Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nikodemko, podczytuję cały czas, ale jakoś nie mam ochoty się udzielać. Mam trudny czas, w szczególności w pracy (w kilka dni ją znienawidziłam). Mam niekontrolowane napady płaczu i coraz gorsze samopoczucie. Przychodzę z pracy, jem, śpię, jem i znowu śpię. Rano bywa różnie raz dobrze, raz gorzej.. Wrócę tu, ale na pewno nie w tym tygodniu.
Lami - masz przepiękną córeczkę! 😍 Zdrówka dla małej Ninki 😊
Kark - coś czuje, że szybko pojdzie ☺ Buziaki 😘 -
nick nieaktualny
-
Kark to w ogóle pisze w stylu "dziewczyny kolor body biały czy zielony? Promo jest". Total luz 😀 ale zazdro ,że mozesz mieć telefon ze sobą!
A mnie coś boli w klatce/przełyku..jakby coś tam stało a jak mały kopie w zebra to aż cofa.. nie fajne to cośWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2019, 22:40
-
nick nieaktualnyKurcze ja mam dylemat, czy jechać za tydzień na wesele 3h od domu.
Do tej pory mowilam, ze nie jadę i mąż miał jechać sam, ale dobrze się czuję, a na poród pewnie jeszcze poczekam i teraz sama nie wiem 🤷
Chętnie bym pojechała zamiast siedzieć samej w domu, szczegolnie, ze ma być masa znajomych, ale wizja porodu w razie w nie tam, gdzie wybrałam mnie przeraza 😅
W sumie dopiero za tydzień w poniedziałek będzie "donoszenie", wiec do terminu jeszcze 3 tygodnie ponad w weekend będą 🤔🤔🤔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Poród live normalnie
W przerwie między rzucaniem się po łóżku A siku weszłam, Kark już pewnie tuli
Czekamy na wieści
Lami mam nadzieję że rozkrecisz laktację jeśli tego chceszszkoda że od razu mm podali bez konsultacji ;(
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵