Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs nic nie pisze ale mysle o Tobie caly czas.Trzymajcie sie kochani
-
Witam.
Biegająca chyba rozumiem Twoja frustrację u mnie co prawda z wizytą i nie ma problemu mogłabym chodzić często ale mam wrażenie że mój gin ociaga się ze wszystkimi. Nie miałam mierzonej szyjki ani robionej cytologii. Jestem trochę zła bo zostały tylko dwie wizyty i wchodzę w 3 trymestr.. Nie chce też jak głupia i wszystko mówić😕😕
Jeszcze młody dzisiaj słabo kopie. Całą noc nic dopiero teraz ale delikatnie gdzie już kopie bardzo mocno😢
To się pożaliłam trochę 😪😪Cytrynowy sok, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Zapomniałam z tego wszystkiego napisać że witam się w 22 tyg😲😲
Meggs trzymaj się dzielnie. Nie myśl o tym Ty i Wikuś wytrzymacie znacznie dłużej. Trzymam za Was kciuki.
Lami ale super jutro będzie już Nasza Ninka🤩🤩 odpoczywaj regeneruj się porządnie się wyśpij😉😉
Arashe super że już jesteście w czwórkę. Też jestem ciekawa reakcji córeczki. Też głaska,całuję,bada dzidzie. Trosze boję się że mąż nie poradzi sobie sam bo ona też tylko mama😕😕 ale nie myślę o tym jeszcze daleko do tego dnia..Dośka, tere-fere, blair. lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Wpadłam znowu,bo patrzę 28.08 a od tygodnia o tej dacie myślalam i widzę,źe mnie ubiegły 😀
Blair Kochana a ja życzę Ci szczescia ,zdrówka przede wszystkim i spełnienia marzeń !!😚
Meggs biedna..faktycznie kawka to dobry pomysł i dobra pizza! Wiem,że ciezko bo to widzisz ale nie myśl o tych rzeczach. Wiktorek jest już w bezpieczniejszej sytuacji,waga też juź ładna a sama wiesz że 500g a 1 kg.to ogromna roznica. Sily kochana ;*
Kark,Sunshine ja tam ogólnie się ciesze,ze coś sie w koncu dzieje bo ile mozna byc na nogach i nic,ale mnie dzisiaj zdziwilo ;o coś czuje,ze odstawie za tydzien lutke, w weekend magnez i szybciej pojdzie ;o
Szczesciaro a wczoraj jeszcze pisalaś ze polowa 🙈 ale ucieka!blair., Szczęściara lubią tę wiadomość
-
Meggs, kochana mogłaś tak zareagować na sterydy, które pewnie dostałaś na rozwój płuc. Tu babka ze mną na sali najpierw miała z 3 dni wypieki i cały czas mówiła, że jej ciśnienie skacze, a po tych trzech dniach kolejne trzy co chwilę przysypiała. Wiem, że to nie buduje, kiedy człowiek jest pośród takich wiadomości, ale poradzicie sobie z Wiktorkiem! Mocno Was ściskamy! 🤗🤗🤗Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Przedszkolanko no ucieka ucieka a ja się ociagam😂😂 wyprawki oprócz kartonu ciuszków dla młodego nic nie mam nawet imienia😂😂 to jest walka z wiatrakami js moie imię a mój kręci nosem🙊😕
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Meggs trzymaj się dzielnie ;* na pewno wszystko jest pod kontrolą, leki tak na Ciebie wpływają i dlatego się tak czujesz. Ale to znaczy że działają. Trzymam mocno kciuki za was ;*
Blair wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń
Ja przed chwilą wstałam po dospaniu. Też z sikaniem w nocy masakra, z przekręcaniem i wstawaniem jeszcze gorzej. Ale już niedługo;) nie brałam tego magnezu regularnie ostatnio bo się zastanawiałam czy nie wycisza skurczy brzucha, a teraz przez to znowu łapią mnie skurcze łydek ;/blair. lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Blair kochanie Wszystkiego co najlepsze
Pij ,pij bedziesz łatwiejsza haha
blair. lubi tę wiadomość
-
Blair, wszystkiego najlepszego!
Ja wczoraj miałam słaby dzień, bo w ogóle nie czułam małej, a do tej pory czułam ruchy bardzo intensywnie. I nic nie pomagało - poszłam na spacer, wzięłam prysznic, napiłam się soku i nic. Cały wieczór leżałam na wznak i trzymałam się za brzuch i czułam tylko jakieś przepychanie - ani jednego kopniaka. Już byłam gotowa jechać na izbę, bo chciało mi się płakać, ale wytrzymałam do rana i dziś na szczęście wszystko wróciło do normy.
Niech już będzie listopad.
Dziś ma przyjść moja dostawka Next2Me Magic ❤️ Nie wiem czy się powstrzymam i jej nie złożę
Mam dwa pytania - jakie macie wózki i skąd macie (o ile macie) te kokony? Wiem, że Kijanka ma super kokon, ale to musiałabym sprzedać nerkę żeby kupować z Mamaville.blair. lubi tę wiadomość
-
Meggs obys juz wkrotce lepiej sie poczula! Bo Wikus to na pewno z kazda chwila lepiej sobie radzi! Trzymajcie sie😘
Blair, wszystkiego najlepszego
Ja sie czuje smutno jako bezdzietna i w ogole nie mam ochoty na weekendowa wizyte tesciow i wspolne swietowanie urodzin teściowej 😅. Bede akurat w szczycie pms
Mam dosc tych roznych rodzinnych okazji, na ktorych albo musze ciagle sie usmiechac i udawac ze u mnie wszystko zajebiscie, a jesli tego nie robie, to od razu tlumaczyc sie „co sie stalo”, czemu mam zly nastroj, albo sluchac dobrych rad jak to jestem przepracowana i musze to zmienić.
Szczesciaro gratki!😘
Lami to juz tuz tuz!
Nikodemko na ktora wizyta?
Szczęściara, blair. lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023