Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Anionka ja całą ciąże mam taki niski właśnie! z Polką mi opadł miesiąc przed a miałam piłkę a teraz cały czas taka gruszka
plus ja ciągle na nogach to mi wisi nad spojeniem haha
Szczęściara no 2 ciąża,ale wiecie co .. moja koleżanka miała brzuch zrobiony podobnie jak ja i w drugiej ciąży też miała taki ogromny i się zastanawiam czy to nie "wina" mocnych mięśni brzucha. W sumie oby nie bo wtedy ponoć poród trudniejszy
Blair no duża już... a dopiero to ona w brzuchu była..Ani0nka, blair. lubią tę wiadomość
-
Aaaa no widzisz chyba ze taki jest od początku ciąży! To piękna gruszka ❤️
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Ja wam jutro mojego arbuza wstawię, dzisiaj już nie mam sił i nie ogarniam życia. Mąż przyjechał i trochę mnie uspokoił. Myślę że ostatnio to był błąd pomiaru i dlatego takie cyrki. Bo było 1600, po miesiącu 2300 Więc to 700 g w miesiąc! A teraz nagle 2500 po 2.5 tygodnia? Coś mi się wierzyć nie chce. Wiadomo że to waga szacunkowa itd, urodzi się pewnie z inną. Nie ważne jaka mała będzie, byleby zdrowa. O niczym innym nie marzę. Z 2 tygodnie niech koksuje i wychodzi bo matka będzie kłębkiem nerwów. Dzisiaj gdzieś mi przemknęło że szczęśliwa liczba Laury to 8, więc niech 8.09 wychodzi bo mi się ta data podoba
Arashe jeszcze raz gratulacje;) mówiłam że wstydzioszka to dziewczynka na pewno
przedszkolanka:), tere-fere, Arashe lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Arashe wielkie gratulacje !! Trochę się ostatnio pomeczylas ale było warto 😍
Anionka masz super brzuszek i ogólnie całokształt jak z reklamy!
Przedszkolanko u Ciebie tylko brzuch urósł temu 7kgAni0nka, przedszkolanka:), Arashe lubią tę wiadomość
-
Arashe gratulacje raz jeszcze😘 Marianka przesłodka❤
Przedszko, Anionka super brzuszki!😊😘
U mnie test negatyw, wiec @ za rogiem😈😈😈
przedszkolanka:), Arashe lubią tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Arashe, gratuluję 😘 cześć Marianko, ślicznotko!
Arashe lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualnyalex0806 wrote:Ja wam jutro mojego arbuza wstawię, dzisiaj już nie mam sił i nie ogarniam życia. Mąż przyjechał i trochę mnie uspokoił. Myślę że ostatnio to był błąd pomiaru i dlatego takie cyrki. Bo było 1600, po miesiącu 2300 Więc to 700 g w miesiąc! A teraz nagle 2500 po 2.5 tygodnia? Coś mi się wierzyć nie chce. Wiadomo że to waga szacunkowa itd, urodzi się pewnie z inną. Nie ważne jaka mała będzie, byleby zdrowa. O niczym innym nie marzę. Z 2 tygodnie niech koksuje i wychodzi bo matka będzie kłębkiem nerwów. Dzisiaj gdzieś mi przemknęło że szczęśliwa liczba Laury to 8, więc niech 8.09 wychodzi bo mi się ta data podoba
Arashe jeszcze raz gratulacje;) mówiłam że wstydzioszka to dziewczynka na pewnoprzyjmuje się, że to 15%. Przy 2,5 kg to jest 375 g więcej lub mniej. Rozstrzał jest ogromny, bo dziecko może mieć zarówno 2875, jak i 2125g.
Nie stresuj sięalex0806 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kark ale akcja... to się wybrali na wakacje życia, nie ma co ;p
U nas też BYŁO. Po raz pierwszy od X czasu. A jak przyjemnie i cudownie! Ścisk jak u dziewicy ;p Ja nie wiem jak tam to się ma wszystko rozluźnić. Dzisiaj szyjka pozamykana i długa. A mam nie przenosić ciąży więc trzeba coś działaćodstresowałam się, liczę na błąd pomiaru i że mała spokojnie sobie będzie przybierać ile potrzebuje
W końcu siłę i krzepę ma, skoro chce matce każdym kopempołamać żebra!
Czy to normalne że teraz leci mi siara?Nona lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵