Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kark, Ty mężowi powiedz, że on zostaje z czwórka a Ty zmykasz do spa po porodzie na regenerację.
Czasami ich udusić to mało.
Mój do mnie wczoraj przyjechał, widzę, że chomik na twarzy. Pewnie codziennie dwie paczki czipsów zapija piwkiem i przegryza od rana do wieczora pizzą. Mówię mu, że w zamrażarce pogotowałam obiady na pierwsze dni, lecza i jakieś zupy, żeby sobie wyciągnął i rozmroził, tylko nie wszystko. Ale zbyt leniwy pewnie żeby rozmrażać 😁tere-fere lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Dzien doberek!
Kark, a ja tez czuje, ze urodzisz wczesniej i jak wszystko bedzie dobrze to pojedziecie razem 😁 ale jakbys nie urodzila w sierpniu to pewnie maz zrezygnuje ze szkolenia i juz. No ale rozumiem Twoje zdenerwowanie
Arashe ja juz nie wiem co obstawialam wczesniej ale teraz oddaje glos na chlopca
Dziewczyny gratuluje kolejnych rozpoczetych tygodni 😍 widziszNikodemko jak to leci?za chwile sroda😘
Teczova tulę❤️
Beti tez mi sie snilas
Anionka piekny arbuzik!
Ani0nka lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Nona wrote:Wow Nikodemko ale to leci!!!
Beti, żyjesz? -
Dziewczyny, pamietacie moze swoje bole w pierwszym/drugim trymestrze? Jakos sie zmienialy czy caly czas byly podobne do tych miesiaczkowych? Czy moze przeszly zupelnie?
Dzis podchodze na chlodno i na spokojnie, pytam z ciekawosci i sprawdzam czego moge sie spodziewac
Dodam jeszcze, ze nie wiem jak zylam wczesniej bez tej poduchy ciazowej. Myslalam, ze nie umiem spac inaczej niz na brzuchu, a teraz przesypiam cala noc na lewym boku, zasypiam w sekunde... cos pieknego!madziorek86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNikodemka wrote:Dziewczyny, pamietacie moze swoje bole w pierwszym/drugim trymestrze? Jakos sie zmienialy czy caly czas byly podobne do tych miesiaczkowych? Czy moze przeszly zupelnie?
Dzis podchodze na chlodno i na spokojnie, pytam z ciekawosci i sprawdzam czego moge sie spodziewac
Dodam jeszcze, ze nie wiem jak zylam wczesniej bez tej poduchy ciazowej. Myslalam, ze nie umiem spac inaczej niz na brzuchu, a teraz przesypiam cala noc na lewym boku, zasypiam w sekunde... cos pieknego!teraz tego nie mam, ale mozliwe, ze tylko dlatego, że juz nie jestem w stanie sie szybko podnieść z brzucholem
Generalnie jak w drugim trymestrze (no tak od 14tygodnia gdzieś) przeszly mdłości i wymioty to czulam sie jak nowo narodzonaale miałam też ciagniecie brzucha i bole takie jakby z rozciągania brzucha, więc tak naprawdę co chwilę coś boli, kłuje w ciąży
-
Nikodemko w 1 trymestrze to jak na okres właśnie A później poznawałam coraz to nowy rodzaj bólu, rwania, później miłego pukania od środka A teraz kopania po żebrach i żołądku aż do bekania czasem ;p także skończyły się czasy kiedy nic nie bolało. Właśnie moja córka się przeciąga i napiera na szyjkę tak, że zastanawiam czy mi wody odejdą w autobusie jak wyciągnie dołem rękę 😂🤣Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Arashe, trzymam kciuki
Ani0nka, toż to nie arbuz już nawetCudny brzuszek
Ja dziś jestem po wizycie u lekarza, zakupach okołodzidziusiowych w Lidlu, wizycie w Smyku w celu wybrania dostawki (Chicco Next2me Magic) i w Ikei w celu zakupu organizerów do komody:P
Dzidziuś 1238 gram, leży główkowo na razie. USG 3 trymestru 14 wrześniaalex0806, tere-fere, Dośka, sunshine03, VianEthel2, Nikodemka, Biegającą-mama, Słoneczko123, tęczova, blair., Wik89, madziorek86, Szczęściara, przedszkolanka:), Pestkaa, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny, czyli ogolnie boli caly czas
Coma - ja juz wiem, ze tez kupimy Chicco Next2me, tylko nie wiem ktory model. -
nick nieaktualnyNikodemko ja wzięłam model dream
udalo mi sie upolowac nowy na promce za 600zl
Ten zwykly, najtańszy jest mniej praktyczny, bo bok się dziwnie zdejmuje i nie jest to ani szybkie ani wygodne
A do magic moim zdaniem nie warto dopłacać, bo zbytniej różnicy nie ma w porównaniu do dreamale teraz też juz nie ma takiej roznicy w cenie, bo jak wprowadzili ten model to chyba kolo tysiąca kosztowal
Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Dzieki dziewczyny, czyli ogolnie boli caly czas
Coma - ja juz wiem, ze tez kupimy Chicco Next2me, tylko nie wiem ktory model.
Ja też się wahałam, ale dziś zobaczyłam wszystkie na żywo i uznałam, że ten najnowszy jest najfajniejszy jednak - zupełnie inny w dotyku, dużo łatwiej się opuszcza tą jedną ściankę, kółka są skrętne, materacyk jest dużo przyjemniejszy i uznałam, że odżałuję to 200-300 zł różnicy w cenie
Mam nadzieję to sprzedać jak mała wyrośnie -
nick nieaktualny
-
sunshine03 wrote:Coma no najlepiej sobie zobaczyć na żywo właśnie
bo wtedy wiadomo, czy odpowiada czy nie i który model będzie pasował
A potem czaic sie na promke w necie hihi
Prawdę mówiTak właśnie robię
I do tego łóżeczka tylko to prześcieradełko trzeba kupić, tak? W czym śpią niemowlaki? W śpiworku? Pod kocem tkanym?
-
No więc mała za słabo rośnie. Przepływy, wody itd są w porządku, ale za mało przybrała od ostatniej wizyty. Ewentualnie wtedy ją za dużo pomierzył A teraz za mało Ale raczej słabo przybrała. Ma tylko 2500 A ostatnio było 2.5 tygodnia temu 2300. Za tydzień w sobotę mam przyjść do szpitala jak będzie miał dyżur i sprawdzi, mam robić ktg raz w tygodniu. I jak nadal będzie słabo to idę do szpitala. Jestem załamana, chce mi się wyć A muszę jeszcze wrócić do pustego domu bo męża jeszcze nie ma.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex wiem, ze Ci smutno i mogłaś się przerazić , ale jeszcze pare dni temu tłumaczyłaś Lami, ze Poprostu te wasze dzieci nie będę Wielkie ! Pomiar jest tylko pomiarem - często statystyka , wiec nie stresuj Laury i proszę wyluzować bo dzidzia cała i zdrowa ❤️
Ja cały weekend sama z synkiem , wymyślam mu atrakcje i co raz się łapie na myślach czy nie skorzystać i zawieść na noc do mamy hehe