Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie temperatura wystrzeliła jak szalona. Wczoraj 36,68 a dziś 37,02, a cycki nadal nie bolą (znaczy trochę bolą od wiecznego macania, ale to nic w porównaniu z tradycyjnym owu), tylko sutki 🤷♀️
Beti82, przedszkolanka:), Pestkaa, Lami, Dośka, blair., Wik89, Nona, Cytrynowy sok, Domi_tur lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Przedszkolanko szczękę zbieram z podłogi! Mistrz! Tez taka będę ! ❤️❤️❤️ Dzięki za motywacje
przedszkolanka:), Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Pestkaa wrote:Fiorelka fajnie, że jesteś z powrotem :*
Beti, Wik, pliska, nie poddajemy się - wciągniemy was na ten fiolet 💜
Przedszkolanko czapki z głów! kozacka metamorfoza!
Mialam isc dzisiaj na reszte badan...i nie poszlam
Kupie sobie spodnie -
Wik, u mnie przez 3 lata starań nie wydarzyło się zupełnie nic. Wielkie NIC. Zawsze sobie myślę jak bardzo muszę być popsuta, że ani na chwilę nic się nie zmieniło.
Beti, tak mi Cię żal. Może rzeczywiście ten cykl po cb jest taki nietypowy.6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
07.2025 💔 cb -
Dziękuję Cytrynowa 😘
Beti po cb ten cykl może być długi, nietypowy. Ja też długo czekałam na pierwszą @. Tak jak pisze Przedszkolanka, może ten miesiąc organizm musi dojść do siebie i następny cykl będzie już taki jakie zawsze miałaś.
Wiki czekam z kciukami na powtórkę testu jutro! 🙂
Cytrynowy sok lubi tę wiadomość
-
Beti rozumiem, serio, nie chcę cisnąć czy coś... ale nie przestaniemy Ci kibicować i mocno wierzyć w to, że się uda. Ja się totalnie nie znam na tych wszystkich badaniach, ale 2 cb (czyli zaskakuje) i wg porad naszych mądrych, forumowych dziewczyn, to ewidentnie gdzieś jesteś blisko celu... Idź kochana po te spodnie, odetchnij, zjedz pyszne lody :*
Beti82, tęczova, Kijanka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, nie, tak napisalam ze byl ten cien cienia no bo byl przy wpatrywaniu sie ale dokladnie taki sam jak w zeszlym miesiacu 13 dnia po ovitrelle. Takze na pewno sie znowu nie udalo. Jestem w dolku, ledwo wstalam z kanapy przed 9 a juz dawno mialam byc w pracy, mam jak zwykle mase roboty, od pazdziernika sie zaczyna uczelnia, wiec znowu bedzie 1,5 etatu, przy czym czas zadanoiowy to wlasciwie czas nielimitowany u nas w zawodzie
myslalam zeby rzucic cos w cholere, ale zawsze powstrzymywala mnie mysl o stabilizacji finansowej w razie ciazy. No i ciazy ciagle nie ma a ja zaraz od pazdziernika znowu wpadne w wir stresu. Nie wiem, cos musze z tym zrobic.
Plus gin niby mowil ze we wrzesniu jeden cykl przerwy i potem iui ale faktycznie nie mialam jeszcze tej histeroskopii, teraz mysle, ze moze lepiej zaczac od tego. Czekamy na wizyte u androloga 12.09 i potem sie zastanowimy, byc moze zapiszemy sie na wizyte w klinice leczenia nieplodnosci.
Słoneczko123 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
[QU
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 17:59
-
Hej. Melduję że żyje. Podczytuję codziennie.
Domi aż serce się kraja jak czytam że kurczaczek ma problemy brzuszkowe. Niech jak najszybciej mina.
Laurko jesteś przepiękna. Rosnij duża i zdrowiutka.
Lami kciuki za drogę mleczną.
Przedszkolanko podziwiam. Piękna zmiana i szacun za motywację.
Beti tak mi przykro że wszystko idzie nie tak. Szkoda mi Ciebie że masz pod górkę. Mam nadzieję że niedługo zaswieci u Was słońce. Tule😘😘
Cytrynowy nie tak miało być. Trzymam kciuki za kolejny cykl.
Wiki oby ten cień zamienił się w różową kreseczke.
Dziewczyny mam pytanie odnośnie przeswietlenia zęba. Czy jest szkodliwe?? Wczoraj miałam wizytę u dentysty i musiała jednego zęba prześwietlić. Teraz się martwię czy nie zaszkodziło😕😕 młody wczoraj bardzo ruchliwy dzisiaj też czuje od rana ale słabo.. Jutro wizyta to podpytam ale do tego czasu osiwieje😔😔Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2019, 09:46
Wik89, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Beti - moim zdaniem jeszcze nie wszystko skreslone. Po wykresie obstawiam, ze pecherzyk swiezo co pekl. Tez mialam cykl, w ktorym ginka stwierdzila brak owulacji, a ja po prostu wiedzialam, ze byla. 7 dpo mialam wtedy ladnego proga, a okres przyszedl zgodnie z moja faza lutealna... Kup spodnie i czekaj na efekty owu
Przedszko - nie zdazylam na fotki, ale po tych zachwytach jestem pewna, ze wpadlabym w jeszcze wieksze kompleksy
Beti82, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Cykle bez owu to głupia sprawa, czekasz i w sumie wiesz, że czekasz na nic. Ale nawet jeśli to jest cykl bez owu, czego nie można stwierdzić jednoznacznie, to on może wcale nie być przydługi. Moje bezowulacyjne cykle zawsze kończyły się normalnie i czasie. Bez pomocy duphaston czy luteiny. Trzeba myśleć pozytywnie i nastawiać głowę na dobre rzeczy.
Napisałam reklamację na to moje wczorajsze badanie. Kupowałam w sklepie internetowym, więc w okienku nikt nie chce ze mną gadać. Zobaczymy jak się rozwinie sytuacja. Dla mnie >24 to żaden wynik. Zapewne i tak do powtórzenia nawet dla własnej wiedzy. Tylko niech zwrócą mi najpierw kasę.6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
07.2025 💔 cb -
Dziewczyny, u nas przez 4 lata nie zadziało się kompletnie nic. A potem z przyczyn niewiadomych zaskoczyło.
Odpuszczanie - tak. Ale poddanie się - nie. Czas minie tak xzy owak, czy się będziecie starać czy nie.
Beti, co tam za spodnie kupiłaś?Wik89, tęczova, blair., tere-fere, Nona lubią tę wiadomość
-
Wiki, polubiłam Twój post przez przypadek. Przykro mi z powodu bieli. Ale trzymam kciuki za ten cień!
Przedszkolanko, dajesz nadzieję, że mój ból to też nic poważnego. Ale nie pozostawię tak tego tematu. Będę w labo to zbadam ob i crp. Jak to wyjdzie ok to dopiero oleje sprawę.
A tak w ogóle to niezła laska z Ciebie! I gratuluję samozaparcia i motywacji do ćwiczeń 😊
Beti, u mnie też przez ponad dwa lata nic się nie zadziało. Teraz zaskoczyło, bo heparyna, bo odpuściłam, chyba po prostu był odpowiedni czas. Także głowa do góry!
Mamuśki, jak się dziś czujecie Wy i Wasze Skarby? 😊przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, nie można poddawać się w walce o marzenia! Może warto zrobić sobie przerwę, kupić zajebiste spodnie, pójść na najbardziej szaloną imprezę, ale nie poddawać się
Kijanka, Słoneczko123, blair., madziorek86, Dośka, Niezapominajka2, tere-fere lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Wik, wierze w ten Twoj cien, mimo wszystko.
Bardzo mi przykro, ze lista staraczek nadal jest na pierwszej stronie, ale wiem, ze zniknie. Przyjdzie ten czas i tak jak porody ulozyly sie jeden po drugim, tak bedzie z dwiema kreskami.
Meggs - czekamy na wiesci od Was.
Ja mam ostatnio jakies ciezkie dni. Wszystko mnie drazni, zdarza mi sie pochlipać bez powodu. Chyba hormony buzuja.
W czwartek jedziemy nad morze na kilka dni, moze odetchne.
Dziewczyny, czy ktoras z Was ma moze do odsprzedania duphaston?