Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs, jutro dr W ma dyżur, jutro też będę tam ja i zrobię aferę, jak można nie dokarmiać naszej Meggs!“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
Meggs zamarłam jak przeczytałam o skurczach. Trzymaj się dzielnie zaciskaj nogi. Najważniejsze że szybko zareagowałaś. Teraz zero stresów. A męża po głowie jak on może Ciebie denerwować. Jak chcesz mogę do Ciebie wpaść i mu napukać👋👋💢💫
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Mąż niech sie stara, zaraz rzeczy ma mi podrzucić, bo zostaje do jutra. Dziś caly dzien pod zapisem ktg i kroplówka. Przynieśli mi nawet wege śniadanie 😏 hummus, kalarepa, śliwka , kefir i chleb. Da sie wyzyc 😊 gdyby nie to ze jest mi tak mega mega niewygodnie na tym łózku to byloby calkiem miło. Ale tesknie za domkiem 😔
-
Meggs dasz radę, silna z Ciebie babka
mąż niech donosi jedzonko, ty sobie odpoczywaj i niczym się nie stresuj
Kark, tobie też czasem cycki opadają na wrześniu? ^^ Ja czasem czytam i nie wierzę, normalnie szok ;p
PierwiastkaZuza lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyalex0806 wrote:Meggs dasz radę, silna z Ciebie babka
mąż niech donosi jedzonko, ty sobie odpoczywaj i niczym się nie stresuj
Kark, tobie też czasem cycki opadają na wrześniu? ^^ Ja czasem czytam i nie wierzę, normalnie szok ;p
Trochę to podchodzi pod "dej mam horom curke" 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2019, 09:48
alex0806 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To że jedna napisze coś niestosownego to nie znaczy, że żadna nie jest w porządku.
Meggs trzymaj się dzielnie. Będzie dobrze 😊
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Meggs pomyśl w ten sposób: wszystko podane na tacy, gotowac i sprzatac nie trzeba bo skaczą kolo Ciebie, Wiktor ma opieke całodobowo a Ty możesz spac całą dobe😀
Z tym śniadaniem to super!
sunshine03, alex0806, tęczova lubią tę wiadomość
-
VianEthel2 wrote:To że jedna napisze coś niestosownego to nie znaczy, że żadna nie jest w porządku.
Meggs trzymaj się dzielnie. Będzie dobrze 😊ale dla mnie ta jedna sytuacja jest chora na maksa
czytam tylko dla porodów
Ja już rosołek ugotowany, na drugie mam rolady od mamy i swojskie buraczki zrobięmąż mi cały czas coś podsuwa do jedzenia. Chyba myśli że dzięki temu mała urośnie:)
Przed chwilą oczywiście bawiłam się wózkiem, jeździłam sobie po pokoju ;p i sprawdziłam adaptery do fotelika, montaż itd. Wszystko pasi, można rodzić;p
Po wczorajszymprzestały mnie boleć pachwiny, polecam! Bo prawa tak trwała że nogi podnieść nie mogłam ale jak widać mąż rozmasował;p
Meggs catering pierwsza klasa ;p Ja akurat jedzeniem w szpitalu się nie przejmuje bo w Opolu jest dobre, testowałam już jakieś 6 razyLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
O właśnie, Niezapominajko, fajnie, że poruszyłaś temat tych wartości akcji skurczowej na ktg, o ile to to. Dajcie znać jak to było u Was i jak się sytuacja rozwinęła - szczególnie u rozpakowanych.
U mnie do wczoraj rano były jednocyfrowe, maksymalnie do 20. Wieczorem było cały czas między 30-40. A dzisiaj rano cały czas 40 i dwa razy na jakieś 4 minuty w granicach 60. Ja tam nic nie czuję. Brzuch mam, albo nie mam twardego, nie rozróżniam. Jakie są wartości przy skurczach odczuwalnych?Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Swoją drogą, to jak ci się Alex nie podoba to, co jest pisane na wrześniu to po co tam wchodzisz?
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Co do KTG to jutro mam drugie, ciekawe czy coś się zapisze. Ostatnio miałam takie 2 leciutkie skoki tej linii że nawet nie odczytał tego aparat jako skurcze. A brzuch bolał na okres w trakcie. Teraz już mam pewność że skurcze mam mocniejsze i częstsze. Też mnie ciekawią te odczuwalne wartości. Gdzieś czytałam jak dziewczyny pisały że skurcze zapisywały się po 100 i one tego nie czuły?
Lami A Ty jak się czujesz? :*
Vian nie mówię że mi się nie podoba tylko ta 1 sytuacja jest dziwna...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2019, 10:43
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Vian, my tu do siebie nie odnosimy się wyczuwanym w Twojej wypowiedzi tonem.
alex0806, sunshine03, Niezapominajka2, Magda - mbc, Szczęściara, OlivkowaMama, Słoneczko123, Dośka, Domi_tur, Beti82, blair., przedszkolanka:), tęczova, tęczova, Ani0nka, Cytrynowy sok, Nona lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero