Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
[QUOT
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 17:09
-
blair. wrote:Beti dzięki za informacje, właśnie planowałam w diagnostyce bo mi otwarli blisko, ale to może jeszcze się zorientuję gdzie co i jak
-
Lami GRATULACJE
czekamy na fotke
Lami lubi tę wiadomość
-
Aaaaaaa Ninka jest na świecie! Cześć kobietko 😘 wyściskałabym, wyprzytulała i wycałowała ☺ Lami, gratuluję 😘😘😘
Lami lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 21:59
alex0806, Kijanka, Niezapominajka2, OlivkowaMama, Beti82, Magda - mbc, sunshine03, tęczova, Cytrynowy sok, Pestkaa, Szczęściara, Meggs, Arashe, tere-fere, Nikodemka, Domi_tur, Dośka, madziorek86, przedszkolanka:), Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Al
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 17:20
-
nick nieaktualnyNiezapominajka2 wrote:Blair świetnie 😃😃😃
Dziewczyny, Paxa w Ikei wezmę normalnie z półki w magazynie, czy trzeba personalizować i czekać na odbiór? Taki model znaleziony na stronie, nie chce tam nic zmieniać.w wawie w jankach mają drugi magazyn i czasem trzeba podjechać do tego drugiego magazynu po część rzeczy, ale od ręki wszystko raczej jest.
Możesz sprawdzić na stronie internetowej czy poszczególne elementy są na stanie w sklepieNiezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beti82 wrote:Alex powiedz mi czy oprócz Leiden i Pai masz cos jeszcze zdiagnozowane ? W sensie krwi .Białka zle albo zespol antyfosfo.? Bo wiem ,ze zaszlas z heparyną od owu
białka i zespol antyfosfolipidowy na szczęście ok. Heparynę od owu sama sobie zapodałam po historii naszej dr Magdy
I dopiero na wizycie się przyznałam lekarzowi że tak brałam to powiedział że dobrze. On chyba się nie spodziewał że tak szybko zajde po 2 poronieniu i nie dawał wcześniej zaleceń, monit mnie ominął przez święta i sama zdecydowałam
Lami, a Ninka miała być niewielka;) 3300 to piękna wagaBeti82, Lami lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Bl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 17:20
-
[QUO
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 17:21
-
Beti82 wrote:A wczesniej bralas encorton ? czy to byl pierwszy cykl?
Beti82 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵