Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, dzieki za spowa otuchy😘 tak, moze to po prostu nie ten moment, oby wkrotce nadszedl.
Nikodemko ja tez mam ochote sobie pochlipac. Fajnie, ze jedziecie nad morze, na pewno to Ci poprawi nastroj😘
Sloneczko wyslalam Ci wczoraj priv 😊
Meggs my tu myslimy o Was. Daj znac
Lami, Alex powodzenia z maluszkami
Jeden plus braku ciazy - moge zrobic rtg kregoslupa odcinka ledzwiowego, mam skierowanie od ortopedy (podejrzenie dyskopatiiale mysle, ze to jednak nie to, natomiast sprawdzic trzeba)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2019, 11:38
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Eh, ja też trzymam kciuki i wierzę, że każdej z nas się uda. W sumie nie wiem co mogę więcej napisać, bo sama pamiętam moje emocje.
Ja się z Wami witam z porodówki. Mam podaną kroplówkę z oxy, żeby cięcie nie było tak na zimno. Mają mnie wziąć po 13. Jestem w jednoosobowej sali i jest ze mną mój mąż więc całkiem miło się czeka.coma, Pestkaa, Lami, Magda - mbc, Beti82, blair., tęczova, Cytrynowy sok, Szczęściara, Dośka, madziorek86, Niezapominajka2, tere-fere, Słoneczko123, Arashe lubią tę wiadomość
-
PierwiastkaZuza, powodzenia kochana!!! Trzymamy kciuki! Wszystko będzie dobrze 😘 Czekamy na wieści i zdjęcie małej istotki!
I nic się nie martw, pójdzie gładko 🤗 Zamknij sobie oczy w trakcie. Domagaj się jutro silniejszych leków p/bólowych. Mleka i tak nie bedziesz miała hektolitrów, więc spokojnie, większość leków i tak nie przenika do mleka. A jak coś to w aptekach bez recepty dostępny ketonal, weź wtedy 2 tabletki.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Ależ wysyp maluszków tutaj w ostatnim czasie 🙂
Czy te wyniki kwasu foliowego i witaminy b12 mogą mieć odzwierciedlenie w morfologii w postaci obniżonej hemoglobiny, jej parametrów i niskich płytek? Odebrałam morfologię i mam zagwostkę.6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
07.2025 💔 cb -
blair., przedszkolanka:), tęczova, PierwiastkaZuza, Cytrynowy sok, coma, Szczęściara, Lami, Pestkaa, Dośka, madziorek86, Kijanka, sunshine03, tere-fere, Beti82, Magda - mbc, Słoneczko123, Arashe, Wik89, XxMoniaXx, Malinowa91, Foto_Anna, talku lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Dzisiaj jeszcze nizej wiec owu nie bylo
Nie mam sily na takie cykle.Nie mam siły teraz od nowa czekac kila miesiecy az mi sie unormuje wszystko.
NIe chce juz !!!
Beti, podczytuję Was juz od wątków staraniowych z dobry rok, ale dopiero Ty nakłoniłas mnie do napisaniaNa początku 12.2018 przeżyłam cb, tak jak chwilę póżniej Ty. Po tym oczywiście cykle w totalnym nieładzie, łacznie z jednym bezowulacyjnym. Odkąd pamiętam miałam nieregularne cykle, zaczęłam mierzyć temp., wychodziło że mam owu dość późno (rzadko kiedy poniżej 20 dc). W badaniach wyszła podwyższona prolaktyna, zaczęłam brać Bromergon, po którym długo plamiłam, trwało to ponadto 3 tygodnie. Już miałam go odstawić, bo wg mnie to nie było normalne, ale na wizycie gin twierdziła, że plamienie powinno zaraz się skończyć, więc brałam dalej. Ten dziwny cykl z Bromegronem trwał 41 dni po czym rozpoczął sie mój szczęśliwy cykl. W 16 dc byłam u gin, czułam, że jest po owu, ale gin nic nie widziała i w dodatku twierdziła, że to na pewno bezowulacyjny, nie widać nawet żadnego pęcherzyka, który mógłby jeszcze urosnąć. Załamała mnie, ale wykres po dwóch dniach potwierdził, że owu jednak była. W 28 dc zobaczyłam dwie kreski, a obecnie moje maleństwo ma się dobrze, kończę dzisiaj 21 tc
także głowa do góry, nie zawsze ginekolodzy wszystko widzą
Mój szczęśliwy wykres:
tęczova, PierwiastkaZuza, coma, Pestkaa, madziorek86, Lami, Kijanka, Beti82, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Pierwiastka, aaaa zaraz urodzi się Twoje maleństwo😍😍☺ kciuki!
Nikodemko, uwielbiam Twój brzuszek 😍
Patrzcie jak przygotowałam się na testowanie 😂
PierwiastkaZuza, Szczęściara, Lami, Cytrynowy sok, Nikodemka, blair., Pestkaa, Dośka, madziorek86, przedszkolanka:), Kijanka, Niezapominajka2, tere-fere, Beti82, Słoneczko123, Wik89, Magda - mbc, fiorella82, Foto_Anna lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Tęczova pozwolę sobie być twoim rzecznikiem prasowym
Uprzejmie informuję, że koleżanka tęczova vel pizzova rozpoczyna testowanie szczęśliwego 13 dnia miesiąca, który to wypada w piątek
dziękuję za uwagę.
tęczova, madziorek86, blair., Dośka, przedszkolanka:), Słoneczko123, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Pestkaa wrote:Tęczova pozwolę sobie być twoim rzecznikiem prasowym
Uprzejmie informuję, że koleżanka tęczova vel pizzova rozpoczyna testowanie szczęśliwego 13 dnia miesiąca, który to wypada w piątek
dziękuję za uwagę.
😘
madziorek86, przedszkolanka:), Pestkaa lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”