Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Sloneczko, dobrze, ze wracasz. Ten Twoj bol jest taki jak na okres?
Ja sie wlasnie przestraszylam... Spalam i obudzil mnie naprawde silny bol po lewej stronie, ale tak jakby promieniujacy od biodra. Myslicie, ze to po prostu od tego, ze wszystko sie tam rozciaga? -
Niezapominajka2 wrote:Aha, w posiewie mam napisane, ze wyhodowano lactobacillus sp. +++. Z tego co kojarzę to są bakterie kwasu mlekowego, które naturalnie występują w pochwie, prawda? Czyli jest ok?
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Nikodemka wrote:Sloneczko, dobrze, ze wracasz. Ten Twoj bol jest taki jak na okres?
Ja sie wlasnie przestraszylam... Spalam i obudzil mnie naprawde silny bol po lewej stronie, ale tak jakby promieniujacy od biodra. Myslicie, ze to po prostu od tego, ze wszystko sie tam rozciaga?
Nikodemko, u mnie to nie jest ból okresowy, bo jest umiejscowiony. Jak mocniej sobie pomacam ręką to jestem w stanie wskazać dokładne miejsce bólu.. Zwariuję przez to.
Każdy inny ból mnie nie niepokoi, ale ten niestety tak 😞 -
Niezapominajka2 wrote:Aha, w posiewie mam napisane, ze wyhodowano lactobacillus sp. +++. Z tego co kojarzę to są bakterie kwasu mlekowego, które naturalnie występują w pochwie, prawda? Czyli jest ok?
tez to mam
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
[QU
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 17:53
-
Nikodemka wrote:Sloneczko - no tak jak mnie ten przed chwila... Takiego jeszcze nie czulam.
Nikodemko, ja ten ból czuję praktycznie od pozytywnego testu.. I zaczyna mnie on już męczyć. Nospa na niego nie pomaga, więc nawet nie mam czym go uśmierzyć...
A ten Twój dzisiejszy to pewnie nic niepokojącego 😘 -
Niezapominajko, niestety nic. Moja gin stwierdziła, że być może tak po prostu mam i boli. Dzisiaj usłyszałam praktycznie to samo. Są dni, że nie potrafię sobie znaleźć wygodnej pozycji do leżenia czy siedzenia, bo ciągle boli..
-
8,16. Więc zdaje się, że będę żyła. Jestem rozczarowana wynikiem kwasu foliowego, bo mam jakieś dziwne widełki. Jestem poza skalą, ale nie wiem jak bardzo, bo chyba laboratorium nie przewidziało, że można mieć wyższy wynik niż założyli dla swojego zakresu referencyjnego.6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
07.2025 💔 cb -
Kasztanek wrote:8,16. Więc zdaje się, że będę żyła. Jestem rozczarowana wynikiem kwasu foliowego, bo mam jakieś dziwne widełki. Jestem poza skalą, ale nie wiem jak bardzo, bo chyba laboratorium nie przewidziało, że można mieć wyższy wynik niż założyli dla swojego zakresu referencyjnego.
Ja mam homocysteine 8,7 i ją zbijam -
No czuję się zła, bo co mi po wiadomości, że mam ponad normę kwas foliowy. Zapłaciłam za badanie, z którego nie wynika zbyt wiele. No ale będę zbijać. Homocysteinę też bym chciała choć trochę zbić. Nie mam wszystkich badań jeszcze, ale z tego co mam wynika, że balansuję na granicy. Dzięki Beti.6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
07.2025 💔 cb -
[QU
-
Mąż też mnie namawia, żebym uderzyła do nich o zwrot kasy.Czuję się lekko oszukana. Tak jak mówisz, nawet nie będę wiedziała teraz z jakiego pułapu startuję. B12 mam 276 wynik. Od 211 jest norma. Reszty póki co nie mam.6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
07.2025 💔 cb -
[QU