Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
blair. wrote:Beti, w Invimedzie chcą:
VDRL
Anty-HIV-1,2
HBs Ag
AntyHBC IgM
AntyHCV-Ab
Grupa krwi
Cytologia
Posiew z kanału szyjki macicy (tlenowy i beztlenowy)
Badania niezbędne do wykonania znieczulenia:
Morfologia krwi
APTT
Sód
Potas
Glukoza
I robią w znieczuleniu ogólnym, na szczęście nie będę świadoma co tam się będzie działo
O kurde szkoda nie podoba mi sie to.
Wiec u mnie pewnie przez to odpadnie mozliwosc histero prywatnie.Nie chce 2 znieczulen ogolnym w tak krotkim czasie ☹ -
Lami, gratulacje! Piękna kobieta z tej Twojej córci.
Kark, Ty masz termin później ode mnie, umnie wszytko pozamykane i akcji ani widu ani słychu. Powodzenia, pięknego porodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2019, 16:30
Lami lubi tę wiadomość
-
Ja leżę, mogę trochę ruszać lewa nogą, prawa dalej dętka. Od momentu wejścia do wyjechania z sali operacyjnej minęło ledwo 40 min. Ile osób taka operację wykonuje jest nie do pojęcia. Chciałam podziękować wszystkim, a nagle zostałam tylko z panią położna i anastazjolog. Ból dopiero pewnie nadejdzie, ale samo przygotowanie i cięcie nie było ani w 1% bolesne czy nieprzyjemne. Mała była bardzo wysoko i musieli ją kilka razy wyciskać, wtedy położna trzymała mnie za głowę, bo po prostu skakałam.
Jak zobaczyłam małą kosmitkę po tym jak tylko wyciągnęli ja z brzucha, bo lekarz podniósł mi ją nad kotarę, to powiedziałam tylko "ojej". A później doktor anastazjolog przywiozła mi ją na buziaki i była najbardziej miękka "rzeczą" jaką kiedykolwiek dotknęłam.
Trochę się że mnie ponabijali, że w 30 stopniach przyszłam w pończochach, powiedzialam, że chciałam zrobić wrażenie.
Kazałam z małą wyjechać na korytarz, bo to trochę tortura, że dzieciątko jest przed tobą a ty nie możesz odchylić głowy żeby ją oglądać. Więc wysyłają mi tylko na mesengera zdjęcia a mi płyną łzy.tere-fere, Nikodemka, Cytrynowy sok, OlivkowaMama, Pestkaa, blair., Kijanka, Niezapominajka2, madziorek86, Kasztanek, Dośka, Nona, Arashe lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami, przepiekne emocje ❤️ Zaraz bedziesz tulic ja, taka mieciutka, w ramionach dzien w dzien.
Lami lubi tę wiadomość
-
Lami kochana masz rację ból dopiero przyjdzie jak przestanie działać morfina ale nie krempuj się proś o leki przeciwbólowe. Córeczka wynagrodzi Ci ten ból i szybko o nim zapomnisz.. Przed Wami piękne chwilę. I proś męża o pomoc nawet przy najmniejszych czynnościach.
Lami lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Domi_tur wrote:Ninka, Szymon trochę rozdarty ale składa kandydaturę na męża 😂😍
Nikodemko, 11 tydzień 😱
Magda, Jerzyk ma już 2 miesiące, 2 tygodnie? 😱 Chyba mi się przysnęło na kilka tygodni 😂
Kark, co tu się wyrabia😱
2 miesiące, 2 tygodnie i 6kg 😂Lami lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Lami wrote:Ja leżę, mogę trochę ruszać lewa nogą, prawa dalej dętka. Od momentu wejścia do wyjechania z sali operacyjnej minęło ledwo 40 min. Ile osób taka operację wykonuje jest nie do pojęcia. Chciałam podziękować wszystkim, a nagle zostałam tylko z panią położna i anastazjolog. Ból dopiero pewnie nadejdzie, ale samo przygotowanie i cięcie nie było ani w 1% bolesne czy nieprzyjemne. Mała była bardzo wysoko i musieli ją kilka razy wyciskać, wtedy położna trzymała mnie za głowę, bo po prostu skakałam.
Jak zobaczyłam małą kosmitkę po tym jak tylko wyciągnęli ja z brzucha, bo lekarz podniósł mi ją nad kotarę, to powiedziałam tylko "ojej". A później doktor anastazjolog przywiozła mi ją na buziaki i była najbardziej miękka "rzeczą" jaką kiedykolwiek dotknęłam.
Trochę się że mnie ponabijali, że w 30 stopniach przyszłam w pończochach, powiedzialam, że chciałam zrobić wrażenie.
Kazałam z małą wyjechać na korytarz, bo to trochę tortura, że dzieciątko jest przed tobą a ty nie możesz odchylić głowy żeby ją oglądać. Więc wysyłają mi tylko na mesengera zdjęcia a mi płyną łzy.
Jutro po pionizacji i badankach dostaniesz ją już tylko dla siebie 😍Lami lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Lami może jeszcze dzisiaj ją dostaniesz
nie wiem jak to u was w szpitalu, ale w Opolu ponoć po 3 h dziecko się dostaje na salę jak jest z mamą i maluchem ok
no chyba, że jest to noc, wtedy pewnie rano
Zapomniałam że jeszcze Zuzia ma termin przede mnąwięc teraz Kark, a później ja i Zuzia
U mnie w sobotę też bylo wszystko pozamykane, ciekawe czy coś się zmieniło. Jeszcze tylko jutro wytrzymać i w sobotę na 10 mam kontrolę.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Lami moje najszczersze gratulacje! Sama rozkosz!😘😘😘
Nikodemko Ty panikarooooo!!! Tak czulam, ze u Ciebie bedzie wszystko dobrze😊
Kark to juz tuz, tuz!😁 kolejne szczęście ❤
Blair kciuksy za jutrzejsza histero.. daj znac co i jak😘
blair., Lami lubią tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
alex0806 wrote:Lami może jeszcze dzisiaj ją dostaniesz
nie wiem jak to u was w szpitalu, ale w Opolu ponoć po 3 h dziecko się dostaje na salę jak jest z mamą i maluchem ok
no chyba, że jest to noc, wtedy pewnie rano
Zapomniałam że jeszcze Zuzia ma termin przede mnąwięc teraz Kark, a później ja i Zuzia
U mnie w sobotę też bylo wszystko pozamykane, ciekawe czy coś się zmieniło. Jeszcze tylko jutro wytrzymać i w sobotę na 10 mam kontrolę.
u nas na Klinikach po cc na nastepny dzien - po pionizacji, po sn po kilku godzinach💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Pestkaa wrote:O łał! już przypakował na 6 kg?💪😃 A ubranka 62 jeszcze na luzie wchodzą?
Z hmu nawet 56a z zary niektóre ma 68 niektóre 62. Ogólnie 62 jest teraz na niego okej z każdej firmy, bo albo dopasowane albo ciut za duże
Pestkaa lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:u nas na Klinikach po cc na nastepny dzien - po pionizacji, po sn po kilku godzinachLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵