Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
[QU
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 17:05
-
nick nieaktualnyPestkaa wrote:Jeszcze Fiorelka się dziś nam nie odmeldowała... Jak jest kochana?
Nona lubi tę wiadomość
-
Madziorku kochany! Przytulam mocno, jak mi przykro z powodu stresu. Leż, odpoczywaj, odpoczywaj! Dobrze, że Lila cała, zdrowa, wystraszyliście ją tymi nocnymi wycieczkami. Już się teraz nic nie denerwuj 😘
Wiki, tęczova! Udanych i owocnych bzyków!!!
Malinko, kciuki za testowanie!
Słoneczko, kawka i ciacho imieninowe pychotka! Wszystkiego najlepszego 💗 💗
Niezapominajko, kciuki za wszystkie badania, pisz nam co i jak!
Nikodemko, Słoneczko, jak najszybciej teleportujcie się w okolice 20 tygodnia, żebyście mogły czuć ruchy. Kupujcie te detektory i odetchnijcie 😘
Arashe kciuki! Rozpakowujcie się szybciutko i bezboleśnie.
Tu bez zmian, czekam na jutro, dzisiaj lekarz na obchodzie też powiedział, że poczekamy jeszcze kilka dni z rozwiązaniem, zaproponował zmianę na heparynę 2x dziennie po 0,6, bo wtedy do porodu tylko 12 h przerwy od zastrzyku. Tylko jeszcze powiem Wam o mojej akrobatce, że w poniedziałek usłyszałam, że leży dziwacznie, bo to główkowe tylne ułożenie, jest przyklejona kręgosłupem do mojego kręgosłupa, ciekawe czy się obkręci na jutrzejszego USG.
Madzia, to niesamowite, że Juruś już się interesuje takimi interaktywnymi zabawkami. Jak to leci...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2019, 11:26
tęczova, Słoneczko123, Malinowa91 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Kark ja na różyczkę nigdy w życiu nie chorowałam, tylko szczepiona byłam i igg mam 213 😊
Madziorku współczuje stresu! Ale najważniejsze ze wszystko jest dobrze z malutka i szyjka! Ja to jednak ciesze sie z zakazu współzycia. Bo podejrzewam ze moja szyjka to by krwotoku po seksie dostała a ja zawału przy okazji 😊 -
Ja mam naprawde bardzo czesto sesje ciazowe z kobietami po 40stce
To piekne.
Chyba pisalam Wam kiedys o kobiecie, z ktora wspolpracowalam. Ma 44 lata, nie miala wczesniej meza ani dzieci. W wieku 40 lat poznala faceta po przejsciach, ktory ma 3 dorosle corki z poprzedniego malzenstwa, jest juz nawet dziadkiem. Po pol roku wzieli Slub, a chwile pozniej zaszla w ciaze. Pozniej w kolejna i w kolejna... Wyszlo tak, ze Jego starsze corki sa matkami chrzestnymi tych małychWszyscy sie uwielbiaja.
Blair - ja tez nie moge uwierzyc, ze to juz 10 tc, moze w pelni uwierze za tydzien, jak zobacze zdrowego dzidziusia.
Malinowa - Jutro tescik?
Edit: Pisalam to, lezac na mojej super poduszce w ksztalcie C 😎Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2019, 12:00
fiorella82, Pestkaa, Arashe, tęczova, Wik89, Malinowa91, Nona lubią tę wiadomość
-
Madziorek ja to bym padła na zawał!🙆♀ jak dobrze, że sytuacja szybko wyjaśniona i jesteście całe, zdrowe i w pakiecie
Lami a dziś nie ma szans na usg? dopiero jutro? A tak nastrojowo jak się masz?
Każda historia, że się udaje po przejściach daje nadzieję. Ja podziwiam głównie za siłę walki w dążeniu do tego celu, już nieważne ile ma się lat. Na przykładzie chociażby waszych historii nabrałam ogromnej empatii do par starających się o dziecko. Przed wejściem na forum najzwyczajniej w świecie nie miałam świadomości z czym tak naprawdę się ta walka wiąże, mogłam się tylko domyślać, a i tak to co wydawało mi się, że wiem, wyszło na to, że gówno wiemDlatego dla tych, które przeszły tę ciężką drogę i dla tych, które jeszcze są w drodze po szczęście, mega, mega szacun.
Lami lubi tę wiadomość
-
Mnie dzisiaj od rana boli brzuch jak na okres. Ale tak ciągle, jednostajnie. Nie potrafię określić, czy to skurcze czy co... Dobrze, że w sobotę już wizyta. A w przyszłym tygodniu pójdę sobie na ktg do położnej
Pokrzepiające są takie historie ciąż nawet po 40. My chcemy kolejne od razu jak będzie to możliwe, być może uda się po roku od porodu rozpocząć starania. Nie wiem jak wtedy będzie wyglądała sprawa z moim lekarzem, pewnie będę musiała znaleźć innego, ale skoro wiem co zadziałało to będę się tego trzymać. Lamettę z wirusami mam, może wykorzystamDobrze, że to tak wielkie opakowanie
Ja wierzę, że wszystkim nam się uda, bo to forum ma mocWik89 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Madziorek o mamo ja to od razu zawał. Najważniejsze że Lilunia ma się dobrze.
U mnie też dzisiaj pocieklo po nogach od razu myśl że to wody😲😲 na szczęście tylko śluz.. My to mamy się z tymi schizami.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )