Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti - u mnie przed histero byly aktualne wszystkie badania, ktore robilam przed hsg.
Beti82 lubi tę wiadomość
-
Lami wszystkiego dobrego dla Sas i wielkie gratulacje! Doczekałas się swojej Ninki
odpoczywaj ile dzidzia da
angazuj tatusia
Nikodemko cieszę się, że uspokoilas się po wizycie, pamiętaj, że obiecalas do genetycznegocieszę się, że dzidzia zdrowa!
Niezapominajko niby można, ale tesciom się nie udało, bo ciągle czegoś nie było, aż w końcu złożyli zamówienie, na które musieli czekać ponad tydzień, z dowozem do domu.Nikodemka, Lami lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 15:20
alex0806, Szczęściara, OlivkowaMama, sunshine03, blair., Arashe, Kijanka, Pestkaa, Cytrynowy sok, madziorek86, Dośka, XxMoniaXx, tęczova, Ani0nka, przedszkolanka:), Lami lubią tę wiadomość
❤💙❤💙 -
My nadal w dwupaku, walczymy. Ja czuje sie całkiem nieźle, chyba organizm zaadaptował sie do tego syfu. Ale dziś sporo napięć i twardnień brzucha mimo tokolizy. Już panikowałam że urodzę. Szyjka jednak bez zmian. Długa na 2.5 cm i szczelnie zamknieta, wiec ponoć nie rodze. Wiki nie ułatwia bo kopie po brzuchu i tych pelotach od ktg jak szalony.
madziorek86, tere-fere, Ani0nka, Lami lubią tę wiadomość
-
Nina całuje wszystkie ciocie. Jest idealna 💞💞💞
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2019, 14:54
alex0806, Magda - mbc, tere-fere, Nikodemka, miśka, OlivkowaMama, sunshine03, blair., Szczęściara, Niezapominajka2, Arashe, Kijanka, Kasztanek, Domi_tur, Pestkaa, coma, Cytrynowy sok, madziorek86, Nona, Dośka, Wik89, XxMoniaXx, Beti82, Meggs, Malinowa91, tęczova, fiorella82, Ani0nka, Słoneczko123, przedszkolanka:), Biegającą-mama, Martek&M lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Kark, i co jedziesz do szpitala? Czy najpierw randka z mężem i rodzisz jutro?
Kurcze, miałyśmy razem rodzić, a tutaj się Julianowi spieszy
Waga super, mam nadzieję że moja do takiej dobije!
Pociesza mnie Ninka, że miała być mniejsza a tutaj 3300
Meggs, odpoczywaj i się nie stresuj! Nie urodzisz przed terminem, spokojnieWikuś po prostu chce, żeby mama na wolnych obrotach spędziła końcówkę ciąży
Lami, jaka cudowna!Pucie ma!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2019, 15:23
Lami lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
O Boziu, Boziu!!! Co za cudenko 😍 Masz racje, jest idealna! Witaj na swiecie Nineczko! Obysmy kiedys mogly Cie wysciskac na zywo
Meggs - bo wy bedziecie w dwupaku jeszcze dlugo! Ciesze sie, ze lepiej sie czujesz. I, ze Wikus taki silny!Lami lubi tę wiadomość