Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex - ja niestety nadal pracuje przy kompie -_- Nie wygrzebie sie z zaleglosci do polowy wrzesnia, juz to widze... Wczoraj usiadlam do obrobki wesela i co pol godziny musialam na chwile sie polozyc, bo bylo mi goraco, niedobrze albo leciala mi glowa.
Juz nie moge sie doczekac czasu kiedy nic a nic nie bede miala na glowie i bede sobie bezkarnie leniuchowac -
Aaaa to dziwne Biegająca, może lekarka zapomniała że badań nie zleciła?
Podejście lekarzy na NFZ jest masakryczne ;/
Nikodemko to też się jeszcze namęczysz ;/ Ja przy kompie to 5 tygodni na leżąco pracowałam. Stolik do łóżka, papiery porozkładane i jechane. Ale mdłości i senność właśnie nie pomagały. Czasem przysypiałam i budził mnie telefon od klientaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex - nawet nie wiesz jak by mi to ulatwilo prace... Tylko ja mam stacjonarny komputer z ciezkim monitorem, juz kombinowalismy czy nie daloby sie zrobic jakies wersji lozkowej, ale nie ma szans
Ogolnie od samego poczatku najgorzej czuje sie jak dlugo siedze. Te plamienia, po ktorych lezalam w szpitalu tez pojawily sie po calym dniu pracy przy komputerze. Ale nie mam wyjscia... sesje oplacone, terminy z umow gonią, musze to skonczyc.
-
Blair wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich marzeń
Meggs jestem z Wami myślami i mocno trzymam kciuki żebyście byków 2paku jak najdłużej
Nikodemko kotek boski
Ja wrzucam upgrade brzucha już tylko 38 dni do godziny zero niby
coma, tęczova, Szczęściara, blair., Nikodemka, OlivkowaMama, alex0806, Cytrynowy sok, Wik89, Biegającą-mama, Pestkaa, Dośka, Niezapominajka2, tere-fere, Domi_tur, Kijanka, Ani0nka, Arashe, przedszkolanka:), madziorek86, Beti82, Lami, Słoneczko123, Nona, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKozgo wow! Tam jeszcze szesciopak na bokach sie przebija
nieźle!
Alex ja man syndrom wicia gniazda i wczoraj mialam sprzatanie w szafach, a potem umierałam że zmęczenia. Natomiast dzisiaj myłam okna, bo w weekend wpadają do mnie koleżanki na baby shower i wstyd, że przez szybę nic nie widać 😅
Na obiad nie mam pomysłu zupełnie przez to, że tak jest gorąco 🤷 i albo zaraz pójdę do sklepu po pierogi z serem albo dzisiaj na obiad będą kanapki, bo nie mam siły w ten upał stać przy garach 😁
Niby mam obiad z wczoraj wege burrito, ale nie chce mi się dzisiaj jeść tego samego, co wczoraj, więc farsz chyba zamrożę.
A co u Was na obiad? 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2019, 12:21
-
Haha dzięki dziewczyny mam wrażenie ze to jakaś magia lustra bo dziś ważyłam się i na plusie 13kg i czuje jakby brzuch był ogromny ale to kwestia samopoczucia pewnie bardziej.
Walizkę powinnam pakować bo przy pierwszym wody odeszły 3 tyg przed terminem ale przez te upały nic mi się nie chce w przyszłym tyg mam tydzień lekarzy i wizyt zobaczymy co tam w brzuszku się dzieje a w tym mam wyjścia z koleżankami dziś i jutro bo kto wie kiedy kolejny raz będę miała taka możliwość haha -
Ja dzisiaj robię spagetti, bo mam swojskie pomidory w ilościach hurtowych prawie
I sos super wyjdzie z takich malinóweczek
Kozgo, jak masz siły i możliwości na wyjście to jak najbardziej!Ja z chęcią bym się z koleżankami spotkała, ale 2 z nich są świeżo po porodach i odpada. Na dodatek taki upał że dzisiaj nawet do sklepu nie poszłam.
Moja klucha od rana dzisiaj buszuje. Teraz ma od 5 minut czkawkę. Wcześniej rozpychała się intensywnie. Miałam sprzątać, ale brzuch twardy jak kamień i czekam, aż przejdzie. Chciałam w kuchni szafki poogarniać...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Biegającą-mama wrote:Alex ale ja już nie będę mieć żadnej wizyty do porodu 😂 Wiec już żadnych badań, wyników nikt mi neo zleci, Pozostaje czekać na akcje skurczowe
Wszystkie badanie itp zlecane były jak należytere-fere, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Blair wszystkiego najlepszego, przede wszystkim zdrowia i spełnienia tego największego marzenia!
Meggs bądź silna dla dzidziusia, wiem, że powikłania i nagle zakończenia ciąż dookoła nie dodają otuchy, ale musisz wierzyć, że Wam się uda, my wierzymy
Dziś mała jest dziennym ssakiem, ale może i dobrze, bo mi eksploduja cycki od tego mleka i gdzie ten mały brzuszek ma to pomieścić...
I w nocy odpadł kikut i już nie trzeba się tak piescic z tym
Kozgo Kanta być ciążowa modelka
Lami kciuki za Was by o wszystko dobrze i nie było przeszkód żadnychblair., tere-fere, Pestkaa, Lami lubią tę wiadomość