Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
A jeszcze wam powiem, ze Dzieki za zmotywowanie żeby już iść na to zwolnienie.. pierwsze dni jakoś dziwnie, ale trafiłam na jakiś cudowny skok rozwojowy Synka, jest taki kochany, codziennie coś nowego mówi , wymyśla nam zabawy, dużo się przytulamy, chodzimy na spacery, No taki słodziak a ja traciłam czas w pracy 😋 Ale po wczorajszych emocjach już się nie mogę doczekać swego porodu, co to będzie ...
blair., Pestkaa, sunshine03, Magda - mbc, Nikodemka, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Kark wiedziałam,że to będzie chwila😊😊 gratuluję!! Witaj Julianku 🤗
Sunshine jedź kochana😉 ja 2 tyg.przed porodem miałam praktyki w szkole 😂
Biegająca super,że juz na wolnym 😊 i mam odczucia jak Ty
Lami jak pierwsza nocka?
Meggs jak u Was? Jak maly Olaf?
Ja dzisiaj pól dnia znowu na mieście a pozniej moze się uda wozek ogarnac to pewnie znowu pozno bede nadrabiać🙈
Milego dnia!tere-fere lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 07:53
OlivkowaMama, Beti82, przedszkolanka:), tęczova, Dośka, Słoneczko123, Meggs, Domi_tur, Nikodemka, madziorek86, Szczęściara, Cytrynowy sok, Magda - mbc, alex0806, Pestkaa, Niezapominajka2, Kijanka, Ani0nka, fiorella82, sunshine03, Wik89, Biegającą-mama, coma, Rodzynka, Szczęśliwa Mamusia, Arashe, blair. lubią tę wiadomość
❤💙❤💙 -
Aaaaaa tu takie emocje a ja durna spałam! Cześć Julianku, rzeczywiście jesteś jak laleczka 😍😍😍 leżę i ryczę ☺ Kark, po raz kolejny pokazałaś, że masz super moce! Gratulacje 😘 Przy trójce (teraz już czwórce, kosmos
) nie miałaś czasu na długi poród i leżenie w szpitalu
tere-fere lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Kark gratulacje! ❤️ ❤️ Weszłam 1:30 po info, ale to nie był poród live i zrobiłaś opóźnienie 😂
Julek duży chłopak, wow, a Ty nic nie przytyłaś! Brawo Ty, poród ekspres 😍❤️❤️❤️
Magda, czyżby Jurek postanowił pół nocy świętować? 😂 😂 😂
U nas hmm zepsuło mi się dziecko, wieczorem jest taka histeria że płacze razem z nim, obstawiam kolki 😢 i zastanawiam się czy tylko po piersi takie ekscesy brzuszkowe są czy po mm też🤔 a tak to do wtorku było wszystko super😂
Gdzie robiliście usg bioderek?tere-fere lubi tę wiadomość
-
Wiedzialam, ze u Kark, bedzie szybka akcja! Jednak ma ta wprawe
Julianek przesliczny, przeslodki, beda z Ninka prawie razem swietowac urodziny! Mozesz zrobic babyshower z dzidziusiem na cycku, tez cudnie
tere-fere lubi tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Kark gratulacje! ❤️ ❤️ Weszłam 1:30 po info, ale to nie był poród live i zrobiłaś opóźnienie 😂
Julek duży chłopak, wow, a Ty nic nie przytyłaś! Brawo Ty, poród ekspres 😍❤️❤️❤️
Magda, czyżby Jurek postanowił pół nocy świętować? 😂 😂 😂
U nas hmm zepsuło mi się dziecko, wieczorem jest taka histeria że płacze razem z nim, obstawiam kolki 😢 i zastanawiam się czy tylko po piersi takie ekscesy brzuszkowe są czy po mm też🤔 a tak to do wtorku było wszystko super😂
Gdzie robiliście usg bioderek?przedszkolanka:), tere-fere lubią tę wiadomość
-
Domi, nie byloby mu lepiej na pewno. Nawet tak nie myśl. Gdyby płacz był spowodowany alergia na bmk, to byś widziała inne objawy niż tylko to. A wtedy zwykle mm by nie pomogło, tylko specjalistyczne, naprawdę nie chcesz go podawać dziecku. Nie daj sobie wmówić, że Twoje mleko w jakikolwiek sposób mu szkodzi. Poczytaj Hafiję. Możesz spróbować zmienić pozycję karmienia, może ma za szybki wypływ, może za dużo powietrza łyka (odrywa się od piersi w czasie kp?). Spróbuj go karmić pod górkę, jeśli widzisz, że mleko Ci bardzo mocno leci. Zobacz czy będzie ulga jak użyjesz Windii (czy ma spięty brzuch, puszcza bąki?).
Prawda jest taka, że DZIECI PŁACZĄ. Ja do tej pory mam ciarki, jak moja córka płacze, a ma już dwa lata, aż się boje znów tego płaczu noworodka. Trzeba próbować się od tego zdystansować. Ale jeśli go faktycznie boli brzuszek, to podanie mm jest najgorszym pomysłem. Jak Ci jakiś durny pediatra coś nagada, to skonsultuj to najpierw tu z nami albo np. na grupie Karmiące Wrocław.Magda - mbc lubi tę wiadomość