sobie meliski! Wszystko na pewno jest dobrze ,nie stresuj fasolki;*
Szybka relacja- prawie odleciałam na usg,przycisnąl mi brzuch haha;p pierwsze co to lekarz spytal o tydzien bo mam wielki brzuch😂😂 szyjka zamknieta,2.9cm.wiec pomału sie skraca jak z Pola. Lutke 2 tyg.do wizyty i odstawiac bedziemy😀
Misio super,2270g. Bardziej proporcjonalny niz ostatnio i Lami moj lekarz (najlepszy !) Powiedzial że nogi zawsze są mniejsze i nie daj sobie wmówić ze musza byc super dlugie,bo tak juz jest,malo kiedy są idealne lub wieksze.
Wody 3.5, przeplywy super. Ja na wadze na plusie 7.4 kg (taaa niby miesiąc po porodzie juz po mnie ma byc nie widac;p) .
Moge jechac na zakupy i do poloznej,bede nadrabiac pewnie wieczorem.
Aaaaaaaaa to juz tak blisko🤗🤗alex0806, tere-fere, Dośka, Wik89, tęczova, Szczęściara, Biegającą-mama, blair., sunshine03, Lami, Niezapominajka2, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Nikodemko kochana, na pewno nie miej do siebie pretensji o to, że masz taki atak paniki, bo to nakręca sytuację jeszcze bardziej. Wiem co mówię, miałam takich ataków wieeeele, chodziłam do psychologa.Długa niemiła historia. Tak doraźnie, gdy Cię coś takiego spotka, nie możesz się uspokoić i wyjść z tej zadyszki, to oddychaj do torby. Wiem, że to głupio brzmi, kojarzy się z komediami albo filmami animowanym, ale pomaga. Jeśli hiperwentylujesz, to musisz wyrównać poziomy tlenu, co2. Oddychanie do torebki, choć pewnie wygląda komicznie, ale to nie żart, może pomóc.
Nikodemka, Wik89, tęczova lubią tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
07.2025 💔 cb -
Niezapominajko jak byłam ostatnio w szpitalu to leżałam z dziewczyną w podobnej sytuacji jak Ty. Też jej podali te sterydy na rozwój płuc, ale wytłumaczyli że dają to zawsze trochę na wyrost, na wszelki wypadek gdyby płucka nie były jeszcze wystarczająco rozwinięte. Ściskam Was!
Niezapominajka2, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny spokojnie. Postarjcie sie nie denerwować. Nikodemko, Niezapominajko, Lami ❤ dawajcie znać jak sytuacja się rozwija.
Mój mąż tez wyszedł bez słowa dziś z domu... nie jestem w stanie już nawet określić skali jak bardzo ten człowiek działa mi na nerwy 👿 o wszystko trzeba go prosić i przypominać się po sto razy bo inaczej nic nie zrobi. Niczego się nie domyśli, zeby sam wyszedł z inicjatywa? Buahahahaha nie znam tego... wszystko na mojej głowie. Ogarniam cały remont i warsztat samochodowy po tym wypadku. Wyobrazacie sobie ze pan z warsztatu dzwoni do mnie a nie do męża ? Że to ja zamówiłam zderzak do auta ? 🙄 ja kobieta. No szlag mnie trafia. Czuje się jakbym była w tym wszystkim sama, a szanowny małzonek jedyne co robi to chodzi do pracy. Co uwielbia podkreślać, bo przecież ja tylko LEŻĘ i pachnę całe dnie. O wyprawce zapomnij zeby sie zainteresował. Szkoła rodzenia, narzeka że szpital nie jest pod domem i musimy jechać w korku. Oszaleje. Serio. Utłuke go normalnie. Wszystko na mojej głowie a jeszcze same pretensje i jeszcze tylko narzeka i mówi że to ja jestem NIEMIŁA 🙄🙄🙄 dobrze że wyszedł bo normalnie dostałby po głowie albo rzuciłabym go kapciem 👿👿👿 -
Meggs wrote:Dziewczyny spokojnie. Postarjcie sie nie denerwować. Nikodemko, Niezapominajko, Lami ❤ dawajcie znać jak sytuacja się rozwija.
Mój mąż tez wyszedł bez słowa dziś z domu... nie jestem w stanie już nawet określić skali jak bardzo ten człowiek działa mi na nerwy 👿 o wszystko trzeba go prosić i przypominać się po sto razy bo inaczej nic nie zrobi. Niczego się nie domyśli, zeby sam wyszedł z inicjatywa? Buahahahaha nie znam tego... wszystko na mojej głowie. Ogarniam cały remont i warsztat samochodowy po tym wypadku. Wyobrazacie sobie ze pan z warsztatu dzwoni do mnie a nie do męża ? Że to ja zamówiłam zderzak do auta ? 🙄 ja kobieta. No szlag mnie trafia. Czuje się jakbym była w tym wszystkim sama, a szanowny małzonek jedyne co robi to chodzi do pracy. Co uwielbia podkreślać, bo przecież ja tylko LEŻĘ i pachnę całe dnie. O wyprawce zapomnij zeby sie zainteresował. Szkoła rodzenia, narzeka że szpital nie jest pod domem i musimy jechać w korku. Oszaleje. Serio. Utłuke go normalnie. Wszystko na mojej głowie a jeszcze same pretensje i jeszcze tylko narzeka i mówi że to ja jestem NIEMIŁA 🙄🙄🙄 dobrze że wyszedł bo normalnie dostałby po głowie albo rzuciłabym go kapciem 👿👿👿
Mój mąż dziś zapytał czy obrażę się jeśli pojedzie w drugiej połowie listopada na tydzień na Cypr, bo szef mu zaproponował wyjazd integracyjny z klientami.
Nosz k*r*a. Co jest nie tak z tymi facetami?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2019, 10:01