Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti82 wrote:O kurde to nie zauwazylam,ze ja kupilam tez ta 250
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2019, 19:46
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Wik89 wrote:Dzieki Magda za info.
Co do B12 to ja biore B12 forte myvita, metylokobalamina 100 ug i do tego 380 inuliny i 20 jeszcze jakiejs substancji, lacznie 500 ugWik89 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Beti, kciuki 😘
Wiki, taki mix brzmi ciążowo ale u mnie oznacza też pmsu mnie wjedzie sledź z nutellą na dwie krechy chyba
Beti82, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
[QUOko jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 17:54
-
nick nieaktualnyHej, dziewczyny, wracam małymi kroczkami do formy i do forumowego bycia. Musiałam sobie zrobić przerwę, ale oczywiście podczytywalam, zwłaszcza że taaaaakie rzeczy się działy. Wszystkim mamom gratuluję i życzę owocnego czasu poznawania się z maluchem!
Nikodemka, PierwiastkaZuza, Kijanka, blair., tęczova, przedszkolanka:), Niezapominajka2, Wik89, Beti82, Nona, Słoneczko123, Pestkaa, madziorek86, tere-fere, Cytrynowy sok, Arashe lubią tę wiadomość
-
Witaj Fiorella 😘 Super, że wróciłaś!
Beti trzymam kciuki!!!!!
Pestka cieszę się, że sytuacja stabilna i lekarz dał zielone światło! 🙂 W domu będziesz sobie wypoczywać.
Tak, mamy już wybrane imię - Jagna, Jagienka, Jagusia ☺️tęczova, przedszkolanka:), Beti82, madziorek86, tere-fere, Cytrynowy sok, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem zalamana.
Ja juz nic nie rozumiem ☹
Wszystkie objawy mi mowily,ze zaraz owu...
A polozna nic nie widzi.I faktycznie nic tam dominujacego nie bylo.
Ale ja mialam sluz...
Endo mam 7 mm nigdy nie mialam takiego endo jak sie owu nie szykowala.A na poczatku cyklu endo mialam cieniutkie bo sprawdzalam .Wiec to jest nowe narosniete.
Boze no dlaczego 😭 -
Niezapominajka2 wrote:Beti no to może juz pękło? Dużo dziewczyn nie miało śladu po pęknięciu.
Powiedziala ,ze nie ma ciałka żółtego
Ale ja nigdy w zyciu endometrium 7mm nie mialam jak nie bylo pecherzyka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2019, 20:51
-
Anionka obiecałam,więc się obnażam dla Ciebie
później usune:p
Nie wiem jak tu to się otworzy,ale to droga od nr.1 - 10 dni przed porodem, nr.2 6 tygodni po porodzie, 3- 15 tyg.po porodzie, 4- prawie pół roku po porodzie, 5- 7 miesięcy po porodzie, nr.6 - rok po porodzie, 7 i 8- 2 lata od porodui tam miałam już zarys mięśni, z dietą pilnowaną,ale nie odmawiana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2019, 08:44
Magda - mbc, blair., Niezapominajka2, madziorek86, Wik89, tęczova, Cytrynowy sok, Pestkaa, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:No ale tyle razy juz u niej byłam .Ona ma mega doswiadczenie i by nie widziala?
Powiedziala ,ze nie ma ciałka żółtego
Ale ja nigdy w zyciu endometrium 7mm nie mialam jak nie bylo pecherzyka
Beti u mnie e szczęśliwym cyklu jak byłam na usg to było to samo brak ciałka, brak płynu w zatoce, no nic tylko endo było ok i powiedzieli mi ze bezowulacyjny a lekarz tez z mega doświadczeniem a owu na 100% nie była później.przedszkolanka:), Beti82, Kijanka lubią tę wiadomość
-
kozgo wrote:Beti u mnie e szczęśliwym cyklu jak byłam na usg to było to samo brak ciałka, brak płynu w zatoce, no nic tylko endo było ok i powiedzieli mi ze bezowulacyjny a lekarz tez z mega doświadczeniem a owu na 100% nie była później.
Nie mam sily na to wszystko naprawde nie mam sily ...
Tylko ,ze no wlasnie to endo...
Ja jak mialam daleeeeko do owu to mo zawsze mowili ,pecherzyki same drobne i endo cieniutkie.A moje endo naprawde szału nie robi ok 5 mm jest przy pecherzyku 18mmWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2019, 21:15