Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex ja dostałam małą na godzinkę leżała na mnie a mąż kangurował potem zabrali na całą noc. Pionizacje miałam w nocy ale i tak bym nie dała rady zająć się dzieckiem. Przywieźli o 6 rano i tak już zostaliśmy razem.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Lami, rzeczywiście jest idealna, jestem maksymalnie zauroczona 😍
Lami lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Magda - mbc wrote:u nas na Klinikach po cc na nastepny dzien - po pionizacji, po sn po kilku godzinach
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie po cc syn od razu był na kangurowanie przewieziony jak tylko na pooperacyjna trafiłam i później na mnie albo w kuwecie obok i pielęgniarka przestawiała go rodziłam o 15:30 i był cała noc ze mną a pionizacja była rano o 7 wiec chyba zależy od szpitala
-
Nam dali na 15 minut na wybudzeniem sali. Po 30 minutach oddali, czyli ok 14.00 i cały czas jest z nami. Jest mój Paweł i moja mama cały czas z nią i siedzieli na korytarzu, bo ich wykurzyłam bo nie miałam jak na na malutka patrzeć i bałam się że zacznę podnosi głowę i później będzie ból. Ale teraz przez godzinkę się tuliłyśmy 😍
Szczęściara, Beti82, tęczova, tere-fere, blair., alex0806, Nikodemka, Dośka, Nona, Magda - mbc, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero