Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2019, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2019, 08:04

• tere-fere Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2019, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 15:15

❤💙❤💙
  • Lami Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2019, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark, Ty mężowi powiedz, że on zostaje z czwórka a Ty zmykasz do spa po porodzie na regenerację.

Czasami ich udusić to mało.

Mój do mnie wczoraj przyjechał, widzę, że chomik na twarzy. Pewnie codziennie dwie paczki czipsów zapija piwkiem i przegryza od rana do wieczora pizzą. Mówię mu, że w zamrażarce pogotowałam obiady na pierwsze dni, lecza i jakieś zupy, żeby sobie wyciągnął i rozmroził, tylko nie wszystko. Ale zbyt leniwy pewnie żeby rozmrażać 😁

tere-fere lubi tę wiadomość

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2019, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Lami Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2019, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona, pyzaty jak nie wiem co 😂 Ale on to później dwa dni nic nie je i od razu 5 kg w dół. Też bym tak chciała jak ma z tą wagą.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2019, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek!
    Kark, a ja tez czuje, ze urodzisz wczesniej i jak wszystko bedzie dobrze to pojedziecie razem 😁 ale jakbys nie urodzila w sierpniu to pewnie maz zrezygnuje ze szkolenia i juz. No ale rozumiem Twoje zdenerwowanie
    Arashe ja juz nie wiem co obstawialam wczesniej ale teraz oddaje glos na chlopca :)
    Dziewczyny gratuluje kolejnych rozpoczetych tygodni 😍 widziszNikodemko jak to leci?:) za chwile sroda😘
    Teczova tulę❤️
    Beti tez mi sie snilas :D
    Anionka piekny arbuzik!

Ani0nka lubi tę wiadomość

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • Beti82 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2019, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    Wow Nikodemko ale to leci!!!

Beti, żyjesz?
    Nie :(

w5wqroeqo28oqb86.png
    22.11-Będzie córeczka <3
    24.01-432 (22tc)
    06.02-579 (24tc)
    14.02-800 (26tc)
    05.03-1067 (28tc)
    13.03-1250 (29tc)
    27.03-1699 (31tc)
    02.04-2001 (32tc)
    30.04-2500 (36 tc)
    13-05-3170 (38 tc )
    25.05-3450 (40 tc)
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2019, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beti... tulę😘

Beti82 lubi tę wiadomość

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2019, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, pamietacie moze swoje bole w pierwszym/drugim trymestrze? Jakos sie zmienialy czy caly czas byly podobne do tych miesiaczkowych? Czy moze przeszly zupelnie?
    Dzis podchodze na chlodno i na spokojnie, pytam z ciekawosci i sprawdzam czego moge sie spodziewac :)
    Dodam jeszcze, ze nie wiem jak zylam wczesniej bez tej poduchy ciazowej. Myslalam, ze nie umiem spac inaczej niz na brzuchu, a teraz przesypiam cala noc na lewym boku, zasypiam w sekunde... cos pieknego!

madziorek86 lubi tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2019, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Beti82, Wik89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2019, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemka wrote:
    Dziewczyny, pamietacie moze swoje bole w pierwszym/drugim trymestrze? Jakos sie zmienialy czy caly czas byly podobne do tych miesiaczkowych? Czy moze przeszly zupelnie?
    Dzis podchodze na chlodno i na spokojnie, pytam z ciekawosci i sprawdzam czego moge sie spodziewac :)
    Dodam jeszcze, ze nie wiem jak zylam wczesniej bez tej poduchy ciazowej. Myslalam, ze nie umiem spac inaczej niz na brzuchu, a teraz przesypiam cala noc na lewym boku, zasypiam w sekunde... cos pieknego!
    U mnie miesiączkowe były w 1.trymestrze. W 2.raczej już nie miałam, jedynie rwący bol, jak wstałam za szybko albo kichnelam. To wtedy az zginalo w pół ;) teraz tego nie mam, ale mozliwe, ze tylko dlatego, że juz nie jestem w stanie sie szybko podnieść z brzucholem :D
    Generalnie jak w drugim trymestrze (no tak od 14tygodnia gdzieś) przeszly mdłości i wymioty to czulam sie jak nowo narodzona :D ale miałam też ciagniecie brzucha i bole takie jakby z rozciągania brzucha, więc tak naprawdę co chwilę coś boli, kłuje w ciąży :D

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2019, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko w 1 trymestrze to jak na okres właśnie A później poznawałam coraz to nowy rodzaj bólu, rwania, później miłego pukania od środka A teraz kopania po żebrach i żołądku aż do bekania czasem ;p także skończyły się czasy kiedy nic nie bolało. Właśnie moja córka się przeciąga i napiera na szyjkę tak, że zastanawiam czy mi wody odejdą w autobusie jak wyciągnie dołem rękę 😂🤣

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • coma Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2019, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arashe, trzymam kciuki :)

Ani0nka, toż to nie arbuz już nawet :D Cudny brzuszek :D

Ja dziś jestem po wizycie u lekarza, zakupach okołodzidziusiowych w Lidlu, wizycie w Smyku w celu wybrania dostawki (Chicco Next2me Magic) i w Ikei w celu zakupu organizerów do komody:P

Dzidziuś 1238 gram, leży główkowo na razie. USG 3 trymestru 14 września :)

alex0806, tere-fere, Dośka, nick nieaktualny, VianEthel2, Nikodemka, Biegającą-mama, Słoneczko123, tęczova, blair., Wik89, madziorek86, Szczęściara, przedszkolanka:), Pestkaa, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość

uIHap1.png
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2019, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny, czyli ogolnie boli caly czas :)
    Coma - ja juz wiem, ze tez kupimy Chicco Next2me, tylko nie wiem ktory model.

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2019, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko ja wzięłam model dream :) udalo mi sie upolowac nowy na promce za 600zl :D
    Ten zwykly, najtańszy jest mniej praktyczny, bo bok się dziwnie zdejmuje i nie jest to ani szybkie ani wygodne :)
    A do magic moim zdaniem nie warto dopłacać, bo zbytniej różnicy nie ma w porównaniu do dream :D ale teraz też juz nie ma takiej roznicy w cenie, bo jak wprowadzili ten model to chyba kolo tysiąca kosztowal :)

Nikodemka lubi tę wiadomość

• coma Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2019, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemka wrote:
    Dzieki dziewczyny, czyli ogolnie boli caly czas :)
    Coma - ja juz wiem, ze tez kupimy Chicco Next2me, tylko nie wiem ktory model.

Ja też się wahałam, ale dziś zobaczyłam wszystkie na żywo i uznałam, że ten najnowszy jest najfajniejszy jednak - zupełnie inny w dotyku, dużo łatwiej się opuszcza tą jedną ściankę, kółka są skrętne, materacyk jest dużo przyjemniejszy i uznałam, że odżałuję to 200-300 zł różnicy w cenie :)

Mam nadzieję to sprzedać jak mała wyrośnie :)

uIHap1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2019, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coma no najlepiej sobie zobaczyć na żywo właśnie :D bo wtedy wiadomo, czy odpowiada czy nie i który model będzie pasował :D
    A potem czaic sie na promke w necie hihi :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2019, 14:58

• coma Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2019, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sunshine03 wrote:
    Coma no najlepiej sobie zobaczyć na żywo właśnie :D bo wtedy wiadomo, czy odpowiada czy nie i który model będzie pasował :D
    A potem czaic sie na promke w necie hihi :D

Prawdę mówi :D Tak właśnie robię :) I do tego łóżeczka tylko to prześcieradełko trzeba kupić, tak? W czym śpią niemowlaki? W śpiworku? Pod kocem tkanym?

uIHap1.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2019, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No więc mała za słabo rośnie. Przepływy, wody itd są w porządku, ale za mało przybrała od ostatniej wizyty. Ewentualnie wtedy ją za dużo pomierzył A teraz za mało Ale raczej słabo przybrała. Ma tylko 2500 A ostatnio było 2.5 tygodnia temu 2300. Za tydzień w sobotę mam przyjść do szpitala jak będzie miał dyżur i sprawdzi, mam robić ktg raz w tygodniu. I jak nadal będzie słabo to idę do szpitala. Jestem załamana, chce mi się wyć A muszę jeszcze wrócić do pustego domu bo męża jeszcze nie ma.

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Biegającą-mama Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2019, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex wiem, ze Ci smutno i mogłaś się przerazić , ale jeszcze pare dni temu tłumaczyłaś Lami, ze Poprostu te wasze dzieci nie będę Wielkie ! Pomiar jest tylko pomiarem - często statystyka , wiec nie stresuj Laury i proszę wyluzować bo dzidzia cała i zdrowa ❤️
    Ja cały weekend sama z synkiem , wymyślam mu atrakcje i co raz się łapie na myślach czy nie skorzystać i zawieść na noc do mamy hehe

‹‹ 1543 1544 1545 1546 1547 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ