Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • Dośka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęczowa cholera, przykro mi że takie wieści usłyszałaś na wizycie... 😞

Lami, Niezapominajko wspaniale!! Cieszę się bardzo z takiego obrotu spraw u Was! ☺️

Nikodemko dokłdnie nie wchodź na te grupy. Ja na początku też bałam się czytać Listopadowy wątek, a tym bardziej udzielać tam bo ciągle się porównywałam do innych i źle to na mnie wpływało. Dlatego pojawiłam się tu u Was 😉

Niezapominajka2, Lami lubią tę wiadomość

bl9cmg7y7g2u5710.png
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, juz postanowione, ze rzucam te grupy. Przysiegam, ze tam dzialo sie cos CODZIENNIE. Z pewnoscia mi to zaszkodzilo.
    Wik - tylko wlasnie moj dzien peka w szwach... Pomagam mezowi w pracy przy komputerze, a sama jestem zakopana w zdjeciach po uszy, bo zostalo mi sporo zaleglosci w obrobce. Musze po prostu wiecej oddychac :D
    A no i przedstawie Wam nowego lokatora:
    a71caaab97d4.jpg

Niezapominajka2, Meggs, Pestkaa, tęczova, przedszkolanka:), Magda - mbc, nick nieaktualny, alex0806, Szczęściara, blair., Słoneczko123, Arashe, madziorek86, Wik89, Lami, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • Niezapominajka2 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 17:50

• Pestkaa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś

Malinowa trzymam kciuki za kolejnego sikańca ;)

Przedszko super, ze wszystko w porządku 😊 Twój Olek to pewnie będzie model śliczny jak córeczka, wcale Ci się nie dziwię, że nie możesz się go już doczekać :)

Domi masz najsłodszego terrorystę pod słońcem 😍 pewnie nie jedna z nas chciałaby zostać jego zakładniczką, żeby go wymiziać 😁

Niezapominajko, Lami tak bardzo się cieszę, że odetchnęłyście. Nikodemko Ty też wdech, wydech :*

Tęczova ja niewiele z tego wszystkiego rozumiem :( ale ogromnie trzymam kciuki za dalsze plany i działania :*

Magda zadrinkuj sobie, a co ;) miłego spotkania!

Dziewczyny bardzo dziękuję za zainteresowanie Miłoszkiem, jesteście mega kochane :) Mały z mamą ogólnie są w dobrym stanie, niestety są w oddzielnych szpitalach. Tuż po porodzie i ocenie stanu malucha uznano, że jednak przewożą go na czczo do szpitala z oddziałem chirurgii noworodkowej. Także szybki przytulas z mamą i w drogę. Tam co mogli pobrać do badań pobrali m.in. mocz, jakieś badania onkologiczne są też robione. Po wynikach, w poniedziałek decyzja co dalej.

Nikodemka, przedszkolanka:), Niezapominajka2, Szczęściara, Dośka, Malinowa91, blair., Słoneczko123, Arashe, Lami lubią tę wiadomość

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda ja teraz w szal toreb wpadłam i z tym na pewno wróce 😀 jakbyś na nic nie wpadla ;p😁😂

Lami kochana moj sposób to jeść-dieta cukrzycowa według fioletowej strony mocy 😂czyt.majonez,pizza,gofry itp😀 i rzodkiewki popijane mlekiem( bo zgaga az palila wczoraj) ale u mnie to brzuch i dupsko głównie , bo ten pierwszy to wygląda jakby zaraz miał wybuchnąć🙈
    Co do Ninki to super,ja tak czułam,że z tymi nozkamo jest wszystko ok zwłaszcza jak dzisiaj moj dr o tym wspomnial.

Nikodemko ja i tak Cie podziwiam za czekanie. Ja na początku mialam co 2 tyg.max a i tak ciezko bylo. W moim przypadku od psychiatryka uratowal mnie tylko detektor..
    Kiciuś przeslodki😍

Teczova buu,no i skąd to dziadostwo jest znowu? To przeszkadza teraz w jakiś sposób większy? Eh..

Niezapominajko no i gites wiadomości na weekend 😀

Pestko a jaka waga Miłoszka? ;) czy pisalas i przeoczylam?

Ja po dwóch dniach mega intensywnego ruchu w weekend odpoczywam i w niedziele ide do fryzjera 😀 a w poniedzialek korzystam ze mam jeszcze mame na wolnym to jade do tej poradni anestezjologicznej by miec z głowy no i zusy srusy ;p im dalej tym wiecej lataniny 😒

Ps. Nikodemko na miesiecznych forach zawsze jest taka panika i stres w pierwszym trymestrze.. ja w obu ciążach dolaczylam bardziej dopiero w drugim.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2019, 18:56

Nikodemka, Lami lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2019, 08:03

• tęczova Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteście kochane 😘 torbiele przeszkadzają o tyle, że bolą, szczególnie w trakcie @. Najgorzej, że to świadczy, że inne ogniska niewidoczne na usgo też już pewnie są a one wydzielają jakieś enzymy, które niszczą plemniki i zarodki. Wkurza mnie, że znów trzeba czekać i znów się stymulować. No i niedobrze mi się robi jak pomyślę o kolejnej @. Rodzę dzieci i wypierdzielam wszystko w cholerę.
    Nasienie do iui ponoć tylko może ta jedna jedyna profesor przygotować. Jak w kolejnym cyklu znów będzie taka akcja to pójdziemy, tak jak Wiki mówisz, prywatnie.

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak zajdę to będę tylko tu na forum, liczę, że jeszcze będzie tu któraś doradzać ☺

nick nieaktualny, Pestkaa, nick nieaktualny, Wik89, Lami lubią tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko ja weszłam na wrzesniówki po prenatalnych dopiero. Na czerwcówki nawet nie dołączałam bo też chciałam po prenatalnych. Na początku dzieje się dużo złego ale trzeba to trochę wyprzeć i wierzyć że będzie dobrze. Ja takie bóle i skurcze miałam grubo do 16 tc jakoś. Kichanie to był wyczyn bo rwało jakby miało mi wyrwać macicę! Umów się co 2 tygodnie teraz żebyś była spokojna ;*

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Pestkaa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko nie pisałam, waga jest imponująca 😁 z dokładnością co do grama uwaga... 4906! tylko po 1. rodzice to nie kurduple, to ich trzecie dziecię i dwójka poprzednich brzdąców też zacnie się rodziła ok 4000g, a po 2. ta nereczka jest naprawdę duża, zajmuje znaczną część jamy brzusznej😞

• Szczęściara Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko trzymam kciuki za postanowienie. Zróbcie sobie z mężem fajny weekend bo na Nim niestety ten stres też się obija. Też jestem za nie wchodzeniem na miesięczne wątki. Na styczniowka masakra. Jedna każda przekonywała do Pappy😂😂 A teraz schizuje z szyjką bo ma 3,5 cm. Ja nie wiem ile moja ma a żyje.

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
    Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    Kupiłam clotrimazolum. Używała któraś? Taka tania ta maść że nie wiem czy pomoże haha.
    Ja używałam przed ciążą i przeszło;) to maść z antybiotykiem. Mąż jak miał infekcję to też lekarz kazał tym smarować. I globulki są o tej samej nazwie i stosowałam teraz w 3 trymestrze

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Biegającą-mama, nick nieaktualny, madziorek86, Dośka, Wik89, Lami lubią tę wiadomość

• Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    Kupiłam clotrimazolum. Używała któraś? Taka tania ta maść że nie wiem czy pomoże haha.
    moja mama jej uzywa i zawsze jej pomaga :)

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

alex0806 lubi tę wiadomość

• tęczova Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi clotrimazolum już nie pomaga :( tylko gynoxin optima

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęczowa teraz prywatnie większość idzie załatwic.. mój do urologa sie zapisac chcial,udalo sie ale prywatnie i 5 min.i 200 zł.poszło.. ja na szczęście teraz na nfz trafilam najlepszego lekarza a z Pola wszystko prywatnie -wizyty,badania,endo,leki. A teraz na nfz jestem bardziej zadowolona :o

Nona pomaga ;)
    Pestko woooow ! Podziw ! Mam nadzieję,że z ta nerka teź bedzie wszystko ok juz patrząc przyszlosciowo..

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Niezapominajka2 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 17:50

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• Arashe Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może przyznam się, że o 17.30 pyknely mi wody... Nie tak to sobie wyobrażałam ale cóż... Leżę po badaniu już pod ktg na przedporodowej i czekam na łaskawe skurcze... Trzymajcie kciuki, by nie trzeba było wywoływać!

Lami super że ordynator uspokoił!

madziorek86, Słoneczko123, Malinowa91, nick nieaktualny, przedszkolanka:), blair., Niezapominajka2, Pestkaa, Szczęściara, tęczova, Kijanka, tere-fere, Meggs, Dośka, OlivkowaMama, nick nieaktualny, alex0806, Wik89, Lami, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość

l66prp8.png
    Aniołek [*] 12.04.18 - 11 tc
    pglyfv7.png
‹‹ 1539 1540 1541 1542 1543 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ