Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale najwazniejszy jest maly aby byl zdrowy i caly. Nie wybaczylabym sobie gdyby mial jakiś defekt przez moje usilne sn po cc. Jak dla mnie moze miec nawet 6 kg.
Troche pochlipalam w aucie bo sie nastawilam acpoten popukalam sie po glowie bo dziecko cale zdrowe, rosnie a ja becze..Nona, przedszkolanka:), madziorek86, tere-fere lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Monia faktycznie przypakował,ale raptem 300g wiecej niż Olek(plus tydzień Ty do tylu). Stawiam,źe 4kg.to max
Szyjka faktycznie meeeeega długa jak na ten wiek ciąży ;o a bierzesz coś? Luteina,magnez? Może jeszcze sie coś zmieni
Arashe super,że malutka grzeczniutkapierwsza noc za Wami. A jak starsza przyjęła siostre?
Wstydzila się do mnie podejść, wtulona w tatę, w końcu mówię " nie chcesz się przytulić do mamy?" przyszła i już było lepiej, zaczęła oglądać mała i przytulać się do główki, wymienila, że ma oczka, i buzke itdnie chciała się potem odkleic, i wciąż chce popatrzeć na dzidziusia
ciężko jej być cicho, ale to zrozumiałe
ale! Jak tata wziął dzidzie to była zazdrosna i kazała oddać dzidzie mamie
i sama kazała mu siebie przytulić
mąż zaskoczony, bo zawsze to mama i Mama
Wik89, tere-fere, przedszkolanka:), tęczova, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:a masz skurcze bh? Może odstaw magnez?
Malinowa91 lubi tę wiadomość
-
Dokladnie, Monia, jeszcze kupa czasu do terminu! Tyle dziewczyn nastawia się na naturalny poród, a nagle wychodzi cesarka. Nie nastawiaj się, że już nie masz szans! Trzeba spokojnie poczekać! Synusiowi niczego nie brakuje w Twoim brzuszku 😊 Może próbuj później tych herbatek z liści malin?
Arashe, fantastycznie, że jesteście w domu i że malutka spokojna. Jak zbierzesz siły, to napisz nam więcej o niej 😊 Tulimy naszą kinderniespodziankę 💞
My śpimy pod jedną kołdrą. Zawsze pod taką 160x200 i na jednej połówce. Jak byłam przed połową ciąży to zaczęłam kołdrę zabierać i mój przyprowadził kochanice - drugą kołdrę. Przez tydzień super, a później ja w ryk, bo się nie przytulamy i śpimy osobno. Więc weszła jedną kołdra 220x200 i jest ok 😁Wik89, Cytrynowy sok, Arashe lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
O kurcze, ale Was sobie podzieliła między siebie i siostrzyczkę 😁 Za chwilkę się wyrówna, jest zszokowana nową sytuacją.
Buziaki dla małej Krysi również oczywiście 😘Arashe lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Stolarz droższy niż IKEA. Ale lepszy. Mam wszystko na wymiar, jak Nona, bo przyjaciel jest stolarzem, a nawet "po znajomości" się kompletnie nie opłaca. Ale mam jak chce, wszystkie wymiary dobre, dopasowane wysokości.
Pestkaa, Nona, Lami, tere-fere lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko skończyłam karierę fotomodelingu na forum 😥 zdjęcia z wrocka mnie trochę podłamały🤦♀... ale! szczęśliwie urodzę, ogarnę się i wkleję jakieś foto z dzieciem na spacerze
obiecuję
U nas kołdra 200x220 to jeden z najlepszych zakupów mieszkaniowych, także my #teamjednakołdra
Ja też uwielbiam meble na wymiar. U na taki gabaryt co podałaś lekko licząc 2-3 tys w górę. Cenę różnicują baaardzo materiały. Korpus to wiadomo zwykła płyta, zależy z czego drzwi (płyta laminowana, lakier, akryl, szkło, lustro) i wnętrze, jakie bajery. Jeśli Ci w zupełności wystarczy rozwiązanie szafy z Ikei to bierz, bo u stolarza na pewno nie będzie taniejtere-fere lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKark taniej, ani szybciej niż z Ikei nie dostaniesz nigdzie niestety.
Co do wysokości półek, to wyposażenie wewnętrzne szafy pax się wybiera pod siebie w ikei, więc nie widzę problemu, żeby dobrać sobie wszystko w środku, jak się chce.tere-fere, Annie80 lubią tę wiadomość