Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to w ogóle przez te upały teraz herbaty nie piję
dzisiaj to nawet kawy nie tknęłam, tylko woda. I to hektolitrami
Sun właśnie to sprawdziłammoja koleżanka chyba zbyt mocno chce już urodzić że o tej pełni mi napisała ;p Ja tam mogę do 14 poczekać, chociaż serio mi się 8 września podoba
najważniejsze żeby mała zdrowo przybrała na wadze. Jeśli w sobotę coś będzie nie tak to czeka mnie końcówka ciąży w szpitalu ;( staram się o tym nie myśleć ale chyba powinnam spakować trzecią torbę w razie W? Na pobyt na patologii? Sama nie wiem. Oby to odeszło w zapomnienie po sobotniej wizycie
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Morska wrote:Podobno te 9 jest ok. Ale metyle mam brać cały czas. Ja biorę b6, b12 i kwas foliowy
A Aptt jakie masz? -
blair. wrote:Koordynator i lekarz milczą. Już do nich nie dzwonię, ale napisałam długiego maila do kliniki, to chyba przez Warszawę idzie. No i umówiłam się na środę do innej lekarki w ich klinice, zobaczę co powie i czy nas przejmie i będą konkrety.
Niezapominajko, cały czas wymijająco, cześć badań krwi ma być na czczo więc już nic nie zrobię.
Beti to w trakcie by się okazało, jak wszystko ok to byłaby tylko diagnostyczna, a gdyby coś było do usunięcia to byłby zabieg. Powiedz mi czy ty badalas te białka c i S? Od poniedziałku nie biorę acardu, mogę jutro zbadać czy będzie niewiarygodne?
Ja acardu nie bralam od momentu poronienia.CHyba tydzien trzeba czekac po odstawieniu ,ale nie jestem pewna
Wiec u mnie Białka ,d-dimery ok.Nie wiem czy sie cieszyc bo ogolnie nie ma sie do czego doczepic.CHyba nie w tej krwi problem.Tylko dosyc niski czas krzepniecia .ALe wydaje mi sie,ze na podstawie tylko tego zaden lekarz mi nie zleci heparyny 0,6
a no i o te białka warto popytac bo np w szpitalu nie dosyc ,ze taniej to za 2 dni wyniki ,A diagnostyka ma wpisane u mnie na ktores czas oczekiwania 30 dni !!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2019, 13:54
-
No i dostalam dzisiaj zalecenia od znajomej klientki pielegniarki ,zeby pic duzo wody skoro mam problem z tą krwią ,ze chyba za gesta jest.No nic sprobuje sie zmusic i pic wiecej
-
[QUO
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 17:08
-
My po, po 12.30 malutka opusla brzuszek. Egzamin na maksa, 3300, 55 cm.
coma, Dośka, alex0806, Nikodemka, Szczęściara, blair., tere-fere, Pestkaa, OlivkowaMama, sunshine03, Beti82, PierwiastkaZuza, Magda - mbc, tęczova, Niezapominajka2, Kijanka, Cytrynowy sok, Ani0nka, miśka, Domi_tur, XxMoniaXx, Meggs, Arashe, Wik89, Rodzynka, Kasztanek, madziorek86, Nona, Malinowa91, fiorella82, przedszkolanka:), Biegającą-mama lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
A wskaźnik HOMA jaki masz?
Pytam, bo ta cała dr Jerzak do której chodziłam nie odpuściłaby mi takiego wyniku cukru na czczo. Mi wskaźnik wyszedł 1,8 (Glukoza 95 mg/dl, insulina 7,84 mU/l) i kazała mi wprowadzić dietę, zacząć ćwiczyć i wrócić za 3 miesiące.
Lami, gratulacje! Jak się czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2019, 14:17
Lami lubi tę wiadomość