Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Sloneczko - zazdroszcze! Ja dopiero w srode wieczorem 😭 Mi dobrze robi na glowe czytanie tego, co pisaly nasze dziewczyny jak byly na tym etapie co my, a teraz zblizaja sie do porodow
Kark - slodka kotka, slodki balast ❤️ tak ja ratowalas, ze szkoda, zeby sie zgubila.
Ten nasz maly spi na plecach z otwarta buzia, myslalam, ze sie posikam.
przedszkolanka:), Dośka, Niezapominajka2, tere-fere, Słoneczko123, madziorek86, Meggs, tęczova, blair., Lami, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
U Arashe dziewczynka będzie;) kciuki kochana za szybki poród
czekamy na naszą forumową Kinder niespodziankę!
Ja znowu zasnąć nie mogę. Dzisiaj trochę nerwów miałam, musiałam sobie pożyczać z bezsilności i teraz mam skurcze z tego wszystkiego. Mąż już śpi bo rano jedzie na ten pogrzeb, a ja usiadłam w pokoju małej I staram się uspokoić, zmęczyć i zasnąć. Do tego podobnie jak Kark mam wrażenie że mała mi zaraz bez parcia dołem wyjdzie. Na dodatek tak dziwnie mi coś pyka między nogami! Juz po dzisiejszym dniu serio mam dosc. Czuje sie jak jakieś bezużyteczne coś, które tylko czekać az wybuchnie...
Arashe lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Powiem Wam że mój brzuch zaczął rosnąć w zastraszającym tempie a z gracją mi co raz bliżej do słonia w składzie porcelany 😁
Pamiętacie jak mówiłam że przywiozłam sobie zajebisty olej kokosowy z Dominikany? No to wcieram go i wcieram , po czym kopnęłam buteleczkę (nie mam pojęcia jak), ona bach i cała łazienka w olejku 🤣 -
Alex, kochana włącz sobie jakąś muzykę relaksacyjną, połóż się i spróbuj oczyścić głowę 😘 Malutkiej nie są teraz potrzebne takie stresy, zrób to dla niej 😊 Ściskam mocno i przesyłam buziaki 😘
Meggs, co za niefart.. Cały olejek straciłaś? Czy coś zostalo?
Wiecie co, boję się poniedziałku. Mam taki duży, wzdęty brzuch, że od razu się wszyscy zorientują, że coś jest na rzeczy. A jakiś czas temu koleżanki z pracy mówiły mi, że schudłam, jak ja się teraz wytłumaczę 🙈 Gdybym mogła chodzić w swoich ubraniach to bym brzuch ukryła, a tak w firmowej koszulce to się chyba nie da.. Stresuje mnie to -
Alex, ja najgorzej wspominam tę końcówkę ciąży. Też miałam stres na stresie, mega problemy rodzinne, beznadziejny na tamten moment małż. Musiałam się posiłkować piciem melisy i tabletkami do ssania z melisą. W chwilach mega stresu wychodziło mi takie ktg, że położna z przerażeniem patrzyła i sprzedawała coraz to nowe sposoby na uspokojenie... Spędziłam też w 38 tygodniu dwie w pelni przeryczane noce takie że zanosiłam się w histerii.
Musisz znaleźć w sobie siłę na zachowanie resztek spokoju! Bo ja płakałam jeszcze głośniej po porodzie, patrząc na mojego Kurczaka, ze złości do siebie że mogłam mu tymi emocjami zaszkodzić ❤️❤️❤️ przesyłamy Ci Kochana maximum dobrej energii ❤️ -
Kark, nie wiem do końca jak endomenda działa, ale, między innymi, stwarza beznadziejne środowisko dla nowego życia. Niestety i naturalne poczęcie i przez iui i invitro jest dużo mniej skuteczne niż bez niej. I tu nie chodzi o te torbiele, a o jakieś mikroskopowe zmiany
torbiele mnie "tylko" bolą. jakaś wadliwa jestem, endometrioza, mutacje, wysokie tsh, hiperinsulinemia, pcos... no ale walczymy dalej 💪 szkoda, że jak jest plan to coś z nie naszej winy nie wypala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2019, 00:21
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Dziewczyny błagam co na ból gardła, zatkany nos i ogólny stan do dupy?
czosnek z mlekiem i miodem wlasnie pije, ale takie niedomowe sposoby? Apap? czytałam w necie, ze tantum verde legalne, faktycznie można, któraś wie? A taka seria prenalen (chyba?) pomaga? Romantyczny week we wrocku z gilem w nosie, pięknie
Nona lubi tę wiadomość
-
Coś tam zostało 😁 a jak kafle mi sie błyszcza teraz 😁
Pestka apap nie działa przeciwzapalnie więc nic tu nie pomoże. Pranalen jak dla mmie to pic na wode. Tantum verde można i on miejscowo znieczula więc powinnien troszke pomoc. Ja polecam mikstute - łyzeczka kurkumy, łyzeczka startego imbiru, sok z cytryny i miód , troche wrzątku i popijać sobie 😊 na zatkany nos woda morska jest bezpieczna. Ewentualnie płukanie roztworem soli fizjologicznej.Pestkaa lubi tę wiadomość
-
Pestko, woda utleniona - pluczesz gardło wlewając po prostu z buteleczki, czekasz aż zapieni i powtarzasz po jakimś czasie. Na katar to też najlepsze, ale to wersja hardcore, po kropelce/dwie w dziurkę, ale możesz płakać i mnie wyklinać, będzie ci się wydawało, że to zjada mózg, ale katar przejdzie. I po kropelce do uszu, tam też się lubią te bakterie zadomowić, więc niech odkazi.
Wczoraj przespałam na raty resztę dnia, już Was nadrabiam.Pestkaa lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Witam w 34 tc.
Ja jeszcze na wyjedzie do jutra.
Gratulacje pozytywnych wiadomosci 😘Lami, Ani0nka, tęczova, Słoneczko123, przedszkolanka:), Pestkaa, tere-fere, Szczęściara, Nona, Dośka, madziorek86, blair., Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Arashe, od Ciebie zacznę! Powodzenia!!! Może już po wszystkim, a my nie wiemy? Kciuki, niech pójdzie szybko i bezboleśnie. Czekamy na rozpakowanie! Ja stawiam na siostrzyczkę Krysi 😊
W związku z wodami, mojej koleżance odeszły w południe we wtorek, chlusnęło dwa razy na całą izbę, w środę o 20 zaczęły się skurcze, w czwartek od 11 do 16 stanęło na 8 cm i ostatecznie CC, bo już nie dawała rady i wymyślili, że może dziecko jednak zbyt duże jak na nią.
Tęczova, kochana, wiem, że Twój doktorek to wszystko ogarnie. Za miesiąc na pewno uda się dokonać pełnego planu z inseminacją, to ten wakacyjny okres. Z tymi torbielami bardzo mi przykro, ja jeszcze wierzę, że to jakieś pozostałości po ciałkach żółtych i się wchłoną. Teraz bzykajcie ile wlezie, tak czy inaczej czekamy na Twojego bejbika między majem a czerwcem! Nawet Czerwcova pasuje do koncepcji pseudonimów 😉
Nikodemko, slodziaczek malutki! Niech zajmie teraz Twoje myśli. A owszem, wątki miesięczne to nie najlepszy pomysł.
Pestko to nie puszczamy kciuków za Miłosza, daj nam znać jak już będzie po wszystkim.
Kark, Alex, Monia - gratuluję porozpoczynanych nowych tygodni! A Karkowi i Alex donoszenia Waszych bejbików! Teraz już może się zaczynać w każdej chwili! Dbajcie o siebie! 😘
Madzia, a Tobie mam nadzieję wyjście posłużyło. Gdzie się wybieracie na wakacje? Plan z lipca aktualny, że kanary z dziadkami Jerza?
A w związku z klinikami, to chyba nakręciłam 😋 Mnie na USG wczoraj wziął dr Kaniak, myślałam, że on ordynatorem oddziału patologii jest, bo tak tu sąsiadka z sali coś powiedziała, bo on w zasadzie najczęściej na oddziale i trzyma jakaś ciągłość, on mnie w poniedziałek przyjmował na oddział. Reszta to tylko wpada po operacjach albo porodach o 22 na obchód i już więcej tych lekarzy nie widać 😁 Dobrze, że nie wypaliłam "panie ordynatorze" hihi 😂
A dzisiaj mi się śniła Beti i jej piękna działka, której nie chce nam wrzucić zdjęć! Beti miała ratlerka, do którego chciał strzelać jej sąsiad z działki obok, ale się wkurzyłam i pierwsza wyciągnęłam wiatrówkę i strzeliłam temu sąsiadowi w nogę. Więc Betinko, my tu cały czas o Tobie myślimy i wszystkie złe rzeczy będziemy od Ciebie odganiać 😘😘😘
Beti82, tęczova, Pestkaa, tere-fere, Meggs, Wik89, blair., Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Witam w 35 tygodniu 😀
Magiczna granica przekroczona 🤗
Arashe jak tam sytuacja? Napisz,że się juz tulicie 😊
Teczova z zaawansowaną endomendą i bez jednego jajnika zaszła moja koleżanka więc wiem,że i Wam sie uda!dodam że w 1 cs..
A Ty pijesz jakieś inofolic czy niepokalanka?
Lami ja wczoraj myślałam o Beti 😉tere-fere, Niezapominajka2, Dośka, Wik89, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Anionka, myślałam o Tobie przed chwilą 😊 Co u Ciebie? Jak się czujesz?
Wczoraj tak mnie wszystko bolało, że chciałam choć jeden ból oddać mężowi. Nic nie chciał 😀 W ogóle to mam dosyć swoich cycków. Bolą jak cholera, jak w nocy wstaję to muszę je sobie trzymać, bo jak nie to ból okropny.. W staniku jest trochę lepiej, ale też różnie..