Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Blair to już za chwilę będziemy oglądać Twoje dwie kreski 👌👌👌👌😍
Domi nie masz lekko, syn ma charakterek 😀 przyda mu się w przyszłości.
Nona słabo że małpa, fajnie że imprezka razem, spoko luz, z wpadkami już tak jest że zdarzają się niespodziewanie więc musi Cie zaskoczyć 🙆😄 kwestia czasu
Tęczowa małpa płacze rzewnymi czerwonymi łzami że za chwilę się z Tobą pożegna na 9 miesięcy, niech płacze głupia 🤗
Meggs u mnie niezawodne melko, masło, miód i czosnek, dużo duzooooo czosnku.
Całuski dla Juliana 🤗😚😚😚
Pestka super wiadomości 👌blair., Pestkaa, Nona lubią tę wiadomość
-
Sunshine ja też tak wylam jak mi na drugi dzień przenieśli z Polą na tym etapie-to chyba normalne😂
I ja z Tobą będę w październiku :p
Monia racja:p
Szczęściaro prawie połowa. Ale wtedy lekarz dawał 70% a ona się nastawila Bo "czula" chłopca i stąd tak wyszło;) -
Beti - nie puszczam za Ciebie kciukow.
Blair - o ja! Ciekawe jak to bedzie u mnie kiedy miesiaczki wroca. Mam nadzieje, ze tak samo, to by bylo wybawienie. I ciagle wierze, ze efekt Twojej histero bedzie dwiema bordowymi krechami, nie moze byc inaczej
Zszokuje Was. Jutro zaczynam drugi trymestr, na wadze -3kg, a brzuch taki 😂
To mix dziecka ze wzdeciem, ktorego mam juz serdecznie dosc.blair., przedszkolanka:), Słoneczko123, Cytrynowy sok, Pestkaa, madziorek86, Meggs, tęczova, alex0806, Kijanka, sunshine03, fiorella82, talku, tere-fere, Lami, Kasztanek, OlivkowaMama, Ani0nka, Szczęściara, Beti82, Biegającą-mama, Nona, Wik89, Magda - mbc, Dośka, Arashe lubią tę wiadomość
-
Próbowałam wszytko zlajkować i nic nie mogłam. Dopiero jak zaczęłam pisać wpis okazało się, że jestem wylogowana.
Przepraszam, że nie do wszystkich.
Tęczova, Nona, blair, przykro mi z powodu małp. Nie wiem co pisać... Tyle brzuszków do przejęcia. Na pewno zaraz każda z Was znajdzie ten najlepszy to wzięcia 😘
Nikodemko, gratuluję chłopczyka, ale tak jak mówi rzepakowepole, jeszcze miej umysł otwarty 😊 U Doski chyba też miał być chłopiec 😉
Pestko, to już na dniach! Będą emocję 💞
Meggs, piękny brzusio! Jest różnica. O laktację się nie martw, dopiero wyciągnięcie łożyska to sygnał, że dziecię na świecie i czas na mleko 😊
Alex, cudownie, że dajecie sobie świetnie radę, tak trzymać! Nie załapałam się na zdjęcie, ale jest na pewno cudowna ♥️
Magda, odpoczywajcie i wszystkiego dobrego na już 3 miesiące Jureczka 💗
Domi, masz maminsynka albo mamincycusia po prostu 😂😂😂
Ja jeszcze do poniedziałku/wtorku robię przerwę. Moja laktacja robi mi psikusy. Raz jest super dzień, ja już pełna nadziei, że ruszy i znowu dupa. Kupiłam na olx wczoraj medele mini electric za kilka złotych, coś tam dzisiaj odciągnęłam. Chciałabym chociaż te 6 tygodni połogu jak mam zastrzyki mieć chociaż na jedno karmienie na dzieny. Ninka jest jedzeniową terrorystką i jak dwa dni trzymałam ja na cycu to się zrobiła maruda i nie chciała mnie z oka spuszczać, a biedna i tak się nie najadała. A ja tak nie chcę. Teraz skończyła 2 tygodnie i wg rozpiski na mm ma większe zapotrzebowanie na mleko. W nocy budzi się nam co 2 h, bo nie jest w stanie zjeść więcej niż 70-90ml i brzuszek szybciej chce jeść. Śpi ładnie w kolysce, a od 8 z nami w łóżku i wtedy taka zadowolona. Tatuś ją rozpieszcza i nosi cały czas. Od poniedziałku zostajemy już we dwie w domu. Bardzo się nam sprawdza szumiś, ale nie nadużywam go. Staram się jako "sygnał", że czas na spanie. Jeśli chodzi o pielęgnację - u nas szybko się zweryfikowało, tylko na ten czas pasują pampersy premium care i mąka ziemniaczana do wszystkiego. Zasypka z mąki, kąpiel z delikatnym kisielu z niej i zamiast oliwki obdarowujemy mączką. I jest gitara.
Ja się czuję super, budzę się na brzuchu 😁 Mam tylko zgrubienie po lewej stronie przy bliźnie. Dzisiaj mamy wizytę u pediatry i ma być tą moja pani położna więc się zapytam. Ale może takie zgrubienia miałyście po CC?
Jeszcze troszkę i wrócę do Was 😘 Ściskam każdą bardzo mocno 😘blair., przedszkolanka:), Nikodemka, Pestkaa, madziorek86, Meggs, Ani0nka, Biegającą-mama, Nona, Wik89, Dośka lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Sun też mi się wydaje, że sobie poczekam. To taka złośliwość losu pewnie będzie :p że tu taki alarm, mobilizacja, a Jurek na chilloucie będzie się ociągać😁 Kark trzymam twoją wersję👍 niech jeszcze siedzi troszkę. Sexy planujemy po 20 września, będzie się działo 🔥😅🤦
Sun to na kiedy udało Ci się zapisać?
Kark Julek bardzo do Ciebie podobny! pamiętam jak wkleilas tu kiedyś zdjęcie z taką zadziorną minką, cały Ty!😉
Nikodemko śliczni wy - ty i Kapselek☺️
Lami super sobie radzicie. Kapryśne kp po mału będzie się stabilizować. Wytrwałości 😚tere-fere lubi tę wiadomość
-
Lami - fajnie, ze sie odezwalas :* I swietnie sobie radzicie. Wycaluj od nas Nineczke. Z samopoczuciem po cc to tez pocieszajace. Przejrzalas sie juz w lustrze?
Na pewno nie jest zle.
Kark - Julek przeslodziak 😍 Taki puci puci!
Pestko - czekam na fotke Jureczka, ale niech jeszcze sobie poplywa w brzuszku.
Biore jeszcze poprawke na plec, ale z potrzeby personalizacji codziennie rozmawiamy z Kapselkiem i jest mi z tym cudnie -
Dzięki dziewczyny. Raczę się naparem z imbiru z kurkuma, cynamonem i miodem od wujka 😊 do tego wit c w dużych dawkach. Mleko z czosnkiem zostawie w ostateczności 😋 mam nadzieje ze to właśnie zwykłe podziębienie poszpitalne, a nie że czymś mnie tam zarazili albo coś załapałam, jakieś toxo czy coś...
Nikodemko boski brzusio 😍😍 widać że ciążunia a nie wzdęcie! -
Nikodemko, ale piękny "mix" 😍😍😍
Kark, Julian ma takie piękne pełne usta ♥️ Będzie łamał serducha!
Nikodemko,już funkcjonujemy z lustrami. Pomyslicie, że kłamię, ale żadnej blizny nie widzę, tylko ranki po wrastających się włoskach 😁 Szwy położna kazała mi trzymać aż 12 dni i ściągnęła na wizycie u małej, ja już się bałam, że coś się powrasta, bo z wypisu że szpitala kazali przyjechać po 6 dniach. Ale mówi, zaufaj mi, wtedy wieksza szansa że nic się nie rozejdzie. No i blizna jest bajka, czegoś takiego się nie spodziewałam, może po roku, ale nie po 2 tygodniach. Tylko brzuch przeorany przez rozstępy, takie wiecie, naprawdę "fest" może coś uda się to ogarnąć z czasem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2019, 13:19
Nikodemka lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami ja mam po prawej stronie nieco powyżej blizny. To podobno jest szew wewnętrzny i tak przez jakiś czas może być. U mnie to się już zmniejsza, ale nadal jest wyczuwalne.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Kark, no to jest ewidentnie infekcja. Ja bym brała Duomox, bo przez weekend bez sensu się męczyc. Wiem, że ostatnio pisałam, że nie wezmę antybiotyku bez posiewu, ale dodałam tam, że jeśli wynik nie będzie jednoznaczny i nie bedzie objawów. U Ciebie ewidentnie jest infekcja. Duomox ma szerokie spektrum, jest bezpieczny przy kp, idź do lekarza.
tere-fere lubi tę wiadomość
-
Mam ujemny GBS!!! Posiew z szyjki też czysty. Teraz jeszcze czekam na GBS z odbytu, trochę mnie martwi, że tego wyniku jeszcze nie ma, bo może hodują. Ale i tak jest git.
tere-fere, Nikodemka, przedszkolanka:), madziorek86, Pestkaa, Beti82, Nona, Magda - mbc lubią tę wiadomość