Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
alex0806 wrote:Trochę lipa, ja bym nie wytrzymała tyle nie widząc dziecka. Tu po sn od razu dostajesz dziecko na 2-2.5 h A dopiero później mierzą, ważą itd. I wszystko w obecności rodzica.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
rzepakowepole wrote:Po sn dziecko dopiero po kilku godzinach? Na Kamieńskiego od samego porodu małej nie było ze mną może kwadrans, tylko na to pierwsze badanie po mierzeniu i ważeniu ja zabrali. Potem jak coś chcieli to zawsze z nią szłam.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Lami aaaa😍😍😍😍przesłodka i duża dziewczynka z Ninki! Tulcie sie i cieszcie sobą 🤗😍
Kark o mamo,ja coś czuję,że ta noc będzie Wasza bo bardzo mi przypomina sytuację sprzed 4 lat ;p
Blair wspaniale,że jednak uda sie jutro być już po wszystkim 🤗😍 trzymam mocno kciuki!
Szczęsciara mniam,dzieki za przepis!
Rodzynka tak bywają takie bóle,ja bóle @ miewam w kazdym miesiącu/trymestrze.
Magda ale Jerzyk już duźy! Nawet 68 już macie?;o
Monia Ty to widzę jak i ja ciągle sprzatasz,gotujesz i cos robisz😂😂
Co do libido to u mnie jak pisałam ;p
Po porodzie Polę mialam cały czas przy sobie 🤗
Meggs super,źe nic sie nie skraca i jest pozamykane. I oby tak dalej!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2019, 19:36
blair., Lami lubią tę wiadomość
-
Kark, aaaaaaaaaaa! Ledwo puściłam kciuki za Lami, a już zaczynam trzymać za Ciebie 😍
Blair, zazdroszczę Ci tego histero jutro! Jakoś mocno wierzę w ich cudowną mocWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2019, 19:50
blair., Lami lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
przedszkolanka:) wrote:Aaa Teczova gratuluje pięknego pęcherzyka i sie pytam-co Ty tu jeszcze robisz???
dziś odpędzam się od męża, już się wczoraj do mnie dobrał 🙈
przedszkolanka:), Pestkaa, blair., Magda - mbc, Nona lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Kark - az mi serce zalomotalo
trzymam kciuki! To zdecydowanie najbardziej ekscytujaca randka w zyciu
Teczova - nie pisz mi tu nic o dobieraniu! Ostatnio sama czuje sie jak niewyzyty facetPrzy takim pecherzyku musi sie udac!
tęczova lubi tę wiadomość
-
Kark ja mam ph moczu 7.5, to źle? Sączą mi się wody czy coś?
Też pewnie z emocji mam po nocy ;p chyba że mąż się skusi na seks i mnie uśpi ;p
U nas burza, ledwo do sklepu poszliśmy to zmokłam okropnie. Ale przynajmniej jest czym oddychać
A ja nawet nie wiedziałam że po CC nie można podnosić głowy. Czemu?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Kark ja mam ph moczu 7.5, to źle? Sączą mi się wody czy coś?
Też pewnie z emocji mam po nocy ;p chyba że mąż się skusi na seks i mnie uśpi ;p
U nas burza, ledwo do sklepu poszliśmy to zmokłam okropnie. Ale przynajmniej jest czym oddychać
A ja nawet nie wiedziałam że po CC nie można podnosić głowy. Czemu?
Z powodu znieczulenia, ale ja się na tym nie znam więc Ci fachowo nie odpowiem niestety.
Ale tak miałam jak mi zakładali szew i po cc. Czyli po zzo nie podnosi się głowy. Nie wiem jak jest po ogólnym, ale pewnie podobnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2019, 20:43
💙11.06.2019
💙 05.08.2021