Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Arashe - powodzenia! Trzymam kciuki mega mocno 💪 Nie moge sie doczekac az zdradzisz nam czy to syn czy corka
Arashe lubi tę wiadomość
-
Lami, Niezapominajko - cieszę się z dobrych wieści ☺
Arashe - kciuki za szybki poród 😘✊
A ja właśnie leżę z dość silnym bólem brzucha jak na okres 😞 Oby przeszło.. Aż mi się płakać chce.Niezapominajka2, Arashe, Lami lubią tę wiadomość
-
No właśnie też mnie to ciekawiło.. i usłyszałam,że to nie jest tak,że one wypłynęły i ich nie ma,tylko że nadal się wytwarzają tylko w mniejszej już ilości .. nie wiem,przeraża mnie to i mam nadzieję,że znowu zacznę od skurczy a wody pójdą przed partymi.
-
nick nieaktualny
-
Arashe kciuki! Ostatnia szansa na wzięcie udziału w zakładach
Arashe lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Ja stawiam na dziewczynke
Sloneczko - nie odzywam sie w kwestii bolu brzucha, bo obydwie jestesmy na etapie paniki z jego powodu 🙈 Musi byc dobrze!
Kiedy masz teraz wizyte?
-
Arashe - obstawiam córę!
Ciociu Tęczova
Dziękujemy za miłe słowa, a teraz proszę je wszystkie wypluć żeby mi się dziecko nie zepsuło 😂🙈
Madziorek weź pilnuj męża, toż to ostatni egzemplarz wymarłego gatunku 😂
Mój był przez całą ciążę beznadziejny. Naprawił się po porodzie 😍Arashe, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Ja stawiam na dziewczynke
Sloneczko - nie odzywam sie w kwestii bolu brzucha, bo obydwie jestesmy na etapie paniki z jego powodu 🙈 Musi byc dobrze!
Kiedy masz teraz wizyte?
Będziemy sobie chyba tak na zmianę panikować 🙈 Wizytę mam w poniedziałek późnym popołudniem.. a najchętniej poszłabym jutro, ale sie nie da. Tobie już bliżej do spokoju, mi trochę dalejNikodemka lubi tę wiadomość