Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dośka mi też ten czas tak uciekł, że szok..
Kark no i super wieści 😊
Biegająca kurczę, ale zgrabny mimo wszystko brzuch! I brak cellu😏
Pestko ja całkiem dobrzeale co tu pisać,ostatnia prosta to natłok myśli,zniecierpliwienie,niepewność kiedy ten dzień-chyba każda z nas juź tak ma
Te misie aż zerknelam jakie-moja Polka by mi ich nie oddała jakby zobaczyła🙊tere-fere, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Ja dostane od meza kolejna Lilou jak juz dowiemy sie czy to chlopiec czy dziewczynka
Do prenatalnych 3 dni, a ja wariuje... Juz bym chciala byc po.Wik89, przedszkolanka:), Magda - mbc, Pestkaa, tęczova lubią tę wiadomość
-
Kochane pierscionek sie znalazl!!! Uff
Potem Was poczytam bo szykuje sie na to wesele juz;)
Buziakitere-fere, Nona, Biegającą-mama, Dośka, Kasztanek, blair., Magda - mbc, Niezapominajka2, Pestkaa, Lami, przedszkolanka:), tęczova, madziorek86, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Wczoraj mieliśmy zajęcia w szkole rodzenia z kąpieli. I miałam taki ubaw z męża jak przewijał lalkę i mówił do niej jak do prawdziwego dziecka 😄 Generalnie bardzo mi się podobało wczoraj, jakoś najbardziej obawiałam się kąpania, a fajnie pokazywali co i jak.
W poniedziałek mam za to combo, cały dzień tam będę. Wpierw zajęcia z fizjoterapii mięśni dna miednicy, potem mam poradnie laktacyjną i na końcu chustonoszenie. Ale powiem Wam, że dziwnie mi po kilku latach ciągłej pracy teraz tak siedzieć w domu, dzięki szkole czuję się jakbym wróciła na zajęcia na studia hehe 😀 -
Pestko ja jeszcze nie spakowana w pierwszej ciąży jak się spakowalam to 3 dni później wody mi odeszły Haha a 13-14 nie ma teściowej, męża i położnej i pełnia 😂😂😂 wiec korek do tego czasu. Cieszę się ze chłodno jest od razu lepiej się śpi za to plecy w piersiowym bolą mnie w opór
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie dziewczyny
Mam pytanie i prośbę do dziewczyn z Wrocławia. Chciałabym się więcej dowiedzieć na temat szpitala na klinikach. Nie chcę Wam tu zaśmiecać waszej grupy, więc może mogłabym napisać priv do którejś z was, która rodziła na Chałubińskiego? Na co dzień jestem na listopadowkach, termin 28.10 -
nick nieaktualny
-
Domcias wrote:Witam wszystkie dziewczyny
Mam pytanie i prośbę do dziewczyn z Wrocławia. Chciałabym się więcej dowiedzieć na temat szpitala na klinikach. Nie chcę Wam tu zaśmiecać waszej grupy, więc może mogłabym napisać priv do którejś z was, która rodziła na Chałubińskiego? Na co dzień jestem na listopadowkach, termin 28.10
Rodziłam ja i Lami, możesz pisać, zaprosiłam Cię do przyjaciółek
Domcias lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Kark, pytałaś o ćwiczenia. Ja w ciąży nie miałam rmpb, pojawił mi się kilka tyg po cc. Ćwiczenia dostane na kolejnym spotkaniu, na ten moment mam tejpy na kresie.
Ajj z tymi naświetlaniami. Mam nadzieję, że Was jutro puszczą do domu. Jurek miał właśnie maks do 9, a jak nas wypisywali to miał 7 z kawałkiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2019, 20:04
tere-fere lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Jaki tu dzisiaj spokój
wy tu o ćwiczeniach, a ja staram się nauczyć chodzić ;p bo jak dłużej postoję to mnie boli. I mam nadzieję że te szwy się szybko rozpuszczą. Jutro już tydzień po porodzie! Jak ten czas przeleciał. Z każdym dniem widzę jak buzia Laury się zmienia;) jeszcze żółciutka ale już mniej. Mam nadzieję że ładnie przybrała bo też po nogach widzę zmianę. W poniedziałek przychodzi położna i będziemy się ważyć
madziorek86 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Domcias, dokładnie tak, jak pisze Magda, obie rodziłyśmy na klinikach, więc pisz na priv. 😊 W jednym zdaniu - mi poleciła Magda i ja też jestem bardzo zadowolona 😊
Dziewczyny tańcują na weselichach, to się ciszą zrobiła 😊 Udanych zabaw!
My dzisiaj byłyśmy na tych zdjęciach. Z każdym dniem zakochuję się w tej małej kruszynę bardziej i bardziej. Gdybym płaciła to raczej chciałabym bardziej "naturalne" zdjęciach, taki minimalizm, ale nie miałam nic do gadania, więc wiecie 😋 Mój zaprosił na dzisiaj kilku kolegów i szwagra na "pępkowe", więc jesteśmy z małą w domku i dostałam hormonalnej huśtawki. Przeryczałam godzinę tuląc ją, że ona taka malutka, że boję się, że ja skrzywdzę. Także dużo jej poopowiadałam, poobiecywałam, naprosiłam i naprzepraszałam na zapas i mi ulżyło.
Od mojego, a raczej niby od Ninki dostałam charmsa do kolekcji, w serduszka z małą stópką i grawerem Nina i datą jej narodzin. A jak jesteśmy w temacie prezentów, mój za tydzień ma urodziny, a ja nie wiem co mu kupić. Po prostu pustka... Chciałabym dwa, ode mnie i Ninki. Zarzućcie pomysłem. Zegarka nie będzie nosił. Nie wiem.Domcias, Wik89 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny