Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wik, kochana... bedzie dobrze, mimo wszystko. Androlog znajdzie na Was sposob, zadzialacie z klinika i sie uda. Rozumiem co czujesz, ale wszystko sie poprawi, zobaczysz.
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Blair no i dobrze. Organizm się ogarnie na nowy(lepszy)cykl i zaskoczy!
Wiki kurczę:(również mam nadzieję, że wizyta da Wam jakoś lepszy plan działania. Mimo wszystko nie wiem,ale ja laparo bym nadal polecala..może wypytajcie i o to?
Tęczowa jak mogłaś tyle naklejek zmarnować!!!😭😭 my tu walczymy,pszczółka Pola nawet jest a Ty lambadziara bez serca..!
Meggs spokojnie, laktacja rozkręci się po porodzie. Organizm się,że jest w ciąży,po porodzie będzie wysoka prolaktyna i będzie mleczko
Pestko to dobrze, że śmigasz a cyferki zaraz poleca na łeb na szyjęciekawa też jestem co tam Ci powiedzą.
Ja niestety,ale myślę źe będziemy terminowe 😏 w końcu ktoś musi😂 tak jak wczoraj po tych 3 akcjach mój mąż już się szykował na poród tak po dzisiejszym myślę,że zacznie się na ostatnia chwilę jak z Polą (ale może szybciej pójdzie przez to?). A teź śmigam-jutro znowu kasztany,w czwartek jadę zaszaleć przed jesienią bo to chyba znak,że ostatni dzwonek mam ;p w sumie i tak nie dociera jeszcze,że to już tylko 3.5 tygodnia do terminu ;o
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2019, 22:24
blair., Wik89, tęczova, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Kochane, dziękuję Wam bardzo za wsparcie! Kto mnie zrozumie lepiej niż Wy...
Beti, robilismy tylko HBA. W piatek wizyta, zobaczymy co powie androlog.
No wlasnie, teczova, mega drogie te badania, teraz za nasienie i hba lacznie 440 zl, a czuję, ze jeszcze dluga droga przed nami
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Niezapominajko ze wszystko oki abym się nie martwiła i jak jest poniżej 50tysiecy tych płytek to wtedy działają podczas porodu
wiec spokojnie 😊😊
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Eh, dzieki!😘
Z kolei ja wlasnie przegladam internet i natrafiam tylko na dolujace historie o parach podchodzacych bezskutecznie po kilka razy do in vitro..ten czynnik meski to trudny przeciwnik:/
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wik smutno, ale nie bierz do siebie tych internetowych historii. Wiesz jak to działa. Kiedy coś jest nie tak, to ludzie piszą. Żeby się poskarżyć, wylać żale. Ale to nie znaczy, że są tylko takie historie. Z reguły o dobrych rzeczach pisze się mniej chętnie. Człowiek się cieszy już bez internetu, sam albo z najbliższymi.. Zobacz sama, że łatwiej znaleźć o czymś negatywną opinię niż pozytywną. Te historie świadczą tylko o tym, że Ci którym się udało już nie napisali tego w internecie. Was żaden czarny scenariusz nie dotknie. Wszystko da się naprawić. Zawsze sobie myślę, gdy dopada mnie zwątpienie, że par naprawdę bezpłodnych jest tak naprawdę niewiele. Z reguły tylko droga jest trochę dłuższa do macierzyństwa/tacierzyństwa.
Wik89, Beti82, Nona, blair., Słoneczko123 lubią tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
07.2025 💔 cb -
Tak wiem, ze musimy poczekac do piatku. Dzieki Nona, ja tez o morfologii juz sie naczytalam i wierze, ze moze sie poprawic, ale ten wynik hba mnie zalamal, im wiecej o tym teraz czytam tym gorzej. Wynik meza jest tragiczny. No nic, musimy poczekac do tego piatku i zobaczymy co dalej, raczej jakas klinikaII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny