Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Arashe gratuluję!! Super,że się dobrze czujesz
no i kobietki u Ciebie góra 😀
Ślicznotka🤗
Coma pokaź czym się obkupilasja nigdzie nie mogę śpiochów dostać..a chciałam malutkie na wyjście i pierwsze dni..
Nikodemko ból brzucha w całej ciąży,kazdym trymestrze jest tylko sie zmienia ;p nie ma lekko ;p
Beti :*
Alex teź myślę,źe na pewno źle zmierzyl..pamiętaj, że to tylko maszyna. Poza tym wszystko do tej pory bylo dobrze
Sunshine podoba mi się Twój plan 😀tylko mój tak wygląda od poczatk i to jest najgorsze ;p tyle ile zjadlam w ciazy czego nie tknęlam od 3 lat to glowa mała ;o a 8.5 kg.to ładnieale jaki Ty masz brzusio a jaki ja..
Anionka piękna 😍
Zapomniałam Wam wczoraj napisac o kilku milych sytuacjach co mnie spotkały.
M.in.zostalam przepuszczona w rossmanie! Pózniej w biedronce taka starsza kobitka brała owoce i ja sie przez wózek przepychalam i smialam że niestety sie nie zmieszcze,a ona ze spokojnie juz zabiera,że to juz chyba końcowka u mnie 🙈 a pozniej przechodzil jakiś gościu i tez sie zmieścic nie mogl a ona do mnie" widzi Pani,bez brzucha a tez sie nie zmiescil"😂😂 pozieszajace ;p
A dzisiaj w lidlu kolejki jak za komuny,ja 2 rzeczy,kasa z pierwszeństwem zamknieta..i czuje jakiejs kobitki wzrok na sobie i slucham,ze otwieraja kase z pierwszeństwem. No i ludzie jak bydlo leci a ta kobieta mowi"prosze tu ciezarna przepuscic,ma tylko dwie rzeczy"i do takoego kolesia-Pan przepusci tu Pania!😂 on zaciesza ze oczywiscie a jeszcze przepuscil 2 inne bo tez " dwie rzeczy maja". No ale milo,chyba sie boją,ze urodze w kolejce 😂😂
A jutro jade do fryzjera o! I jeszcze musze zalatwic umowe i telefon bo pomalu mi sie konczy umowa a po porodzie nie wiem czy ogarne to a pytalam to juz mogę więc zrobie to za wczasu 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2019, 19:50
Arashe, Wik89, blair., Ani0nka, tere-fere, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
Kark udusilabym mojego jakby mi taki numer zrobil..
Niezapominajko najważniejsze,że wszystko jest ok. I masz racje ze w każdej chwili i u kazdej moze cos "wyskoczyc".
A mnie tez nosilo wiec pocwiczylam ;pNiezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Arashe! Gratuluję Córeczki, Marianka piękne imię! Witaj cukiereczku na świecie! Samych pomyślności, pięknego życia i rośnij jak na drożdżach! 💞💞💞
Czekam na kawałek pizzy! 😁Arashe lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Chciałam powiedzieć, że Marianna - nasza kinderniespodzianka sprawiła, że mamy równą grupę na ten moment!
15 dziewczynek
15 chłopcówprzedszkolanka:), Cytrynowy sok, Wik89, Nona, tere-fere, sunshine03, Niezapominajka2, Arashe, Pestkaa lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Wiec będzie do pary! 😍😁
Żadna dziewczynka ani chłopiec sam nie zostanie 😁😁 a ja dziś się narobiłam tak ze szok, tyle się tego pyli, taki jest pierdolik ze niby z wierzchu ogarnelam a zamachałam się jakbym wieżowiec wysprzątana... dziś gładzie i jutro tez mąż kładzie a później szlifowanie tego wiec kurde żniw pyłu będzie masa... ale pocieszam się ze jeszcze niecały tydzień i będzie po remoncie, zostaną tylko wylewki w sypialni bo mamy tu tak nierówno ale to już fachowiec przyjedzie i panele położyć i będzie koniec! Połowa września czyli ponad miesiąc do porodu. W sumie tyle starczy na kupienie dla Alusia rzeczy nie? I czytam Was urywkami ale ja cały czas o Was mysle i pamietam!
Arashe gratulacje ❤️❤️❤️Cytrynowy sok, Wik89, sunshine03, Niezapominajka2, Arashe lubią tę wiadomość
-
Jaka sprawiedliwośc u nas 😀
Mi się jeszcze z dzisiaj akcja przypomniala jak kobieta w kiosku zapytala czy jeszcze daję radę chodzic ,bo taki duży ten brzuszek jak do mnie (bo ja mala ) ;p na dowód i ja jeszcze wrzuce 😂
Ani0nka, Cytrynowy sok, blair., Wik89, Lami, alex0806, OlivkowaMama, Meggs, Nona, Dośka, Kasztanek, Malinowa91, tere-fere, tęczova, Szczęściara, coma, madziorek86, Niezapominajka2, Arashe, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Arashe wrote:
Dobry wieczór, jestem Marianna, spełnienie marzeń o drugiej corci swojej mamusi
Urodziła się o 15z waga 3160 (w usg ka być 3200 czyli dobrze wyliczona). I ma 54 cm. O się siłami natury, choć ciężko było rozbujac skurcze. Ciągle były co 3 lub 4 min. A o 14 wciąż 5 cm rozwarcia. Za to jak dobili worek, który z przodu jeszcze jednak trzymał to szyjka na momencie doszła do 10, 3 skurcze w tym dwa parte i była na świecie
wcześniej był strach jeszcze, bo tętno jej spadło na skurczu, ale znosnie jak się okazało. Na szczęście obyło się bez nacięcia i czuję się znacznie lepiej niż po 1 porodzie, mimo, że ostatnio spałam przedwczoraj.
Arashe, gratulacje! Moja też MariankaArashe lubi tę wiadomość
-
Kurczę przedszkolanko duży ten brzuszek i już taki niziutki🙈jeszcze z 3 tygodnie poczekaj 😁😘
-
Arashe - gratuluje! Cudowna Marianna i przepiekne imie ❤️ no i dobrze obstawilam!
Odpoczywaj, wyprzytulaj i ucaluj od ovuciotek!Arashe lubi tę wiadomość