Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej wszystkim. Młody dokazuje od samego rana a matka się cieszy 😂😂
Arashe mam nadzieję że już tulisz niespodziankę😉😉
Alex wiem że końcówka jest stresujaca ale pomyśl sobie że niedługo będziesz tulić ten maleńki wyczekany skarb. Postaraj wytłumić te złe emocje i zrobić coś dla siebie😘
Tęczova nawet nie wiem co napisać. Tak mi przykro że plany pokrzyżowała ta franca. Myślałam że jak już się usunie ogniwa to nie wraca a tu zrobiła psikusa i jest. Mam nadzieję że niedługo Twój doktorek ogarnie temat.😉😉
Gratuluję nowych tygodni😊
Nikodemko jak się dzisiaj masz??
Beti to że nie ma Ciebie na forum nie oznacza że nie myślimy o Tobie. Czekamy na Ciebie z otwartymi ramionami. Wycisz się rybka poukładaj relacje z mężem i wracaj do Nas bo tesknimy za Tobą🤗🤗Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2019, 08:25
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Haha, dziękuję :*
Jeju, stwierdzam, źe ja na prawdę jestem nienormalna. Od rana myśle co by dzisiaj pocwiczyc 😂 ten pączek i chipsy na noc zdecydowanie mi nie służą w ciąży..i powiem Wam,że tak mnie ciaza rozpastwila,źe juź doslownie marze by wziąc sie za siebie . I od dzisiaj zaczynam pilnowac jadlospis i prosze mi tu nie pisac o majonezach,pizzach, kanapkach z chipsami czy jeszcze innymi bombami! Bo karniaki beda 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2019, 08:39
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Witam się po dospaniu. Od 4 nie spałam, o 5.30 dołączył do mnie mąż, zjadł śniadanie i pojechał na ten pogrzeb. Ma też skosić naszą działkę bo dawno nie ogarniana. Także pewnie przyjedzie z tego wszystkiego późnym popołudniem albo wieczorem. Bo jeszcze musi iść do naszego kolegi informatyka z moim złomiastym laptopem. Wyobraźcie sobie że chciałam pokopiować zdjęcia z niego i przerzucić na lapka męża a mój zamiast je kopiować zaczął usuwać! I przez to też takie nerwy miałam wczoraj bo wszystkie zdjęcia poszłyby się... kolega obiecał że mi to przekopiuje na dysk jakoś.
Od 6 jakoś dospałam do teraz. Obok na balkonie zaczął układać pies jak zwykle i tej porze więc po spaniu. Wstaje, zrobię sobie kawkę i oby do tej 13 jakoś A później jadę na wizytę
Arashe ja mam nadzieję że się już tulicie
Śniła mi się dzisiaj giga porodówka na której każda z nas miała swój luksusowy pokój i mogła sobie wybrać w którym będzie rodzićLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Słoneczko a wszystko oki 😘 jeszcze się toczę 😁 pokaże Wam fotkę jaką sobie wczoraj zrobiłam, gdy makijaż tworzyłam na instagram 😁 arbuz level hard 😂 w tle oczywiście pierdolnik bo z mojego makeup roomu zrobił się magazyn 😂 mysle ze jeszcze tydzień i już będzie po remoncie 😊
tere-fere, Magda - mbc, sunshine03, Meggs, alex0806, Niezapominajka2, Słoneczko123, Nona, Dośka, Lami, madziorek86, Kijanka, Szczęściara, Wik89, Biegającą-mama, blair., coma, tęczova, przedszkolanka:), Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlex, kark gratulacje donoszonych ciąż!
Przedszkolanko został ostatni miesiąc, ja stwierdziłam, że ostatni miesiąc jem, co chcę, dieta będzie po porodzie haha 😂
Pizza, lody i słodycze moje 😅 ostatnia szansa przed ogarnieciem sie na pofolgowanie sobie
Przytyłam 8.5kg, więc jakby nie patrzeć do porodu będę mieścić się w normie 11-16 hahaa w miesiąc to już tak dużo chyba nie utyje, stawiam na max 3kg
tere-fere, Biegającą-mama, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Anionka, petarda;) niedosc że zrobiona w makijażu to taki brzusio cudny
Kark, A to niedobry mąż. Jak on chce jechać i Cię z dziećmi zostawić samą, jedną nogą na porodówce albo z noworodkiem kilkudniowym? Ja czasem mam wrażenie że faceci nie myślą. A twój już wie z czym się wiąże maluszek w domu więc powinien się ogarnąć;/
Sunshine zazdroszczę że tak mało przytyłaśJa to już wolę nie myśleć. Chociaż teraz ta waga już nie leci w górę, czasem spada, ale czuje się jak słonica.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2019, 09:07
Ani0nka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Arashe trzymam mocno kciuki!! 🙂
Anionka, ale mały rośnie, piękny brzuszek! 🙂
Ja przez ostatni tydzień z mężem mieszkałam w domu moich rodziców, bo pojechali na wakacje, musieliśmy tu ogarnąć zwierzaki i ogród. Dzisiaj wracają, więc będę piec placek ze śliwkami i na pewno się na niego skuszę 😉Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Kark - leze ze smiechu z Twojego ostatniego posta, sorry 😂 Z facetami naprawde jest cos nie tak.
Anionka - sex bomb, sex bomb jooooma sex bomb!
Ja sie witam w rozpoczetym 11 tc. Mam nadzieje, ze zdrowej.
Dzis juz tak nie panikuje, jest mi troche lepiej, czekam na srode.
madziorek86, Nona, tere-fere, Kijanka, Wik89, Biegającą-mama, tęczova, przedszkolanka:), Cytrynowy sok lubią tę wiadomość